Volkswagen

Zelfs goede dingen kunnen altijd beter

Aan de buitenkant zijn een aantal veranderingen doorgevoerd. Deze wagen straalt meer maturiteit uit maar blijft toch zijn frisse uiterlijk bewaren. Zo heeft de vernieuwde ID.3 geoptimaliseerde luchtroosters en is zijn design aangescherpt door het toevoegen van een aantal strakke lijnen. De achterlichten van deze elektrische bestseller zijn ook opnieuw ontworpen. Verder zijn aan de voorste wielen aanpassingen doorgevoerd zodat de aerodynamica gemaximaliseerd wordt. Dit zorgt voor optimaal rijplezier. De ID.3 komt in een aantal nieuwe opwindende kleuren zoals bv. Dark Olivine Green Metallic.

Contacteer een verkoper

Krachtig Elektrisch Rijden

Volkswagen introduceert de sportieve ID.3 GTX als het nieuwe vlaggenschip in het assortiment, beschikbaar in twee vermogensversies: 210 kW (286 pk) en 240 kW (326 pk). Beide modellen beschikken over geavanceerde elektromotoren die moeiteloos hun vermogen omzetten in achterwielaandrijving.

Met een 79 kWh batterij en een laadvermogen tot 175 kW kunnen ze snel weer worden opgeladen. Visueel onderscheidt de GTX zich met zijn geïndividualiseerde exterieurdesign, inclusief een specifieke bumper, lichtmetalen velgen en zwarte accenten. Het interieur biedt GTX-specifieke kenmerken zoals sportstoelen en een hoogwaardige cockpit.

Met een indrukwekkende acceleratie en een WLTP-rijbereik van ongeveer 600 km biedt de ID.3 GTX zowel kracht als efficiëntie.

Lees meer over de GTX-modellen

Minder gewoon. Meer ID.

De ID.3 maakt sowieso al indruk door zijn futuristische verschijning. Daar kan u met het pack Design nog een schepje bovenop doen. De ledachterlichten met dynamische richtingaanwijzers laten u in stijl een bocht of afslag nemen. Getinte achterruiten voorzien u dan weer van de nodige privacy. Tenslotte zorgen de ledmatrixkoplampen ervoor dat u met alle gemak een duidelijk zicht heeft.

Achteraf personaliseerbaar

Afhankelijk van de uitrusting kan u achteraf een aantal optionele functionaliteiten activeren: 

  • Navigatie voor audiosysteem Ready 2 Discover of Ready 2 Discover Max

  • Sfeerverlichting (meerkleurig)

  • Klimaatregeling Air Care Climatronic

  • Adaptieve snelheidsregelaar ACC

ID.3 naar eigen smaak

Naast de nieuw ontworpen achterlichten die het uiterlijk van de nieuwe ID.3 verscherpen kan u ook aan de hand van de velgen-bandencombinatie het uiterlijk aanpassen. Zo kan u kiezen tussen de lichtmetalen 19-duimsvelgen Wellington of de lichtmetalen 20-duimsvelgen Sanya. Voor elk wat wils.

Nog comfortabeler zitten

Het interieur van de nieuwe volkswagen ID.3 werd ook onder handen genomen. Deze wagen biedt de ruimte van een berline maar in compact formaat. Zo is er comfortabel plaats voor vijf inzittenden. Maar naast het ruimtegevoel dat gecreëerd werd, zijn er een aantal nieuwe afwerkingen gebeurd. Er zijn hoogwaardige en zachtere materialen gebruikt doorheen het volledige interieur om u van elke seconde van uw reis te laten genieten. Verder is de wagen volledig klimaatneutraal geproduceerd. 

Meer weten over elektrische wagens

 

Maak het u comfortabel

Elektrische auto's staan bekend om hun bedrijfsstilte. Naast een rustige rit in stilte kan u uw rit nog meer ontspannen maken met de massagefunctie van de elektrisch verstelbare stoelen. Bovendien zorgen de hoogwaardige en zachte stoffen voor een comfortabel gevoel terwijl u op deze manier toch bijdraagt aan duurzaamheid.

Diervrij en duurzaam interieur

Het interieur van de nieuwe ID.3 is volledig vrij van dierlijke producten. Bovendien zit deze wagen ook vol met gerecycleerde materialen. De hemelbekleding en vloermatten zijn gemaakt uit een kunststof die vervaardigd zijn uit gerecycleerde PET-flessen. Net als de voorgaande ID.3 is deze wagen volledig CO₂-neutraal

Creëer je eigen sfeer

Graag wat meer persoonlijkheid in uw ID.3? Dat kan door te kiezen uit tien standaard kleuren (in optie 30 kleuren) voor uw sfeerverlichting. Deze sfeerverlichting bevindt zich in het dashboard, het aflegvlak voor u gsm en ook in de deuren. Creëer je geheel eigen sfeer door simpelweg de kleuren aan te passen!

De nieuwe ID.3

Ingrijpen wanneer nodig

IQ.DRIVE is de term waar alle intelligente rijhulpsystemen van Volkswagen onder vallen.

Emergency Assistent grijpt in wanneer u in het geval van een medisch noodgeval zelf geen rijactiviteit meer vertoont. Als dit het geval is dan gaat de Emergency Assistent de auto trachten gecontroleerd tot stilstand te brengen om te vermijden dat u aan volle snelheid blijft verder rijden in het verkeer. 

Advies nodig? 

Blijf op het spoor. Houdt anderen op afstand

Travel Assist is een optioneel systeem waarbij u een zeer nuttige rijassistent aan boord hebt. U hebt de mogelijkheid een bepaalde maximumsnelheid in te stellen die het systeem voor u aanhoudt. Travel Assist houdt u perfect in het midden van uw rijstrook en op veilige afstand van uw voorligger. Ook actief helpen bij het wisselen van rijstrook op de snelweg behoort tot de taken van de Travel Assistent. 

Een handig hulpje om uw rijplezier te garanderen!

 

 

Hoe zit het met de fiscaliteit omtrent een elektrische wagen?

Meer info over fiscaliteit

Comfortabel laden

De nieuwe ID.3 is beschikbaar in twee verschillende batterij groottes: 58 en 77 kWh. Voor de eerste batterijgrootte geldt een actieradius tot 426 kilometer (WLTP). De batterij van 77 kWh biedt een actieradius tot 546 kilometer (WLTP). Bovendien wordt het voortaan nog eenvoudiger om uw Volkswagen ID.3 model op te laden. Plug & Charge wordt de nieuwe standaard voor comfortabel laden. U hebt alleen de ID.-software 3.1 of hoger, de We Connect ID.-app en een Plug & Charge-compatibel We Charge-oplaadtarief nodig. U rijdt ontspannen verder nadat registreren, opladen en factureren gewoon automatisch gebeuren.

Vragen? Contacteer een verkoper