Samen naar de mobiliteit van morgen

Samen bieden wij de beste garantie op een succesvolle toekomst, waarin wij ons onderscheiden a.d.h.v. onze 3 sterkste troeven:

  1. productaanbod
  2. dienstverlening
  3. imago

Concreet: wij zoeken naar de beste oplossing aan een zo laag mogelijke prijs waarbij service primeert en een transparante communicatie de kers op de taart is. 

Mobiliteit van morgen

Samen groeien

Samen realiseren wij onvergetelijke momenten zodat u niet enkel klant wordt, maar ook onze trouwste fan en ambassadeurWij luisteren continu naar u, proberen aan al uw noden te voldoen en dat op alle niveaus van onze organisatie en geïntegreerd in de dagelijkse werkzaamheden.

MIG Motors is een snelgroeiende groep met ruim 200 medewerkers in verschillende vestigingen. Bij MIG Motors werk je in een familiale sfeer met mensen die dezelfde passie delen voor klanten en hun mobiliteit. De waarden die we hierbij hoog in het vaandel dragen zijn passie, respect en creativiteit

Overtuigd om ook bij ons te komen werken? Neem dan snel een kijkje op onze vacaturesite en ontdek of uw droomjob erbij zit.  

Steeds in uw buurt

In regio Gent & Meetjesland is er altijd wel een MIG-vestiging in de buurt. In elk van die 9 concessies staan onze medewerkers steeds voor u klaar.

U verhuist, begint een nieuwe zaak of bent op zoek een mobiliteitsoplossing in Gent? Bij elk moment en elke grote stap in uw leven zijn wij er om u te adviseren op vlak van mobiliteit.

 

Verkoop
MIG Motors locaties 2021
MIG Motors passie respect creativiteit