Škoda

Verfijnd en duurzaam

Vier jaar na zijn lancering krijgt de Škoda Karoq een update: de Tsjechische autofabrikant heeft zijn tweede SUV-modellenreeks opgefrist om zijn aanhoudende succes te verzekeren. Naast een nog meer verfijnde designtaal brengt de update duurzame materialen, nieuwe technologie en efficiëntere motoren van de huidige EVO-generatie naar de compacte SUV. Alleen voorbijgestoken door de Octavia, was het kleinere broertje van de Kodiaq het op één na meest geleverde Škoda-model wereldwijd in 2020, evenals in de eerste zes maanden van 2021.

Meer over Škoda

Karoq MIG Motors 2022 Gent SUV kopen

Nóg opvallender, nóg beter.

Škoda Auto heeft zijn designtaal voor de herziene Karoq verder ontwikkeld, waardoor de SUV er nog opvallender uitziet. Het bredere, nu zeshoekige Škoda radiatorrooster, de slankere koplampen en achterlichten, en de aerodynamisch geoptimaliseerde lichtmetalen velgen met zwarte kunststof stukken zorgen voor frisse visuele accenten.

De nieuwe velgen, achterruitlamellen en een nieuwe achterspoiler verbeteren de aerodynamica van de auto en verlagen de CO2-uitstoot. Het interieur is voorzien van nieuwe bekleding die, als optie, kan worden gemaakt van duurzame materialen. Ook nieuwe technologie – zoals full-ledmatrixkoplampen en een uitgebreide reeks rijhulpsystemen – debuteert in het gamma.

Skoda Karoq MIG Motors 2022 Gent

Interieur van een hoger niveau.

Het interieur van de vernieuwde KAROQ is nog duurzamer en comfortabeler. Het nieuwe, optionele Eco-pakket omvat stoelbekledingen van vegan en gerecycled materiaal, terwijl de verbeterde ledsfeerverlichting en nieuwe sierstrips op het instrumentenpaneel en de deurbekleding voor nieuwe visuele accenten zorgen. Als optie kan nu ook de passagiersstoel voorin elektrisch worden versteld.

Ontdek een Škoda-concessie in uw buurt

Karoq MIG Motors 2022 Gent SUV kopen

Vraag meer info over de Karoq

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Bezoek een Škoda-concessie

MIG Motors Aalter Škoda

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Eke Škoda

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth

MIG Motors Gent Noord Škoda

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Wetteren Škoda

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren
Enkel onderhoud en services

Mig Motors Lievegem Škoda

Kruisstraat 10, 9930 Lievegem
Enkel onderhoud en services
Karoq MIG Motors 2022 Gent SUV kopen

Lees meer over onze andere Škoda-modellen

Škoda Kodiaq

SKODA Kodiaq MIG Motors Gent Meetjesland

Škoda Fabia

Fabia MIG Motors Skoda stadsauto gent

Škoda Enyaq iV

Skoda Enyaq MIG Motors Gent elektrische SUV gent