De stijlvolste vorm van elektrisch

Wie zei dat elektrisch niet elegant kan zijn? De ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert 'ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. Maak kennis met de stijlvolste vorm van elektrisch rijden.

Contacteer een verkoper

Volkswagen ID.5

Kracht en souplesse

Het silhouet van de elektrische crossover zorgt voor perfecte aerodynamica, waardoor je minimale weerstand hebt. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Ook binnen staat je heel wat te wachten: een slim ontworpen interieur met intuïtieve bediening en meer dan genoeg ruimte voor alles wat de dag je brengt.

ID5 migmotors
ID5 migmotors
ID5 migmotors
ID5 migmotors
ID5 migmotors
ID5 migmotors
ID5 migmotors
Foto 1 / 1

Elektrische prestaties 
zonder compromissen

Als het op je wensen aankomt, wil je niet voor de middenweg gaan. Dat hoeft ook niet met de nieuwe ID.5. De kracht van een SUV, de efficiëntie van een ID. en de acceleratie van een sportauto - allemaal dankzij de elektrische motoren, die vanaf de eerste seconde hun volle kracht geven. De ID.5 maakt net als z’n familieleden gebruik van het MEB-platform, waarmee we de motor verwerken in de bodem van je auto. Hierdoor heb jij een hoop meer ruimte en een optimale rijdynamiek. En met het grote accupakket heb je genoeg actieradius voor je dagelijkse ritjes en nog veel meer.

Vraag een offerte

ID5 migmotors

Duurzame sportiviteit: de ID.5 GTX

Waar je ook rijdt, met z’n bovengemiddelde performance verlegt de ID.5 GTX de grenzen van elektrisch rijden. Hij combineert een hoop sportiviteit met het duurzame karakter van een ID. model. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor je meer tractie hebt. En zonder het gebrul van de motor om je heen: de efficiënte motor is zo stil, dat je alleen de wind langs je auto hoort gieren.

Maak een proefrit

ID5 GTX
Volkswagen ID5 elektrische SUV kopen migmotors gent
Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

MIG Motors Aalter Volkswagen

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Eke Volkswagen

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth

MIG Motors Gent Noord Volkswagen

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Lievegem Volkswagen

Kruisstraat 10, 9930 Lievegem
Enkel onderhoud en services

MIG Motors Wetteren Volkswagen

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren

Tips en tricks bij elektrisch rijden