GTX: Nieuwe Sportieve Elektrische Modellen

Volkswagen introduceerde GTX in 2021, het nieuwe label voor sportieve topmodellen in de elektrische wereld. De ID.4 en ID.5 GTX hebben de weg geopend. De familie is terug uitgebreid met de nieuwe ID.7, ID.3 en ID.Buzz GTX-modellen.

Deze modellen bieden vierwielaandrijving voor voortreffelijk rijplezier zonder emissies. Met een extra elektromotor op de vooras leveren de GTX-modellen indrukwekkende prestaties en een uniek design. Dit initiatief is onderdeel van Volkswagen's strategie om tegen 2030 het leidende merk te worden in duurzame sportieve mobiliteit

Contacteer een verkoper

De ID.4 GTX en ID.5 GTX

De ID.4 GTX biedt een krachtige rijervaring met zijn elektrische vierwielaandrijving en vermogen van 220 kW (299 pk). Met een WLTP-rijbereik tot 480 km en snelladen tot 125 kW is hij zowel praktisch als snel op te laden. Het ruime interieur, geavanceerde technologieën en CO2-neutrale productie maken hem ideaal voor duurzame mobiliteit.


De ID.5 GTX is de stoere koploper van de familie. Met zijn krachtige dual-motor vierwielaandrijvingssysteem, waarbij de voorste elektrische motor de achterste ondersteunt wanneer nodig, levert hij een flinke dosis power op, tot wel 220 kW (299 pk). Maar dat is niet alles! Dit model straalt premium kwaliteit en sportieve elegantie uit, met een overvloed aan geavanceerde assistentiesystemen en stijlvolle designaccenten. En laten we de veelzijdigheid niet vergeten - de ID.5 GTX kan moeiteloos een aanhanger tot 1.400 kilogram trekken.

Vraag een offerte aan

Volkswagen trapt 2024 af met een GTX-productoffensief!

De krachtige ID.7 GTX Tourer, met een vermogen van 250 kW (340 pk), is het vlaggenschip van deze reeks. Maar dat is nog niet alles!

De ID.7 GTX Tourer wordt vergezeld door andere opwindende modellen, zoals de nieuwe ID.3 GTX en de ID. Buzz GTX van Volkswagen Commercial Vehicles. Het GTX-label groeit gestaag en vestigt zich als een icoon in de wereld van elektrische mobiliteit, net zoals de legendarische GTI-modellen.

De ID.7 GTX Tourer combineert kracht met duurzaamheid en sportiviteit. Met zijn efficiënte aandrijving en indrukwekkende aerodynamica kan hij lange afstanden afleggen tussen oplaadstops. Het interieur straalt klasse uit, met geavanceerde functies en een uitgebreide standaarduitrusting.

De ID.3 GTX

Stap in de toekomst van elektrische mobiliteit met de gloednieuwe Volkswagen ID.3 GTX! Dit krachtige paradepaardje biedt niet alleen een opwindende rijervaring, maar ook een milieuvriendelijke keuze.

Met twee varianten om uit te kiezen - de standaard 210 kW (286 pk) en de indrukwekkende GTX Performance met 240 kW (326 pk) - belooft de ID.3 GTX een opwindend avontuur op de weg. En dankzij de nieuwe 79 kWh batterij, geniet je van een geschat WLTP-rijbereik van ongeveer 600 km. Maak je klaar om te rijden met kracht en stijl, terwijl je de wereld verkent in deze elektrische topper van Volkswagen!

Contacteer een verkoper

vw-id3-gtx-body

De ID.Buzz GTX

Volkswagen Commercial Vehicles voegt een dosis opwinding toe aan het ID. Buzz-gamma met de krachtige ID. Buzz GTX, naast de al bekende ID. Buzz Pro en ID. Buzz Cargo. De GTX, met een indrukwekkend vermogen van 250 kW (340 pk) en vierwielaandrijving, staat klaar om de wegen te veroveren.

Er wordt verwacht dat beide modellen in de tweede helft van het jaar hun debuut zullen maken, met de voorverkoop die in de zomer begint. Met het vermogen om zware lasten te trekken en snelle laadmogelijkheden bij snellaadstations, belooft de ID. Buzz GTX een bruisende rit te worden. En met zijn opvallende design en comfortabel interieur zal het zeker een glimlach op je gezicht toveren terwijl je de weg verkent.

Blijf op de hoogte

Meer info verkrijgen over de nieuwe GTX-modellen?

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

MIG Motors Aalter Volkswagen

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Eke Volkswagen

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth

MIG Motors Gent Noord Volkswagen

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Lievegem Volkswagen

Kruisstraat 10, 9930 Lievegem
Enkel onderhoud en services

MIG Motors Wetteren Volkswagen

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren