Performance SUV

Stap in het tijdperk van de CUPRA Tavascan. Onze eerste volledig elektrische performance SUV, het volgende hoofdstuk in het elektrische avontuur van CUPRA. Gefocust op onvergetelijk rijplezier en performance. 

De toekomst van CUPRA design

De CUPRA Tavascan gooit alle design conventies overboord. De spitsvormige neus met scherp gelijnde koplampen geven de CUPRA Tavascan een aerodynamische look. De oplopende lijnen langs de zijkant accentueren een gevoel van performance.

CUPRA Tavascan achterkant

Volledig elektrisch, focus op performance

Met de eerste volledig elektrische SUV van CUPRA ben je verzekerd van kracht en performance. Twee elektromotoren leveren samen 340 pk op alle vier de wielen. En dankzij het 77 kWh accupakket kom je tot 517 kilometer ver.

Design

De CUPRA Tavascan gooit alle design conventies overboord. De spitsvormige neus met scherp gelijnde koplampen geven de CUPRA Tavascan een aerodynamische look. De oplopende lijnen langs de zijkant accentueren een gevoel van performance. Verlichte logo's benadrukken het CUPRA karakter: een SUV vol kracht en emotie.

CUPRA Tavascan 2023

Stap in een wereld vol exclusiviteit

Ook het interieur is een architectonisch hoogstandje dankzij het gebruik van exclusieve materialen en sculpturale vormen. De karaktervolle middenconsole legt de focus op het zwevende infotainmentsysteem en benadrukt de combinatie van bijzonder design en geavanceerde techniek.

Koperkleurige elementen benadrukken de toon van CUPRA, aluminiumkleur van de deurlijsten en de middenconsole bieden contrast.

Focus op de reis

Het hart van de CUPRA Tavascan vormt het digitale systeem: de 100% elektrische SUV komt met een 15” infotainmentsysteem, de grootste tot nu toe van alle CUPRA modellen. Het nieuwe geluidssysteem met 12 speakers van Sennheiser zorgt voor een subliem geluid.

CUPRA Tavascan 2023

CUPRA Tavascan VZ

Maximaal vermogen en emotie

Motorisering: Volledig elektrisch
dubbele elektromotor
Accupakket: 77 kWh
Aandrijving: Vierwielaangedreven
Vermogen: 340 pk, 250 kW *
Maximale range: 517 km *

Highlights

Hoogtepunten van de (optionele) uitrusting

  • 21 inch lichtmetalen velgen
  • Instelbaar sportonderstel
  • CUPRA CONNECT
  • Kuipstoelen met 'Dark Night' microvezel bekleding
  • 15 inch infotainmentsysteem
  • Verlichte CUPRA logo's vóór en achter
  • Matrix LED koplampen
  • SENNHEISER® geluidssysteem met 12 speakers
  • Travel Assist
  • Trained & Remote Park Assist

Mis niks van de CUPRA Tavascan

De CUPRA Tavascan zal eind van het jaar te bestellen zijn. Wil je tot die tijd op de hoogte blijven van de prijzen, het verhaal achter het design en alle interessante feiten & features? Schrijf je dan in voor de MIG Motors Nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte >

* De CUPRA Tavascan is momenteel niet beschikbaar voor verkoop en in afwachting van homologatie. De technische data getoond op deze pagina zijn indicatief en kunnen afwijken van het uiteindelijke product. Het beschikbare vermogen (pk en kW) en de accelleratie van de auto hangt af van verschillende factoren, zoals acculading en accutemperatuur. De foto's zijn illustratief en informatief en kunnen mogelijk afwijken van het uiteindelijke product.

Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.