6 merken, 9 locaties, 1 aanspreekpunt.
Wij ondersteunen uw vloot. 

Onze fleetafdeling bestaat uit een team van specialisten dat thuis is in diverse aspecten van het hedendaagse fleetbeheer. Zij kunnen u bijstaan in het maken van de juiste keuze door o.a.

  • Het aanbieden van de juiste Total Cost of Ownership
  • Het mee uitwerken van carpolicy's
  • Het opstellen van Service Level Agreements
  • De meest accurate informatie op vlak van fiscaliteit en belastingen.

 

Transparante communicatie.
Geniet steeds van de beste voorwaarden.

U bent fleetklant bij MIG Motors? Wij engageren ons om u onmiddellijk te informeren omtrent elke commerciële actie, aanpassing of vernieuwing van het aanbod en om u volledige transparantie te bieden betreffende onze fleetvoorwaarden.

Vragen? Contacteer onze fleetafdeling

Contacteer onze aftersales

Financiële diensten voor professionelen

Wij helpen u met de keuze van de formule op maat van uw noden zodat u kan genieten van onze voordelige tarieven. Wij behartigen alle financiële en administratieve aspecten. Als mobiliteitspartner staan onze medewerkers steeds te uwer beschikking om u te begeleiden doorheen alle stappen van uw contract zodat u met een gerust gemoed de baan op kunt. Naast de eenvoud en tijdswinst die u boekt door onze one-stop-shopping kan u ook genieten van een aanloopvoertuig in afwachting van levering.

MIG Motors Fleet Elektrisch

Op zoek naar een duurzame, groene oplossing?
Klaar voor een elektrische vloot

Door onze expertise en schaalgrootte kunnen wij uw oplaadbehoeften op de korte en de lange termijn makkelijker identificeren.

Wij ondersteunen u hierin om de continuïteit van uw energievoorziening te kunnen waarborgen en zo een accurate kostenraming van de benodigde infrastructuur te berekenen. Hierin zitten de totale eigendomskosten vervat, inclusief aanschaf en onderhoud van voertuigen, laadinstallatie en lokale energietarieven.

Wanneer u op zoek bent naar een duurzame, groene oplossing, vindt u hier alvast ons elektrisch en hybride aanbod.

Vragen? Contacteer onze fleetafdeling.

U bent een*: