Onze diensten

Carrosserie

Ongevallen gebeuren, hoe oplettend U ook bent. 

En dan is het MIG Motors Wondercar Carrosserie Team er voor U. Dankzij ons officiële 'Wondercar' label beschikken wij over enkele hypermoderne technieken om een snelle, kosteneffectieve en toch milieuvriendelijke oplossing aan te bieden voor de reparatie van het koetswerk.

Carrosserie

Onderhoud & herstellingen

Laat uw wagen het beste van zichzelf geven.

Uw wagen meldt u tijdig via het dashboard wanneer uw wagen aan onderhoud toe is: elke 30.000 km of 2 jaar, dat wat u eerst bereikt. Door beroep doen op ons als officieel verdeler kan u niet alleen rekenen op een perfecte productkennis (dankzij de opleidingen die de constructeur ons aanbiedt) maar ook van een uitgebreider dienstverleningspakket.

Ontdek waarom uw wagen in bekwame handen bij is MIG Motors. Boek een onderhoud

Onderhoud en herstellingen

Bandenhotel

Veilig de weg op.

Geef ons enkele minuten om uw wagen te controleren en te onderhouden, zodat u op kritieke momenten op uw wagen kunt vertrouwen. Uw wagen is in bekwame handen bij MIG Motors. Uw wagen meldt u tijdig via het dashboard wanneer uw wagen aan onderhoud toe is: elke 30.000 km of 2 jaar, dat wat u eerst bereikt.

Ontdek ons bandenhotel. Maak een afspraak

Bandenhotel

Ruitschade

Een sterretje in uw voorruit?

Voorkom erger en laat uw ruit vakkundig repareren bij MIG Motors. De ruiten van je auto vormen immers een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie, en zijn dan ook van levensbelang. Wij repareren je ruit snel en vakkundig aan een voordelige prijs.

Waarom schade zo snel mogelijk laten repareren?
Maak een afspraak

Sterretje

Financiering en leasing

Van een klassieke financiering tot autocredit of personal lease

Bij ons kiest u de ideale formule op maat van uw noden en geniet van onze voordelige tarieven. Wij behartigen alle financiële en administratieve aspecten, zodat u volop kunt genieten achter het stuur. U weet nog niet welke formule het meest voordelig is voor u?

Ontdek onze financieringsoplossingen.
Plan een afspraak in

Financiering en leasing

Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Service op maat voor professionals. 

Als professional heeft u specifieke wensen en noden. Daarom hebben we bij MIG Motors Evergem een Volkswagen Van Center opgericht. U vindt er het bedrijfsvoertuig dat het best bij uw beroep past en u krijgt er een snelle en professionele service. Bovendien geniet u er van 13 voordelen zoals testritten op maat en een groot aantal vervangwagens.

Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Zakelijk

Wij ondersteunen uw vloot. 

Waar er een of meer bedrijfswagens zijn, is het beheer van uw wagenpark de sleutel tot productiviteit. Een efficiënt beheer van het wagenpark verlaagt de eigendomskostenen verhoogt de uptime.

Ontdek ons fleet-team.
Contacteer onze fleetafdeling

Fleet MIG Motors

Technische controle

Met uw wagen naar de keuring?

Bereid uw periodieke autokeuring voor om tijdverlies en extra kosten te vermijden: kom eerst even langs bij ons voor u naar de keuring gaat, wij kijken uw wagen na op alle punten die voor een keuring belangrijk zijn. Het professioneel advies van MIG Motors zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Ontdek hoe u zorgeloos naar de keuring kan gaan.  Maak een afspraak

Technische controle

Verkoopsdienst

Advies nodig bij de aanschaf van een nieuw voertuig?

Bent u op zoek naar service voor uw nieuwe of gebruikte Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen bedrijfsvoertuigen, dan bent u bij MIG Motors aan het juiste adres. Kies uit een ruim aanbod van merken en modellen en krijg het beste advies van ons verkoopsteam.

Plan uw (virtueel) showroombezoek in.

MIG Motors Verkoop

Zomerbanden

Samen als de béste voorbereid.

Voor de ene is de start van het zomeruur hét ideale moment om zomerbanden te kopen. Anderen wachten liever op de eerste zon. Welk soort zomer het ook wordt, wij willen samen met u als de béste voorbereid zijn. Vind de perfecte zomerbandenset, samen met MIG Motors!

Ontdek alles over zomerbanden.  Plan uw zomerbandenwissel in

Zomerbanden MIG Motors

Over ons

MIG Motors Lievegem is uw officiële Volkswagen Bedrijfsvoertuigen-verdeler in regio Gent. U kan bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe wagens, onderhoud en herstellingen aan uw Volkswagen Bedrijfsvoertuig. MIG Motors is de officiële verdeler van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen bedrijfsvoertuigen & kwalitatieve tweedehandswagens in Gent en Meetjesland.

Openingsuren

Ook tijdens de vakantieperiode blijft ons team te uwer beschikking in 1 van onze 9 vestigingen in Gent en Meetjesland.

Ontdek onze verlofregeling


Verkoop

Enkel op afspraak

Carrosserie

maandag: 8:00-12:00, 13:00-17:00
dinsdag - donderdag: 7:00-12:00, 13:00-17:00
vrijdag: 8:00-12:00
zaterdag - zondag: Gesloten

Werkplaats

maandag - vrijdag: 8:00-12:00, 13:00-17:00
zaterdag - zondag: Gesloten

Receptie

maandag - vrijdag: 8:00-12:00, 13:00-18:00
zaterdag - zondag: Gesloten

U kan onze showroom enkel op afspraak bezoeken.

Klik hier om online een afspraak te maken of bel ons via 09 372 70 28.