Banden

Bent u op zoek naar een set nieuwe banden? Wilt u graag uw zomer- of winterbanden stockeren in ons bandenhotel? Bij MIG Motors bent u aan het goede adres, als officiële dealer van Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRAŠkoda en Volkswagen Commercial Vehicles is elk voertuig in goede handen.

Ontdek ook onze andere diensten

Winterbanden 
Samen voorbereid.

winterbanden-bandenwissel-2022-migmotors

Voor de ene is de start van het winteruur hét ideale moment om winterbanden te kopen. Anderen wachten liever op de eerste sneeuw. Welke soort winter het ook wordt, wij willen samen met u als de béste voorbereid zijn.

Vind de perfecte winterbandenset met MIG Motors!

Ontdek alles over winterbanden

Zomerbanden
Voor een stralende autorit

zomerbanden-bandenwissel-2023-migmotors

Voor sommigen is het begin van de zomer het perfecte moment om zomerbanden aan te schaffen. Anderen wachten misschien liever tot het echt warm begint te worden. Wat voor zomer het ook wordt, bij MIG Motors willen we ervoor zorgen dat u perfect voorbereid bent.

Geniet van veilig en comfortabel rijden.

Ontdek alles over zomerbanden

Bandenhotel
Onze dienstverlening.

Bandenhotel MIG Motors

Sla uw zomer- of winterbanden op bij MIG Motors. Zo spaart u plaats én moet u zelf niet met banden rondsjouwen.

Ervaar een ruime keuze velgen en express bandenwissel. Benieuwd naar onze excellente dienstverlening?

Ontdek ons bandenhotel

Verkoopsdienst

Advies nodig bij de aanschaf van een nieuw voertuig?

Bent u op zoek naar service voor uw nieuwe of gebruikte Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen bedrijfsvoertuigen, dan bent u bij MIG Motors aan het juiste adres. Kies uit een ruim aanbod van merken en modellen en krijg het beste advies van ons verkoopsteam.

Plan uw (virtueel) showroombezoek in.

MIG Motors Verkoop

Onderhoud & herstellingen

Laat uw wagen het beste van zichzelf geven.

Uw wagen meldt u tijdig via het dashboard wanneer uw wagen aan onderhoud toe is: elke 30.000 km of 2 jaar, dat wat u eerst bereikt. Door beroep doen op ons als officieel verdeler kan u niet alleen rekenen op een perfecte productkennis (dankzij de opleidingen die de constructeur ons aanbiedt) maar ook van een uitgebreider dienstverleningspakket.

Ontdek waarom uw wagen in bekwame handen bij is MIG Motors. Boek een onderhoud

Onderhoud & herstellingen MIG Motors

Winterbanden

Samen als de béste voorbereid.

Voor de ene is de start van het winterbanden hét ideale moment om naar winterbanden over te schakelen, anderen wachten liever op de vorst. Wij adviseren vanaf oktober de switch te maken.

Ontdek alles over winterbanden.  Plan uw winterbandenwissel in

MIG Motors Zomerbanden

Banden

Samen als de beste voorbereid

Bent u op zoek naar een set nieuwe banden? Wilt u graag uw zomer- of winterbanden stockeren in ons bandenhotel? Bij MIG Motors bent u aan het goede adres, als officiële dealer van VolkswagenAudiSEATCUPRAŠkoda en Volkswagen Commercial Vehicles is elk voertuig in goede handen.

Ontdek er alles over

Technische controle

Met uw wagen naar de keuring?

Bereid uw periodieke autokeuring voor om tijdverlies en extra kosten te vermijden: kom eerst even langs bij ons voor u naar de keuring gaat, wij kijken uw wagen na op alle punten die voor een keuring belangrijk zijn. Het professioneel advies van MIG Motors zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Ontdek hoe u zorgeloos naar de keuring kan gaan.  Maak een afspraak

MIG Motors controle keuring technisch mechanieker

Pechverhelping

24/24u en 7 dagen op 7

U kunt ons 24u/24 et 7/7 bereiken in geval van panne of een technisch defect, gelijk waar in Europa via onderstaande nummers:

Ook buiten de openingsuren kan uw wagen worden binnengebracht met behulp van de MIG lockers.

Ruitschade

Een sterretje in uw voorruit?

Voorkom erger en laat uw ruit vakkundig repareren bij MIG Motors. De ruiten van je auto vormen immers een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie, en zijn dan ook van levensbelang. Wij repareren je ruit snel en vakkundig aan een voordelige prijs.

Waarom schade zo snel mogelijk laten repareren?
Maak een afspraak

Sterretje

Financiering en leasing

Van een klassieke financiering tot autocredit of personal lease

Bij ons kiest u de ideale formule op maat van uw noden en geniet van onze voordelige tarieven. Wij behartigen alle financiële en administratieve aspecten, zodat u volop kunt genieten achter het stuur. U weet nog niet welke formule het meest voordelig is voor u?

Ontdek onze financieringsoplossingen.
Plan een afspraak in

Financiering en leasing

Fleet

Wij ondersteunen uw vloot. 

Waar er een of meer bedrijfswagens zijn, is het beheer van uw wagenpark de sleutel tot productiviteit. Een efficiënt beheer van het wagenpark verlaagt de eigendomskostenen verhoogt de uptime.


Contacteer onze fleetafdeling

VW ID.3 Fleet MIG Motors