Elke dag een avontuur

Inslapen onder de sterren. ‘s Ochtends gewekt worden door het ruisen van de zee. Andere landen verkennen en u toch overal thuis voelen: de Volkswagen California 6.1 biedt pure vrijheid. Met zijn comfortabele binnenuitrusting en doordachte details maakt hij van iedere trip een onvergetelijk avontuur. Geniet van uw onafhankelijkheid en reis naar waar u maar heen wilt. Met alles wat u nodig hebt binnen handbereik.

Deze tijdloze camper van is op alles voorzien en voelt aan als een tweede thuis dankzij de sfeervolle verlichting, modulaire inrichting en ontelbare functionaliteiten. Ontdek het voor uzelf en bekijk hem in onze showroom.

Volkswagen California 6.1 Ocean MIG Motors

Uw woonkamer voor onderweg

Iedere dag nieuwe landen, culturen en plaatsen ontdekken. En u toch overal thuis voelen. De Volkswagen California 6.1 is uw woonkamer voor onderweg. Het ruime interieur biedt plaats genoeg voor iedereen. En ook alle lievelingsknuffels en vakantielectuur kunnen probleemloos mee. Koken, slapen, relaxen – precies zoals thuis. Alleen staat de wereld voor de deur.

Contacteer een verkoper

Volkswagen California 6.1 Ocean MIG Motors

Slaapruimte Volkswagen California 6.1

Dankzij het uitschuifbare dak creëert u een comfortabele slaapruimte. De venters zorgen ervoor dat u voldoende licht en lucht krijgt. Bovendien is er binnen verlichting voorzien en zijn er twee 12 volt oplaadpunten voorzien om bijvoorbeeld uw smartphone op te laden.

VW camper tafel luifel California 6.1 MIG Motors Gent

De elektrisch bedienbare uitschuifbare luifel zorgt ervoor dat u altijd beschermd bent. Bovendien geniet u van verschillende opbergmogelijkheden dankzij de vele kasten en bergvakken. Een tafel, stoelen, servies, BBQ... meebrengen vormt geen probleem voor de California 6.1!

VW california 6.1 MIG Motors Aalter bedrijfsvoertuig boordcomputer

De Volkswagen California 6.1 is mee met zijn tijd. Dankzij een geconnecteerde boordcomputer geniet u van de nieuwste veiligheidssystemen. Dankzij het extra scherm kan u de hoeveelheid proper en vuil water aflezen, een klok of timer instellen, de wagen voorverwarmen en warm houden, de koelkast instellen... 

Bekijk de video

Contacteer een verkoper

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplicht veld
In welke merken bent u geïnteresseerd?