Opgefrist design met hedendaagse innovatie

Met een fris design, innovatieve hulpsystemen en talrijke digitale diensten zet Volkswagen het succesverhaal van zijn compacte crossover-model voort. Een verfijnd exterieur definieert het onmiskenbare uiterlijk van de nieuwe T-Roc, T-Roc R en T-Roc Cabrio. Het interieur werd afgewerkt met hoogwaardige materialen, een opnieuw ontworpen infotainmentdisplay en standaard de Digital Cockpit.

Innovatieve technologie uit hogere voertuigklassen zijn nu geïntegreerd in de compacte SUV-modellenfamilie – in de vorm van IQ.Light, met led-matrixkoplampen, de assistentiesystemen van IQ.Drive met Travel Assist en voorspellende ACC-cruisecontrol.

Bezoek een Volkswagen-showroom

T-Roc MIG Motors R-line Gent Merelbeke

Wereldwijd meer dan 1.000.000 exemplaren verkocht!

De combinatie van een vooruitstrevende look, sportieve prestaties en oerdegelijke veelzijdigheid hebben de T-Roc de afgelopen vier jaar tot een populaire, bestverkochte auto gemaakt. Zonder directe voorganger werd het van de ene op de andere dag een belangrijke pijler in het productgamma van Volkswagen. Sinds de marktintroductie in 2017 zijn er meer dan een miljoen exemplaren van de compacte SUV verkocht. Sinds eind 2019 bevat het modellengamma een uiterst sportieve T-Roc R. Sinds het voorjaar van 2020 verenigt de T-Roc Cabriolet de troeven van een SUV met de mogelijkheid om met het dak naar beneden te rijden.

Volkswagen T-Roc MIG motors

1 model, meerdere uitvoeringen.

T-Roc

T-Roc MIG Motors

T-Roc R

Volkswagen T-Roc R MIG Motors

T-Roc Active

Volkswagen T-Roc Active MIG Motors

T-Roc Cabrio

T-Roc Cabrio MIG Motors

Het interieur

Met een met prachtig bekleed oppervlak en opvallende naden, brengt het nieuwe dashboard moderne designaccenten van topkwaliteit in het interieur van de nieuwe T-Roc. Het infotainmentdisplay is nu ontworpen als een tablet en op het dashboard geplaatst in een zichtlijn met het instrumentenpaneel achter het stuur. Afhankelijk van de uitrusting meet het infotainmentdisplay ofwel 8,0 inch of 9,2 inch. De compacte SUV wordt standaard geleverd met een digitaal instrumentenpaneel dat optioneel verkrijgbaar is in een formaat tot 10,25 inch als Digital Cockpit Pro. Het multifunctionele stuur, dat ook deel uitmaakt van het standaardpakket, heeft een nieuw design dat bijdraagt ​​aan de intuïtieve bediening van het voertuig.

Meer over Volkswagen

Volkswagen T-Roc interieur MIG Motors

Maximaal geconnecteerd.

De nieuwe T-Roc wordt standaard geleverd met de geavanceerde hulpsystemen Front Assist en Lane Assist. Bovendien maken de nieuwe IQ.DRIVE Travel Assist en Predictive Cruise Control bekrachtigd sturen, remmen en accelereren mogelijk bij snelheden tot 210 km/u. Door de signalen van de camera aan de voorkant te integreren, evenals GPS- en kaartgegevens, kan het voertuigcontrolesysteem lokale snelheidslimietinformatie, stadsgrensborden, kruispunten en rotondes opnemen.

We Connect Plus-diensten zijn in Europa een jaar lang gratis te gebruiken als onderdeel van het standaardpakket. Dit betekent dat er natuurlijke online spraakbesturing en streamingdiensten beschikbaar zijn. Apple CarPlay™- en Android Auto™-functies kunnen desgewenst ook draadloos in het besturingssysteem worden geïntegreerd via App-Connect Wireless.

Volkswagen T-Roc cabrio interieur MIG Motors Gent Noord

Meer weten over de Volkswagen T-Roc?

Volkswagen T-Roc MIG Motors Gent
Volkswagen T-Roc MIG Motors Gent
Volkswagen T-Roc MIG Motors Gent
Volkswagen T-Roc MIG Motors Gent
Volkswagen T-Roc MIG Motors Gent
Foto 1 / 1

Onze Volkswagen-locaties

MIG Motors Aalter Volkswagen

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Eke Volkswagen

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth

MIG Motors Gent Noord Volkswagen

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Lievegem Volkswagen

Kruisstraat 10, 9930 Lievegem
Enkel onderhoud en services

MIG Motors Wetteren Volkswagen

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren

Contacteer een Volkswagen-verkoper

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Lees meer over andere Volkswagen-modellen

Volkswagen Taigo

VW Taigo MIG Motors Gent Noord

Volkswagen ID.5

ID5-icon

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4 MIG Motors