Volkswagen

Opgefrist design en verbeterd op alle vlakken

Ontmoet de nieuwe T-Cross. Na een succesvolle lancering zijn in slechts 4 jaar tijd meer dan 1,2 miljoen exemplaren verkocht. Met een jaarlijkse productie van 300.000 exemplaren is dit momenteel een van de meest succesvolle Volkswagen's ter wereld. Tijd dus om een vervolgstuk te creëeren voor deze compacte SUV, en wat voor één!

Aan de buitenkant valt het Grape Yellow metaalkleur onmiddellijk op. Dit sportieve geel is een van de 3 nieuwe koetswerkkleuren. De hertekende bumpers en vernieuwde LED koplampen geven de wagen meer karakter dan ooit. De hoogwaarde IQ.LIGHT LED matrix koplampen zijn voor de eerste keer beschikbaar op deze nieuwe generatie.

Volkswagen T-Cross vernieuwde bumper en koplampen MIG Motors

Kwalitatief interieur met nieuw infotainment.

Binnenin de nieuwe T-Cross valt het nieuwe losstaand infotainment scherm onmiddellijk op, standaard met een grootte van 8 inch maar uitbreidbaar tot 9,2 inch. Daarbovenop krijgen alle versies vanaf nu standaard een digitaal instrumentenpaneel. Van een upgrade gesproken!

Daarnaast valt op dat de cockpit geniet van kwalitatieve en zachte materialen die een premium look uitstralen. Een manuele airco is standaard op alle modellen, met een mogelijkheid te opteren voor het Air Care Climatronic systeem met verlichte touchsliders om de temperatuur te regelen.

Volkswagen T-Cross 2024 MIG Motors interieur

De highlights van de T-Cross in 46 seconden

Praktischer dan ooit

Wie T-Cross zegt, zegt praktisch. Deze compacte SUV heeft altijd een van de meest ruimte en moduleerbare interieurs gehad in zijn segment. Hij maakt indruk met een opvallend grote ruimte voor 5 personen, een verschuifbare achterbank en een kofferruimte tussen 385 liter en 455 liter. Met een vlakke achterbank creëer je een zee van ruimte met 1.281 liter! 

Het is vanaf nu zelfs mogelijk om de voorste passagiersstoel op te vouwen (vanaf de Life-configuratie) waardoor je zelfs een surfboard kan meenemen. 🏄 Daarnaast kan de optionele en opvouwbare trekhaak nu tot 75 kg dragen (+20 kg) waardoor je ook e-bikes kan meenemen.

Volkswagen T-Cross trekhaak 75kg

Uniek in zijn klasse: semi-autonoom rijden met Travel Assist

De nieuwe Volkswagen T-Cross is een van de enigste voertuigen in zijn segment die optioneel kan worden uitgerust met Travel Assist. Afhankelijk van het voorliggende verkeer en de toegelaten snelheid kan deze compacte SUV automatisch accelereren, remmen en blijft hij binnen de lijnen met Lane Assist. Dankzij de DSG-automaat is hij ook je perfecte file-assistent voor stop-en-go verkeer. 

Maak een testrit

Volkswagen T-Cross R-line sportzetels MIG Motors

Eerste leveringen in 2024, bestel vanaf nu

Dat de T-Cross een echte topper is, bewijst de uitverkochte productiecapaciteit van de huidige versie. De nieuwe generatie zal daarom bestelbaar zijn vanaf het eerste kwartaal in 2024. Contacteer onze Volkswagen-concessies om op de hoogte te blijven van de exacte releasedatum.

Contacteer een Sales Advisor

Say cheese! Enkele mooie foto's van de nieuwe generatie T-Cross

Contacteer een Volkswagen-verkoper

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Locaties

MIG Motors Aalter Volkswagen

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Eke Volkswagen

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth

MIG Motors Gent Noord Volkswagen

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Lievegem Volkswagen

Kruisstraat 10, 9930 Lievegem
Enkel onderhoud en services

MIG Motors Wetteren Volkswagen

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren