Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Flexibel zoals altijd. Nieuw zoals nooit tevoren.

De nieuwe Caddy schittert niet alleen met zijn moderne typische voorkant met honingraatstructuur, maar ook met zijn vele innovatieve functies zoals het gratis We Connect3-basispack. Met het glazen panoramadak als optionele uitrusting beschikt u nu ook over de mogelijkheid om meer daglicht in het interieur van uw Caddy binnen te laten. Voor extra highlights op het vlak van de verlichting zorgen de optionele ledkoplampen en de achterlichten, evenals de led-interieurverlichting. En opdat uw dagelijkse ritten nog vlotter zouden verlopen, is de nieuwe Caddy voor het eerst uitgerust met het sleutelvrije start- en afsluitsysteem Keyless Advanced1 4 en met elektrisch instelbare, verwarmde en inklapbare buitenspiegels5.

Volkswagen Caddy MIG Motors Gent & Meetjesland

Verbonden met uw auto

Ook in het interieur van de nieuwe Caddy is de digitale vooruitgang duidelijk zichtbaar – en daarbij werden alle grenzen gesloopt. Op het 25,4 cm (10 duim) grote infotainmentdisplay1 kunt u verschillende navigatie- en multimediafuncties sturen, zoals de klimaatregeling of de mobiele onlinediensten van We Connect3. Dat volstaat nog niet voor u? Dan beschikt u zelfs over de mogelijkheid om het infotainmentdisplay met de Digital Cockpit6 uit te breiden tot een Innovision Cockpit1. Die biedt u nog heel wat meer nuttige en spannende functies.

Contacteer een verkoper

 

 

 
Volkswagen Caddy MIG Motors Gent & Meetjesland

De inwendige aandrijving

De vier krachtige verbrandingsmotoren van de nieuwe Caddy behoren tot de efficiëntste en zuinigste TSI- en TDI-motoren die ooit in een voertuig van deze klasse werden ingebouwd. Dankzij intensief onderzoeks- en ontwikkelingswerk worden hiermee verbruikswaarden bereikt, die nieuwe normen stellen en de nieuwe evolutiefase van de Otto- en dieseltechnologie markeren. Bovendien is de nieuwe Caddy uitgerust met een verbeterde uitlaatgassenzuivering: de NOx-uitstoot van de TDI-motoren kon door de toepassing van de innovatieve Twindosing-technologie aanzienlijk worden verlaagd.

Maak een testrit

Volkswagen Caddy uitvoeringen MIG Motors Gent
Caddy

Caddy Drive

Caddy Life

Caddy Style

Contacteer een verkoper

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Disclaimer van Volkswagen

1.Optionele uitrusting tegen meerprijs.

2. Binnen de limieten van het systeem.

3. Voor het gebruik van de We Connect-diensten hebt u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich met uw gebruikersnaam en wachtwoord bij We Connect aanmelden. Daarna moet u online een apart We Connect- of We Connect Plus-contract met Volkswagen AG afsluiten. Voor We Connect Plus hebt u na ontvangst van het voertuig 90 dagen de tijd om het voertuig op portal.volkswagen-we.com te registreren en de diensten voor de hele duur van de overeengekomen kosteloze looptijd te gebruiken. Alleen beschikbaar in combinatie met een compatibel infotainmentsysteem.

4. Enkel beschikbaar in combinatie met de DSG-versnellingsbak.

5. Standaarduitrusting bij de nieuwe Style en de nieuwe Life. Optionele uitrusting tegen meerprijs bij de nieuwe Caddy en de nieuwe Caddy Combi.

6. Standaarduitrusting bij de nieuwe Style. Optionele uitrusting tegen meerprijs bij de nieuwe Caddy en de nieuwe Life.

7. De ergoComfort-zetel werd op 26/11/2015 door het 'Bundesverband deutscher Rückenschulen e.V.' en het 'Forum Gesunder Rücken – besser Leben e.V.' met een kwaliteitslabel bekroond wegens zijn rugsparende eigenschappen.

8. Niet voor alle motorversies verkrijgbaar.

9. Optionele uitrusting.

10. Voor het gebruik van de We Connect-diensten hebt u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich met uw gebruikersnaam en wachtwoord bij We Connect aanmelden. Daarna moet u online een apart We Connect- of We Connect Plus-contract met Volkswagen AG afsluiten. Voor We Connect Plus hebt u na ontvangst van het voertuig 90 dagen de tijd om het voertuig op portal.volkswagenwe.com te registreren en de diensten voor de hele duur van de overeengekomen kosteloze looptijd te gebruiken. Alleen beschikbaar in combinatie met een compatibel infotainmentsysteem.

11. Aanbevolen brutoverkoopprijs van de fabrikant

12. Aanbevolen nettoverkoopprijs van de fabrikant

13. Later beschikbaar.