Best Family SUV 2022

Meer dan ooit vragen klanten zich af welke auto ze moeten kopen. Om die vraag gefundeerd te beantwoorden, hebben de gerenommeerde autobladen AutoGids en Le Moniteur Automobile de Best Car-verkiezing in het leven geroepen. En wat blijkt uit het advies van redactieleden, externe experten en lezers? Dat de titel van Best Family SUV in 2022 naar de vernieuwde Kodiaq Facelift gaat, de ruime SUV van Škoda die ook met 7 zitplaatsen verkrijgbaar is.

Skoda KODIAQ best family suv 2022 MIG Motors

Gedurfd design

SKODA Kodiaq MIG Motors Gent Meetjesland

De nieuwe Škoda Kodiaq wordt gekenmerkt door zijn perfecte samenspel van sierlijke lijnen, dynamische welvingen en robuuste uiterlijk, waardoor hij direct herkenbaar is.

Gezinsvriendelijk interieur

SKODA Kodiaq MIG Motors Gent Meetjesland

De zeven zitplaatsen en de grote bagageruimte zijn de opvallendste eigenschappen van het ruime interieur. Het spreekt vanzelf dat er ruim plaats is voorin en op de stoelen van de tweede rij.

Comfort dat een gewoonte wordt

SKODA Kodiaq MIG Motors Gent Meetjesland

Je raakt zo gewend aan de hoogstaande geluidsisolatie en het veercomfort dat je nooit meer met minder genoegen wil nemen.

Grenzeloos enthousiasme

Als je het asfalt verlaat, moet je niet zoeken naar een plaats om de wagen te parkeren. Met zijn royale bodemvrijheid, intelligent 4×4 systeem, uiterst stijve carrosserie en set elektronische hulpjes om buiten de gebaande paden te rijden, brengt de nieuwe Kodiaq je net dat beetje verder.

Plan een testrit

SKODA Kodiaq MIG Motors Gent & Meetjesland

De meest geavanceerde rijhulpsystemen

Trailer assist

Trailer assist MIG Motors

Je wil een nieuwe caravan kopen, maar dat achteruitrijden bezorgt je nu al nachtmerries. Trailer Assist neemt de controle over als je met een caravan langzaam achteruit rijdt. Je hoeft alleen maar te beslissen naar waar je achteruit rijdt, wanneer je vertrekt en wanneer je stopt. Een makkie.

Full-led matrixlichten

SKODA Kodiaq MIG Motors Gent Meetjesland

Met behulp van een multifunctionele camera die lichtbronnen van tegenliggers detecteert, dooft de Matrixfunctie van de ledkoplampen de lichtverdeling rond andere voertuigen of verkeersborden in realtime met individueel schakelbare ledchips in elke koplamp. Dat resulteert in een perfect verlichte weg en een grotere veiligheid.

Contacteer een verkoper

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Onze locaties

MIG Motors Aalter Škoda

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Eke Škoda

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth

MIG Motors Gent Noord Škoda

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Wetteren Škoda

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren
Enkel onderhoud en services