Onderhoud en herstellingen

Onderhoud & herstellingen
Laat uw wagen het beste van zichzelf geven.

Geef ons enkele minuten om hem te controleren en te onderhouden, zodat u op kritieke momenten op uw wagen kunt vertrouwen. Uw wagen is in bekwame handen bij MIG Motors. Uw wagen meldt u tijdig via het dashboard wanneer hij aan onderhoud toe is: elke 30.000 km of om de 2 jaar, hetgeen u eerst bereikt.

Door beroep te doen op ons als officiële verdeler, kan u niet alleen rekenen op een perfecte productkennis (dankzij de opleidingen die de constructeur ons aanbiedt) maar ook van een uitgebreider dienstverleningspakket.

Ontdek hier alle voordelen van onderhoud en herstellingen bij een officiële verdeler.

Winterbanden 
Samen voorbereid.

winterbanden-bandenwissel-2022-migmotors

Voor de ene is de start van het winteruur hét ideale moment om winterbanden te kopen. Anderen wachten liever op de eerste sneeuw. Welke soort winter het ook wordt, wij willen samen met u als de béste voorbereid zijn.

Vind de perfecte winterbandenset met MIG Motors!

Bandenhotel
Onze dienstverlening.

Bandenhotel MIG Motors

Sla uw zomer- of winterbanden op bij MIG Motors. Zo spaart u plaats én moet u zelf niet met banden rondsjouwen.

Ontdek onze bandenopslagdienstruime keuze velgen en express bandenwissel. Benieuwd naar onze excellente dienstverlening?

Technische controle
MIG Motors keuringscheck

Technische controle MIG Motors

Bereid uw periodieke autokeuring voor om tijdverlies en extra kosten te vermijden: kom eerst even langs bij ons voor u naar de keuring gaat.

Wij kijken uw wagen na op alle punten die bij een keuring belangrijk zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Carrosserie
Voor elk schadegeval een herstelprogramma.

Ongevallen gebeuren, hoe oplettend u ook bent. En dan is het MIG Motors Carrosserie Team er voor u. Wij kunnen alles herstellen: zowel de buiten- als de binnenkant van de wagen. Ontdek ook onze speciale diensten zoals het verwijderen van stickers of het polijsten van de carrosserie. Ontdek het volledige carrosserie-verhaal van ongeval tot herstelling.

Carrosserie
Sterretje

Ruitschade
Een sterretje in uw voorruit?

Voorkom erger en laat uw ruit vakkundig repareren bij MIG Motors. De ruiten van uw auto vormen immers een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie en zijn dan ook van levensbelang. Bovendien kan er door slechte wegbedekking, een verkeersdrempel of een plotse temperatuurstijging tijdens de dooi een grote of onherstelbare barst ontstaan. Daarom is het belangrijk dat u schade zo snel mogelijk laat herstellen

Ruitschade herstellen

Financiering en leasing
Aangepast aan uw behoeften.

Kies de ideale formule op maat van uw noden en geniet van onze voordelige tarieven. Wij behartigen alle financiële en administratieve kanten, zodat u volop kunt genieten achter het stuur. U weet nog niet welke formule het meest voordelig is voor u? Ontdek ze hier!

Van Center
Service op maat voor professionals. 

Als professional heeft u specifieke wensen en noden. Daarom hebben we bij MIG Motors Evergem een Volkswagen Van Center opgericht. U vindt er het bedrijfsvoertuig dat het best bij uw beroep past en u krijgt er een snelle en professionele service. Bovendien geniet u er van 13 voordelen zoals testritten op maat en een groot aantal vervangwagens.

CUPRA Assistance

Via het exclusieve telefoonnummer voor CUPRA-klanten word je rechtstreeks aan de telefoon geholpen, gebeurt de herstelling ter plaatse of word je door gespecialiseerde sleepdiensten weggebracht naar de dichtstbijzijnde CUPRA-concessie of hersteller naar keuze. Wij beloven dat er niet meer dan 45 minuten verloren gaat tussen uw telefoontje en de hulp.

Bel CUPRA assistance