MIG Motors in cijfers

 

Onze missie

Door middel van klantgerichtheid en passie, dé uitgesproken mobiliteitspartner worden voor onze klanten en merkhouders, die als een betrouwbare werkgever wordt aanzien en aantrekkelijke financiële returns creëert voor haar aandeelhouders.

Onze visie

Wij streven naar ontzorgende mobiliteit voor iedereen.

Onze strategie

  • In al onze handelingen staat de merkervaring voor de klant centraal en stellen we al het mogelijke in het werk om van onze klanten onze promotoren te maken. 
  • Wij willen de preferentiële business partner zijn voor elk van de merkhouders door het overtreffen van de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen in een win-win verhouding. 
  • Ten einde waardevolle medewerkers te behouden, en nieuwe aan te trekken, willen we maximaal investeren in ons menselijk kapitaal, waarbij we eveneens willen inzetten op aantrekkelijke verloningssystemen. 
  • Aan de hand van een constante focus op omzet en marge (customers), kosten efficiëntie (costs) en werkkapitaal (cash) willen we onze aandeelhouders een aantrekkelijke return bieden. 
Volkswagen MIG Motors Eke

Onze kernwaarden

MIG Motors values
Passie:
We zijn enthousiast, leergierig en gedreven om elke dag opnieuw het beste uit onszelf en elkaar te halen.

Respect:
We hebben respect voor elkaar, onze klanten, maatschappij, leveranciers en aandeelhouders.

Creativiteit:
We vinden voor alles een oplossing, we zijn pro-actief en leren uit onze fouten.

MIG Motors Lievegem Skoda showroom

De aMIGoz /// Community

Bij MIG Motors hechten we veel waarde aan een positieve werksfeer en bouwen we aan een echte community (onze eerste aMIGoz Lounge werd onlangs geopend!). We organiseren regelmatig leuke activiteiten, zoals een familiedag of teambuildings om de band tussen collega's te versterken. Daarnaast bieden we aantrekkelijke loonpakketten en extralegale voordelen aan onze medewerkers. Bij ons wordt er geïnvesteerd in een uitstekende werkomgeving waar samenwerking, plezier en succes centraal staan.

Word jij ook lid van onze community?
Ontdek onze jobs

aMIGoz Lounge