Onderhoud & herstellingen
Laat uw wagen het beste van zichzelf geven.

Geef ons enkele minuten om hem te controleren en te onderhouden, zodat u op kritieke momenten op uw wagen kunt vertrouwen. Uw wagen is in bekwame handen bij MIG Motors. Uw wagen meldt u tijdig via het dashboard wanneer hij aan onderhoud toe is: elke 30.000 km of om de 2 jaar, hetgeen u eerst bereikt.

Door beroep te doen op ons als officiële verdeler, kan u niet alleen rekenen op een perfecte productkennis (dankzij de opleidingen die de constructeur ons aanbiedt) maar ook van een uitgebreider dienstverleningspakket.

Ontdek hier alle voordelen van onderhoud en herstellingen bij een officiële verdeler.

Boek een onderhoud

Onderhoud en herstellingen

Banden
De connectie tussen uw wagen en de weg

Bij MIG Motors hebben we alles wat u nodig heeft voor veilig en comfortabel rijden, inclusief zomerbanden, winterbanden en opslag in ons bandenhotel. Met ons brede assortiment van topmerken en professionele montage door onze ervaren technici, kunt u erop vertrouwen dat u bij ons de perfecte set banden vindt. Reserveer vandaag nog en geniet van veilig rijden het hele jaar door!

Alles over banden

MIG Motors bandenhotel

Technische controle
MIG Motors keuringscheck

Bereid uw periodieke autokeuring voor om tijdverlies en extra kosten te vermijden: kom eerst even langs bij ons voor u naar de keuring gaat.

Wij kijken uw wagen na op alle punten die bij een keuring belangrijk zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Zorgeloos naar de keuring

 

Onderhoud & herstellingen MIG Motors

Carrosserie
Voor elk schadegeval een herstelprogramma

Ongevallen gebeuren, hoe oplettend u ook bent. En dan is het MIG Motors Carrosserie Team er voor u. Wij kunnen alles herstellen: zowel de buiten- als de binnenkant van de wagen. Ontdek ook onze speciale diensten zoals het verwijderen van stickers of het polijsten van de carrosserie. Ontdek het volledige carrosserie-verhaal van ongeval tot herstelling.

Ontdek onze carrosserie

Wondercar carrosserie MIG Motors Lievegem

Ruitschade
Een sterretje in uw voorruit?

Voorkom erger en laat uw ruit vakkundig repareren bij MIG Motors. De ruiten van uw auto vormen immers een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie en zijn dan ook van levensbelang. Bovendien kan er door slechte wegbedekking, een verkeersdrempel of een plotse temperatuurstijging tijdens de dooi een grote of onherstelbare barst ontstaan. Daarom is het belangrijk dat u schade zo snel mogelijk laat herstellen

Ruitschade herstellen

Sterretje

Financiering en leasing
Aangepast aan uw behoeften.

Kies de ideale formule op maat van uw noden en geniet van onze voordelige tarieven. Wij behartigen alle financiële en administratieve kanten, zodat u volop kunt genieten achter het stuur. U weet nog niet welke formule het meest voordelig is voor u? Ontdek ze hier!

Mijn ideale formule vinden

Van Center
Service op maat voor professionals. 

Als professional heeft u specifieke wensen en noden. Daarom hebben we bij MIG Motors Evergem een Volkswagen Van Center opgericht. U vindt er het bedrijfsvoertuig dat het best bij uw beroep past en u krijgt er een snelle en professionele service. Bovendien geniet u er van 13 voordelen zoals testritten op maat en een groot aantal vervangwagens.

CUPRA Assistance

Via het exclusieve telefoonnummer voor CUPRA-klanten word je rechtstreeks aan de telefoon geholpen, gebeurt de herstelling ter plaatse of word je door gespecialiseerde sleepdiensten weggebracht naar de dichtstbijzijnde CUPRA-concessie of hersteller naar keuze. Wij beloven dat er niet meer dan 45 minuten verloren gaat tussen uw telefoontje en de hulp.

Bel CUPRA assistance