Volkswagen

Maximaal benutbare Tourer-achterkant

Reis-en bagageruimte

De Volkswagen ID.7 Tourer biedt een indrukwekkende reis-en bagageruimte met een maximaal volume van 1.714 liter achter de neerklapbare achterbank. Het laadvolume is zelfs toegenomen ten opzichte van de ID.7, met 73 liter meer ruimte. Met vijf passagiers aan boord blijft er nog steeds een royale 605 liter aan laadruimte beschikbaar, ideaal voor al je bagagebehoeften. De laadvloer strekt zich uit tot 1.948 mm wanneer de achterbankleuningen worden neergeklapt, met een maximale breedte tussen de wielkasten van 1.000 mm. Dit alles wordt gecombineerd met een geavanceerd head-updisplay met augmented reality en een nieuwe cockpitarchitectuur voor een verbeterde rijervaring.

Contacteer onze verkoopsdienst

volkswagen-id7-tourer-boot

Innovatie in comfort en connectiviteit

  • Ervaar een verbeterde rijervaring met het geavanceerde Head-up Display met augmented reality voor belangrijke rij-informatie.
  • Geniet van een state-of-the-art Infotainmentsysteem (MIB4) met een indrukwekkend 15-inch touchscreen en de slimme spraakassistent IDA.
  • Ontdek een wereld van informatie met IDA, die toegang biedt tot online bronnen zoals Wikipedia en ChatGPT integreert voor een nog slimmere interactie.
  • Omhul jezelf in luxe met automatisch gestuurde ventilatieopeningen, ergoActive-stoelen die een ontspannende massage bieden, en een panoramadak met Smart Glas.
  • Verwen jezelf onderweg met de optionele Wellness-app, die vooraf geconfigureerde programma's biedt voor de ultieme rij- en pauze-ervaring.

    Hou me op de hoogte

vw-id7-tourer-backseats
vw-id7-tourer-trunk-extra
vw-id7-tourer-panorama-roof.
Foto 1 / 1

Rijbereik op het niveau van benzinemotoren

  • Ervaar krachtige prestaties met een nieuwe elektromotor die 210 kW (286 pk) aan piekvermogen levert en een maximumkoppel van 545 Nm biedt.
  • Laad snel op met een batterijcapaciteit van 77 kWh voor de ID.7 Tourer Pro en ID.7 Pro, en later met een nieuwe batterij van 86 kWh voor de ID.7 Tourer Pro S1 en ID.7 Pro S1.
  • Bereik een geschat rijbereik tot 700 km met de 86 kWh-batterij, ideaal voor lange ritten zonder zorgen over opladen.
  • Laad moeiteloos op bij DC-snellaadstations met vermogens tot 175 kWvoor modellen met een 77 kWh-batterij en tot 200 kW voor de 86 kWh-batterij, waardoor je batterij binnen enkele minuten weer klaar is voor de weg.
vw-id7-tourer-sun

Elektrische Kracht en Luxe

De ID.7 GTX Tourer, beschikbaar als berline en coupé, biedt ruimte, sportiviteit en duurzaamheid. Met een vermogen tot 250 kW (340 pk) en een 86 kWh lithium-ionbatterij levert hij indrukwekkende prestaties op en een WLTP-rijbereik van ongeveer 600 km. Het opvallende exterieur en verfijnde interieur, inclusief geïndividualiseerde stoelen, belichamen het GTX-merk.

Met een laadvolume tot 1.714 liter en geavanceerde technologie zoals IQ.LIGHT-ledmatrixkoplampen biedt de ID.7 GTX Tourer uitstekende ruimte en veiligheid. De nieuwe Wellness-app past verschillende voertuigfuncties aan voor extra comfort, terwijl de integratie van ChatGPT slimme interactie mogelijk maakt. De ID.7 GTX Tourer belooft een overtuigende rijervaring, waarbij kracht, luxe en innovatie samenkomen in elektrische mobiliteit.

Contacteer een verkoper

Ontdek de nieuwe Volkswagen ID.7 Tourer

 ID. Buzz

Wat met de fiscaliteit van je elektrische wagen? 

Lees meer

Ontdek de volledige ID.-familie

ID.3
ID.4
ID.5
ID.Buzz