Waarom op tijd wisselen naar zomerbanden?


Minder slijtage

Welk soort zomer het ook wordt, zomerbanden verslijten trager dan all season banden en winterbanden. Dit omdat het rubber van winterbanden niet geschikt is voor hogere temperaturen.

 Lager brandstofverbruik

Zomerbanden vertonen een lagere rolweerstand dan winterbanden en sparen op die manier brandstof. Wist u dat rijden met winterbanden tijdens de zomer zo'n 10% extra brandstof verbruikt?

Hogere veiligheid

 Zomerbanden hebben een rubbersamenstelling die voor optimale prestaties zorgt bij hogere temperaturen. Je krijgt een betere grip op de weg en een uitstekend rijcomfort.

Onderweg met een totaalpakket

Het weer kunnen we niet veranderen, uw banden wel. Onderstaande complete zomervelgensets worden gekenmerkt door een pasklare velg-bandcombinatie die visueel en technisch helemaal op uw voertuig is afgestemd.

Ontdek ook onze zomercheck-up.
Uw wagen in topconditie!

Wilt u ook onbezorgd op vakantie met uw wagen? Doe de zomercheck: wij controleren de conditie van uw wagen voor u hem blootstelt aan het warme weer. Een onbezorgd gevoel van vrijheid kan u ver brengen!

Wij controleren uw wagen grondig op meer dan 20 punten (o.a. aircobatterij, remmen, vloeistoffen, pollenfilter, ...). Zo is uw wagen klaar om van de zomer te genieten en kan u met volle gemoedsrust vertrekken.

Bovendien kan u online een afspraak maken: niets zo gemakkelijk!

MIG Motors zomercheck

 

Vind de perfecte zomerbandenset, samen met MIG Motors!

 

Express wisselPlan eenvoudig online

TijdswinstBinnen 3 min. afspraak

Ruime keuze velgen36 maanden garantie 

Bandenhotel

Sla uw zomer- of winterbanden op bij MIG Motors. Zo spaart u plaats én moet u zelf niet met banden rondsjouwen.

Ontdek onze bandenopslagdienst: ruime keuze velgen en express bandenwissel. Benieuwd naar onze excellente dienstverlening?

Meer over ons bandenhotel

MIG Motors bandenhotel