Financiering en leasing voor particulieren

Klassieke Financiering

De gekende financieringsformule waarbij u elke maand een vast bedrag terug betaalt. Op het einde van het contract is uw auto volledig afbetaald(1).

AutoCredit

Een flexibele financiering met lage maandelijkse afbetalingen waarbij u slechts het werkelijke gebruik van uw wagen betaalt. Op het einde van het contract houd je jouw wagen of kiest u een nieuw model(1).

Private Lease

Huur uw voertuig op lange termijn en geniet van alle voordelen die normaal alleen voor zakelijke klanten gelden (2).

Meer info

U weet nog niet welke formule het meest voordelig is voor u? Vind uw ideale formule in een paar klikken!

Financiële diensten voor professionelen

Wij helpen u met de keuze van de formule op maat van uw noden zodat u kan genieten van onze voordelige tarieven. Wij behartigen alle financiële en administratieve aspecten. Als mobiliteitspartner staan onze medewerkers steeds te uwer beschikking om u te begeleiden doorheen alle stappen van uw contract zodat u met een gerust gemoed de baan op kunt. Naast de eenvoud en tijdswinst die u boekt door onze one-stop-shopping kan u ook genieten van een aanloopvoertuig in afwachting van levering.

Verhuur op Lange Termijn

U wenst het administratief beheer van uw bedrijfswagen te verlichten? Dan is de Verhuur op Lange Termijn de ideale oplossing voor u(1)!

Financiële Leasing

Met deze formule huurt u een bedrijfswagen waaraan u interessante diensten op maat kan toevoegen. U schrijft de wagen af op de balans van uw boekhouding. Bij afloop van het contract kan u de wagen overkopen tegen een vooraf vastgelegde aankoopoptie van 3% tot 15% van de catalogusprijs(1).

Financiële Renting

Een leaseformule waarmee u uw kredietcapaciteit behoudt. U brengt het maandelijkse bedrag onder bij de algemene kosten als bedrijfslast(2). Na afloop van het contract kan u de wagen overkopen tegen een vooraf vastgelegde aankoopoptie van 16 tot 20% van de catalogusprijs(1).

Klassieke Financiering

Een financieringsformule die de betaling van de aankoopprijs van uw wagen vergemakkelijkt. U kan uw terugbetalingen immers spreiden in de tijd. Bovendien betaalt u elke maand een vast bedrag terug dat u onmiddellijk kent(3).

(1)  Verhuur op Lange Termijn, Financiële Leasing en Financiële Renting zijn producten die afgesloten zijn bij  D'Ieteren Lease N.V. (filiaal en verbonden kredietagent van D'Ieteren Finance KBO 0841046715). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - Belgïe - RPR Leuven, KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058)(2)  Afhankelijk van uw boekhoudkundige en fiscale situatie kan dit variëren (IFRS …). Het boekhoudkundig regime  kan van huurder tot huurder verschillen.(3)  Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen.  Adverteerder: Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715. RPR Brussel, en verbonden agent (FSMA 109705A) van Cardif Assurance Vie (Code 979), rekenning IBAN: BE 97 4829 0680 3149; info@vdfin.be