Audi

Uniek en charismatisch

Maak kennis met de Audi Q4 e-tron en Audi Q4 Sportback e-tron. Twee elektrische, compacte SUV’s met de gekende voordelen qua prestaties, veiligheid en technologische mogelijkheden.

U hebt de keuze tussen twee batterijvarianten, met een maximale actieradius van meer dan 500 km. Zo raakt u moeiteloos overal waar u moet zijn. Beide modellen zijn ruim en innovatief en vervoeren u vandaag al naar de stad van morgen.

Externe video URL

De Audi Q4 e-tron

Een compacte wagen met een grootse toekomst

Audi Q4 E-tron

In 2019 was deze wagen al de ster van het autosalon in Genève, maar nu is de Audi Q4 e-tron concept zo goed als klaar om ook de weg te veroveren. Vanaf 2021 voegt dit model een compacte variant toe aan de elektrische revolutie van Audi, met dezelfde voordelen wat betreft prestaties, veiligheid en technologische mogelijkheden. Maak kennis met deze nieuwe SUV: 100% elektrisch, 100% e-tron.

Maak een afspraak     Ontdek de Q4 e-tron

De Audi Q4 Sportback e-tron

Compacte, elektrische coupé

Q4 sportback Etron

Nog sportiever. Nog dynamischer. En efficiënt en hoogtechnologisch als vanouds. De intrede van Audi Q4 Sportback e-tron concept in het 100% elektrische gamma van Audi gaat zeker niet onopgemerkt voorbij. Zijn atletische schoonheid, ruime interieur en krachtige motoren zijn allemaal kenmerken die hem meteen tot een vaste waarde in het Audi-universum katapulteren. Afspraak op de baan in 2021.

Maak een afspraak     Ontdek de Q4 Sportback e-tron

Foto 1 / 1

Een nieuwe dimensie: het augmented reality head-updisplay

Met het optionele augmented reality head-updisplay in de Q4 e-tron zet Audi een enorme stap voorwaarts in displaytechnologie. Het geeft belangrijke informatie weer via de voorruit op twee afzonderlijke niveaus, het statusgedeelte en het augmented reality-gedeelte (AR). De door sommige rijhulpsystemen verstrekte informatie en de pijlen van het navigatiesysteem, alsook de vertrekpunten en bestemmingen ervan, worden op de overeenkomstige plaats visueel op de reële buitenwereld geprojecteerd als inhoud van het AR-gedeelte en worden dynamisch weergegeven. Ze lijken op een afstand van ongeveer tien meter van de bestuurder te zweven. Afhankelijk van de situatie lijken zij in sommige gevallen nog een stuk verder te liggen. De bestuurder kan de displays zeer snel begrijpen zonder erdoor in de war te raken of afgeleid te worden, en ze zijn bijzonder nuttig in omstandigheden met slecht zicht.

Audi Q4 Heads-up display

Het statusgedeelte

Het gezichtsveld voor de AR-inhoud vanuit het oogpunt van de bestuurder komt overeen met een diagonaal van ongeveer 70 inch. Daaronder bevindt zich een vlak nabije veld-raampje, het zogeheten statusgedeelte. Het geeft de actuele snelheid, de verkeersborden, de symbolen van het rijhulpsysteem en de navigatie weer als statische displays die ongeveer drie meter voor de bestuurder lijken te zweven.

Externe video URL

De elektrische revolutie gaat voort

Audi wil zijn CO2-uitstoot doorheen zijn hele productieketen terugschroeven. Het merk met de vier ringen blijft zijn gamma 100% elektrische modellen dus uitbreiden, onder meer met de Audi Q4 e-tron concept. Maar Audi kijkt ook verder dan alleen de motorisaties. Zo is de vloerbekleding in de Audi Q4 e-tron concept bijvoorbeeld gemaakt van gerecycleerde materialen. Bovendien bieden we u een gratis laadpaal* of een Audi electric kick scooter powered by Segway** bij aankoop van de wagen. Omdat elk detail telt.

Ninebot Audi electric kick scooter powered by Segway

Neem voorsprong en maak uw afspraak.

Afspraak maken  

Contacteer onze verkoopsdienst
Plan zelf uw (virtueel) showroombezoek in

Hiermee doet u een aanvraag om een vrijblijvend informatief gesprek te houden met één van onze verkopers. Wij contacteren u zo snel mogelijk na ontvangst van de aanvraag.

U kan ook zelf uw afspraak of virtueel showroombezoek hier inplannen 

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Ontdek al onze Audi-vestigingen

MIG Motors Aalter Audi

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Gent Zuid Audi

Achilles Heyndrickxlaan 3, 9050 Ledeberg (Gent)

MIG Motors Sint-Martens-Latem Audi

Kortrijksesteenweg 151, 9830 Sint-Martens-Latem

* Aanbod geldig bij aankoop van een Audi Q4 e-tron met pre-reservatie, aangekocht voor 30/5/2021 bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België, alleen bij installaties in België. Het gratis laadstation en de audit van de elektrische installatie vertegenwoordigen een waarde van 1.300 euro exclusief btw onder de vorm van een waardebon die uitsluitend geldig is voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D'Ieteren NV (EDI). De voucher zal door D'Ieteren NV (EDI) van de factuur van EDI worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon en reservatienummer van het voertuig die ondertekend is. Slechts één voucher is geldig per bestelling van een 100% elektrische Audi Q4 e-tron. Het btw-stelsel dat op de installatie van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke voorwaarden, volgens de FOD Financiën ( https://financien.belgium.be/nl ). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning ten minste tien jaar oud is, (ii) uw woning uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning wordt gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) rechtstreeks aan u, de "eindverbruiker" (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening worden gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar in contanten of contant geld.

** Aanbod geldig bij aankoop van een Audi Q4 e-tron met pre-reservatie, aangekocht voor 30/5/2021 bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België. De gratis Audi electric kick scooter powered by Segway vertegenwoordigt een waarde van 749 euro inclusief btw. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar in contanten of contant geld.