Audi

Een iconisch ontwerp,
gevormd door snelheid

De e-tron GT is een stand-alone Gran Turismo, opnieuw geïnterpreteerd voor de toekomst. Zijn uiterlijk is op zijn zachts gezegd een statement van premium automotive design. Indrukwekkende rijprestaties, het design van de Audi e-tron GT  is de ultieme belichaming van elektrische mobiliteit, met tegelijk het onmiskenbare Audi DNA.

E-Tron GT Back

Duurzaam en eigentijds gevoel: het interieur

In het interieur biedt de Audi e-tron GT een grote dosis dagelijkse bruikbaarheid, gekoppeld aan een buitengewoon kwaliteitsgevoel. Het functionele centrum van het interieur bevindt zich linksvoor, zichtbaar gericht op de bestuurdersstoel.

Zowel het scherm van het centrale instrument als het touchscreen boven de middenconsole zijn afgewerkt met een zwart paneel. Deze onderstrepen de grote, rustige vormgeving van het interieur met zijn overwegend horizontale basisarchitectuur.

Met de GT hebben de ontwerpers bewust gekozen voor het consequente gebruik van duurzame materialen - een duidelijk statement van hedendaags auto-design. Dierlijke producten worden helemaal niet gebruikt: de Audi e-tron GT concept heeft een veganistisch interieur.

Audi E-Tron GT Interieur

Expressieve accenten

Optimale aerodynamische lijnen worden functionele details: van de intelligente luchtinlaten vooraan tot de geventileerde wielkasten en de opvallende achterdiffusor. Afhankelijk van de rijsituatie kan de aerodynamica actief worden aangepast.

Audi E-Tron GT MIG Motors
Audi E-Tron GT MIG Motors
Audi E-Tron GT MIG Motors
Audi E-Tron GT MIG Motors
Foto 1 / 1

Benieuwd naar meer? 


Maak een afspraak in onze showroom

Enorm gevoel van ruimte

Het panoramisch glazen dak met glanzend zwarte afwerking geeft een enorm gevoel van ruimte in het interieur. De Audi e-tron GT quattro is een modern toonbeeld van vooruitgang. Hij straalt sportiviteit, exclusiviteit en comfort uit. De sportzetels vooraan met geïntegreerde hoofsteunen bieden ook verstevigde flanken voor laterale steun in de bochten en bij sportief rijgedrag.

Audi E-Tron GT MIG Motors

Sportief en kwalitatief met karaker

De ontwerpers kozen voor grondstofefficiënte materialen. Het interieur is bijvoorbeeld volledig vrij van leder.

De prominente buitenste achterzetels benadrukken het sportieve karakter.

Etron GT zetels achteraan

Snel opladen

De prestaties van de Audi RS e-tron GT zijn ook duidelijk bij het opladen: standaard tot 270 kW bij laadstations met 800 volt. Het duurt ongeveer 5 minuten om voldoende vermogen op te laden voor de volgende 100 km. In zo’n 22,5 minuten raakt de batterij van 5% weer opgeladen tot ongeveer 80%.

E-Tron GT Fast charge
Audi RS E-Tron GT

Thuis opladen

De Audi RS e-tron GT kan thuis worden opgeladen met een standaard laadvermogen van 11 kW (wisselstroom – AC). Voor sneller opladen met 22 kW thuis is het optionele e-tron-laadsysteem vereist, in combinatie met de in de wagen gemonteerde lader van 22 kW (AC).

In 5 min.

Energie voor 100 km opladen

In 22,5 min

is de batterij 80% opgeladen

472 km

Is het elektrische bereik (WLTP)

Het geluid van de RS e-tron GT

Op basis van gegevens zoals de rotatiesnelheid van de elektromotoren, belasting, voertuigsnelheid en andere parameters, werd een emotioneel geluid gecreëerd dat het werk van de aandrijving authentiek en fijn genuanceerd reproduceert. Het optionele e-tron sportgeluid is sportief, volumineus en verfijnd tegelijk. Het is de akoestische uitdrukking van het progressieve Gran Turismo-karakter.

Externe video URL

Waar wacht u nog op?

Ontdek deze nieuwe E-Tron GT vanaf nu bij MIG Motors.

Maak een afspraak met Audi verantwoordelijke.

Audi E-Tron GT MIG Motors
Audi E-Tron GT MIG Motors
Audi E-Tron GT MIG Motors
Audi E-Tron GT MIG Motors
Audi E-Tron GT MIG Motors
Audi E-Tron GT MIG Motors
Audi E-Tron GT MIG Motors
Audi E-Tron GT MIG Motors
Audi E-Tron GT MIG Motors
Audi E-Tron GT MIG Motors
Foto 1 / 1

Contacteer onze verkoopsdienst

Hiermee doet u een aanvraag om een vrijblijvend informatief gesprek te houden met één van onze verkopers. Wij contacteren u zo snel mogelijk na ontvangst van de aanvraag.

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Audi E-Tron GT Banner

MIG Motors Aalter Audi

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Gent Zuid Audi

Achilles Heyndrickxlaan 3, 9050 Ledeberg (Gent)

MIG Motors Sint-Martens-Latem Audi

Kortrijksesteenweg 151, 9830 Sint-Martens-Latem