Volkswagen

5 meter aan power

Dit nieuwe Volkswagen model legt meer dan ooit tevoren de focus op de consument. Bovendien straat hij kwaliteit uit en zit hij boordevol innovatieve snufjes. Met zijn 210 kW (286 pk) is deze ID.7 de meest krachtige van de ID.-familie. Deze ID.7 kan trouwens tot wel 700 km (WLTP) rijden alvorens je hem dient op te laden. 

Zijn uiterlijk is gebaseerd op aerodynamische principes. Zo heeft deze wagen een echt gestroomlijnd uiterlijk. Het dak zakt zachtjes uit naar de koffer in coupé-stijl. Dit model is zo gevormd dat hij veel ruimte creëert voor alle inzittenden. 

Contacteer onze verkoopsdienst

Luxe is de nieuwe standaard

Zoals vermeld heeft Volkswagen voor dit model heel sterk de focus gelegd op de consument. Ze hebben de feedback van vele Volkswagen-rijders ten harte genomen en dit heeft geresulteerd in de volgende standaard uitrusting voor de Volkswagen ID.7:

  • Het nieuwe weergaveconcept

  • Een head-updisplay met augmented reality

  • Een scherm van 38 centimeter (15 duim)

  • Nieuwe aircobediening geïntegreerd in het eerste niveau van het infotainmentsysteem

  • Verlichte aanraakgevoelige schuifregelaars

Hou me op de hoogte

Ontdek de nieuwe Volkswagen ID.7

Unieke opties

Deze Volkswagen ID.7 biedt opties die normaal enkel te vinden zijn bij de hoger geklasseerde wagens van de premium concurrenten. Het panoramisch dak kan elektrisch gedimd worden met een druk op de knop of met spraakbediening.

In optie kan je ook de adaptive seat Climatronic verkijgen. Dit zorgt ervoor dat je je zetels ofwel kan verwarmen in de winter ofwel kan verkoelen in de zomer, maar er is ook een droogfunctie beschikbaar. Ook is er een massagefunctie beschikbaar. Voor elk wat wils!

ID. Buzz

Wat met de fiscaliteit van je elektrische wagen? 

Lees meer

Ontdek de volledige ID.-familie

ID.3
ID.4
ID.5
ID. Buzz