Iedere Aalternaar die in 2021 een elektrische wagen koopt, mag de premie in ontvangst nemen.

U bent een Aalterse particulier, die 18 jaar of ouder is? Dan kan u de premie aanvragen. Elke volledig elektrische wagens of bestelwagen komt in aanmerking, de enige voorwaarde is wel dat de nieuwe auto of bestelwagen is aangekocht bij uw concessiehouder MIG Motors Aalter.

Het nieuwe premiereglement gaat in op donderdag 1 april 2021, maar geldt met terugwerkende kracht, sinds 1 januari 2021.

Vraag hier uw premie aan

MIG Motors Aalter

Ontdek het ruime gamma elektrische wagens van MIG Motors Aalter

ID.3

100% Elektrisch

ID.3

De 100% elektrische ID.3 biedt geavanceerde elektromobiliteit aan vanaf een prijs die vergelijkbaar is met die van een auto met verbrandingsmotor.

ID.4

100% Elektrisch

ID.4 First edition

Veel ruimte voor gezin en vrije tijd, compact voor stadsverkeer en comfortabel tijdens langere ritten. Ontdek deze compacte SUV.

ID.4 Coupé

100% Elektrisch

ID.4 Coupé

Het sportieve broertje van de ID.4 met een sterker aflopende daklijn, een zogenoemde coupé-SUV. Benieuwd naar de ID.4 Coupé? Meld u via onderstaande knop aan voor onze nieuwsbrief.

 
Q4 E-tron

100% Elektrisch

Q4 e-tron

De Q4 E-tron is gericht op praktische bruikbaarheid en functionaliteit, waarvoor de daklijn langer horizontaal doorloopt om tot een zo groot mogelijke bagageruimte te komen.

Q4 E-tron Sportback

100% Elektrisch

Q4 e-tron

De Q4 Sportback oogt vlotter door een nadrukkelijke fastback- of coupélijn met een grote, schuin liggende achterklep. De aflopende daklijn gaat ten koste van zowel het laadvolume als van de bewegingsvrijheid op de tweede zitrij.

E-tron

100% Elektrisch

E-tron Classic

Met de Audi e-tron zet Audi de bakens uit van zijn elektrische ambities: een grote autonomie, een krachtige motor, rijcomfort, innovatieve technologie en een uniek design. Vergeet uw vooroordelen en stap vandaag al in de mobiliteit van morgen.

E-tron Sportback

100% Elektrisch

E-tron Sportback

Als sportieve coupé-versie van de Audi e-tron, maakt de SUV Audi e-tron Sportback de elektrische rijervaring nog opwindender, met nog sterkere prestaties.

E-tron S

100% Elektrisch

E-tron S

Iedere rit in de herontworpen, zuiver elektrische Audi e-tron S is fascinerend dankzij de dynamiek die alleen een krachtige elektrische aandrijving kan bieden. Zijn actieradius met één enkele lading is indrukwekkend, net als zijn opvallende wendbaarheid en tractie.

E-tron S Sportback

100% Elektrisch

E-tron S sportback

De 100% elektrische Audi e-tron S Sportback maakt indruk met drie krachtige elektromotoren, een sportief design en een maximale actieradius van 370 km (WLTP) met één lading. Zijn vermogen van 370 kW stelt de SUV coupé in staat in slechts 4,5 seconden op te trekken van 0 tot 100 km/h en garandeert maximaal rijgenot tijdens iedere rit.

E-Tron GT

100% Elektrisch

E-tron GT

Dynamische rijprestaties, emotioneel design en duurzaamheid vormen de hoekstenen van het deze GT.

Enyaq

100% Elektrisch

Enyaq

De naam van ŠKODA's eerste elektrische SUV verwijst enerzijds naar e-mobility, anderszijds met de 'Q' naar het verwantschap met ŠKODA SUV-range. De naam is afgeleid van Ierse naam 'Enya', wat 'bron van leven' betekent.

Vision iV

100% Elektrisch

VISION iV

De VISION E is onze visie voor de toekomst: slimmer, schoner en efficiënter. Wat wij laten zien is niet alleen een auto, het is technologie naadloos geïntegreerd met één gedachte: de mensen in de auto. Benieuwd? Meld u via onderstaande knop aan voor onze nieuwsbrief.

E-Crafter

100% Elektrisch

E-Crafter

De Volkswagen e-Crafter is de uitdagingen van morgen vandaag al de baas. Bovendien biedt hij achterin een onbegrensd laadvolume. Precies zoals u dat van een bestelwagen van de toekomst mag verwachten.

Ontdek ook het nieuwe snellaadstation

Naast de premie voor zo’n ‘wagen van de toekomst’ komt er ook een snellaadstation voor zes elektrische voertuigen op parking Aard in Aalter-centrum. Aalter gaat op die manier voor 100% duurzaam. Het lokaal bestuur maakt van duurzaamheid één van zijn topprioriteiten voor de komende jaren.

Tegen 2030 wil Aalter op haar grondgebied minstens 40% minder CO2 uitstoten. Om de klimaatproblematiek kordaat aan te pakken, plant het lokaal bestuur daarom heel wat klimaatacties in. Elektrisch rijden is daar één van.

Laadstation Aalter

Vragen? Contacteer ons.