Volkswagen

Een eerbetoon aan de Volkswagen T1 – hightech trendsetter met een geweldige geschiedenis

De belangrijkste autotrends van onze tijd versmelten in de ID. Buzz en ID. Buzz Cargo om een ​​MPV- en bestelwagenreeks te creëren die even vooruitstrevend als veelzijdig is: de elektrische mobiliteit, de intelligente koppeling van de rijhulp- en informatiesystemen, draadloze updates van de software en de compatibiliteit met volledig nieuwe mobiliteitsconcepten. Het visuele kader rond al deze parameters wordt gevormd door het iconische exterieurdesign.

Contacteer een verkoper

Volkswagen ID.Buzz en ID.Buzz Cargo - MIG Motors

Voor een leven in beweging

In de loungeachtige, comfortabele sfeer van de ID.Buzz hebben vijf mensen voldoende ruimte om te reizen en veel plaats voor hun bagage (maximaal tot 1.121 liter inhoud). Als de tweede zitrij neergeklapt wordt, stijgt het laadvermogen tot 2.205 liter

Ook de ID.Buzz Cargo is voorzien van een genereuze laadruimte, waarmee u twee europallets kunt vervoeren. Met de combinatie van een groot laadvolume tot 3,9 kubieke meter en een sleepvermogen van 650 kg weet de ID. Buzz Cargo over de hele lijn te overtuigen.

Maak een testrit

Volkswagen ID.Buzz Cargo - laadruimte

Vanaf nu bestelbaar én configureerbaar

Vanaf vrijdag 20 mei 2022 is de configurator (inclusief de catalogusprijzen) ingeschakeld en pre-sales van de nieuwe ID. Buzz en ID. Buzz Cargo in België beschikbaar. Of het nu gaat om een ​​elektrische MPV voor familie, vrije tijd of zaken, of als bestelwagen voor bedrijven, de emissievrije alleskunner is vanaf nu te bestellen bij alle Volkswagen & Volkswagen Bedrijfswagens-dealers in België. De eerste voertuigen worden eind dit jaar geleverd.

Nu configureren

Volkswagen ID.Buzz configureren Gent

De Onthulling van Kracht

De nieuwe ID. Buzz GTX van Volkswagen is een krachtig voertuig met verbeterde aandrijfprestaties, ideaal voor elektrisch trekken dankzij een verhoogd maximaal aanhanggewicht. Het opvallende exterieur en het sportieve interieur met geavanceerde technologie bieden comfort en veelzijdigheid.

Met een vermogen van 250 kW (340 pk) is de ID. Buzz GTX het krachtigste en meest indrukwekkende VW-busje ooit, dankzij geavanceerde elektromotoren en een slim vierwielaandrijvingssysteem.

Contacteer een verkoper

vw-id-buzz-gtx-body

enkele-cijfers-id-buzz-migmotors Enkele functionaliteiten

Volkswagen ID.Buzz achterkant IQ light
ID. Light

Het ID. Light communiceert visueel met u en helpt via het standaard navigatiesysteem om u meer ontspannen in het verkeer te bewegen. Als u de spraakbediening gebruikt, ontvangt u een reactie op uw stem aan de hand van een lichtsignaal. Zodra u uw ID. Buzz verlaat, neemt het ID. Light van u afscheid met een afscheidsgroet – een intelligent lichtsignaal.

ID.Buzz interieur
Over-the-Air updates

Updates verhogen de functionaliteit van de digitale systemen in uw ID. Buzz. Dankzij Over-the-Air-updates via We Connect kan hij ze bijvoorbeeld 's nachts volledig automatisch bijwerken zodra u de update op uw infotainmentsysteem bevestigt. Zo blijft uw ID. Buzz steeds helemaal up-to-date.

Volkswagen ID.Buzz Cargo laadbereik
Een laadvermogen van 170 kW

De ID. Buzz en ID. Buzz Cargo zijn gebaseerd op Volkswagens eigen modulaire MEB-platform. Het voertuig bevat een accu met een capaciteit van 77 kWh, die aan een laadpaal wordt opgeladen met een vermogen van 11kW, en een 150 kW-elektromotor. De ID. Buzz kan snelladen met een maximum laadvermogen van 170 kW.. De topsnelheid van het busje gaat tot 145 km per uur. Een actieradius tot 424 kilometer (WLTP) is mogelijk.

Bekijk de video

Contacteer een verkoper

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Bezoek een showroom

MIG Motors Aalter Volkswagen

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Eke Volkswagen

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth

MIG Motors Gent Noord Volkswagen

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Lievegem Volkswagen

Kruisstraat 10, 9930 Lievegem
Enkel onderhoud en services

MIG Motors Wetteren Volkswagen

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren

Ontdek de ID-familie

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.5