Volkswagen

Alles voor de klant

Dat Volkswagen kwalitatieve wagens produceert die steeds innovatief zijn, over de beste software beschikken en bovendien een streling voor het oog zijn, dat is algemeen geweten. Maar Volkswagen tracht deze waarden en normen over te zetten op de mobiliteit van de toekomst. Dit allemaal met als belangrijkste focus de klant!

Unieke looks

Het exterieur van de wagen straalt kracht maar tegelijkertijd toch vriendelijkheid en zachtheid uit. Met zijn dynamische uiterlijk dat ten volle elegantie uitstraalt blinkt hij uit tussen alle andere wagens. Niet alleen zijn unieke looks maken van deze wagen een echte musthave, ook de basisprijs van minder dan €25.000 is een ware meevaller.

Ruim interieur

Voor het interieur heeft Volkswagen gebruikt gemaakt van een helder en overzichtelijk interieur dat tot in het kleinste details kwaliteit uitstraalt. Het uiterst gebruiksvriendelijke infotainment systeem zorgen ervoor dat deze ID. 2all een voor iedereen toegankelijke wagen is. Bovendien beschikt te wagen over een bagageruimte van 490-1.330 liter waardoor hij sommige hoger geklasseerde wagens overtreft. Aan ruimte dus geen gebrek!

Wat met de fiscaliteit van je elektrische wagen? 

Leer meer over autofiscaliteit

De ID. 2all wordt revolutionair

De ID. 2all wordt de allereerste wagen met een MEB-platform die zal uitgerust zijn met voorwielaandrijving. Met zijn 166 kW en rijbereik tot 450 km (WLTP) zijn rijplezier en gemak gegarandeerd. Het design van de Volkswagen ID. 2all is gebaseerd op 3 pilaren

  1. Stabiliteit
  2. Sympathie 
  3. Opwinding