Škoda

Voor elk wat wils

De naam van Škoda's eerste elektrische SUV verwijst enerzijds naar e-mobility, anderszijds met de 'Q' naar het verwantschap met Škoda SUV-range. De naam is afgeleid van Ierse naam 'Enya', wat 'bron van leven' betekent.

De Enyaq's komen met verschillende optiepakketten en interieur design selecties. U kan zelfs kiezen tussen achterwiel- of vierwielaandrijving. Wanneer u kiest voor vierwielaandrijving wordt de elektrische motor op de achteras aangevuld met een andere elektrische motor op de vooras. 

SKODA Enyaq

Exterieur: ervaar de nieuwe Enyaq in 3D.

Levendig, efficiënt en opwindend: de Enyaq volgt de styling van de nieuwste modellen van het merk, zoals de vierde Octavia, de Kamiq-crossover of de compacte hatchback Scala. Maar tegelijkertijd heeft de SUV totaal andere proporties.

Tip: ervaar ook het interieur door op het deur-symbool helemaal onderaan te klikken.

Kies een batterij die het beste bij u past

De batterijcellen zijn in de vloer verwerkt, wat het het zwaartepunt van de autoverlaagt . Dat is belangrijk in de bochten en om een maximale ruimte voor de passagiers te behouden. Er zijn twee batterijcapaciteiten beschikbaar: 62 en 82 kWh.

Deze vormen de basis voor de namen van de verschillende versies van het voertuig (60 en 80) en bepalen het vermogen en rijbereik. Om de eisen die aan de batterijen worden gesteld zo laag mogelijk te houden, heeft Škoda een warmtepomp voor de Enyaq ontwikkeld om warmte en koeling te leveren.

Geavanceerde rijhulpsystemen

Škoda integreert in de Enyaq de beste veiligheids- en rijhulpsystemen voor uw rijveiligheid. Zo neemt Travel Assist de controle over de wagen deels over om het rijden en opvolgen van het verkeer te vereenvoudigen.

De toonaangevende ledlichten leveren betere prestaties, een lager energieverbruik en nieuwe veiligheidsfuncties en dankzij easy parking maakt u zicht geen zorgen meer over parkeermanoeuvres.

Met Remote Access, een van de nieuwe Škoda Connect functies, kan u de binnenventilatie al voor de reis inschakelen. Dat komt goed van pas op warme zomerdagen, want het verlaagt de binnentemperatuur voordat u in de auto stapt nadat die in de zon geparkeerd stond.

Waar wacht u nog op?

Proefrit boeken

Ontdek de Enyaq tijdens een testrit

Alhoewel de technologie steeds sneller en sneller evolueert, heeft Škoda ons met de Enyaq bewezen dat het klaar is voor de toekomst. De prijs/kwaliteit maakt deze nieuwe Enyaq echt een topper.

Afspraak maken

Contacteer onze verkoopsdienst
Plan zelf uw (virtueel) showroombezoek in

Hiermee doet u een aanvraag om een vrijblijvend informatief gesprek te houden met één van onze verkopers. Wij contacteren u zo snel mogelijk na ontvangst van de aanvraag.

U kan ook zelf uw afspraak of virtueel showroombezoek hier inplannen 

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Ontdek al onze Škoda-vestigingen

MIG Motors Aalter Škoda

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Eke Škoda

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth

MIG Motors Gent Noord Škoda

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Wetteren Škoda

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren
Enkel onderhoud en services

Mig Motors Lievegem Škoda

Kruisstraat 10, 9930 Lievegem
Enkel onderhoud en services