Een zee aan ruimte, future-proof connectiviteit en een sterke plug-in hybride

De eerste generatie van de Kodiaq was een onmiddellijk succes, met meer dan 800.000 verkochte exemplaren in meer dan zestig landen. Met de introductie van de tweede generatie heeft deze grote SUV een nieuwe uitstraling gekregen, met een dynamischer uiterlijk en een verbeterde aerodynamica die resulteert in een lager brandstofverbruik. De Kodiaq is nu 6 centimeter langer, wat resulteert in extra binnenruimte voor zowel passagiers als bagage (910 liter kofferruimte in de vijfzitsconfiguratie).

Skoda Kodiaq ruime suv met grote koffer en 7 zitplaatsen

Meer dan 100 kilometer zuiver elektrisch rijbereik

Voor de eerste keer ooit zal de Škoda Kodiaq leverbaar zijn als plug-in hybride met een gecombineerd vermogen van 204 pk en meer dan 100 kilometer zuiver elektrisch rijbereik (WLTP). Daarnaast maakt ook een mild-hybride zijn opwachting (150 pk 1.5 TSI). Het motorenaanbod is compleet met een 2.0 TDI diesel die 150 pk of 193 pk levert. Elke wagen wordt voorzien van een DSG automatische versnelling. De top diesel- en benzinevarianten hebben standaard vierwielaandrijving.

Skoda Kodiaq plug-in hybride

Altijd met jou geconnecteerd

De nieuwste SUV van Škoda is volledig geconnecteerd en biedt een ruim scala aan mobiele diensten en infotainment apps. Maar liefst drie schermen maken hun intrede, een 10-inch virtuale cockpit, een centraal infotainment scherm (optioneel tot 13 inch) én een head-up display. Vier USB-C poorten van elk 45 watt zorgen dat de mobiele apparaten van uzelf en dat van uw passagiers razendsnel worden opgeladen. Er kunnen bovendien ook 2 smartphones draadloos worden opgeladen (15 watt).

Tot de standaarduitrusting behoren onder meer DAB+ radio, spraak- en gebarenbediening en 8 kwalitatieve luidsprekers. Dankzij OTA (over-the-air) updates beschikt u steeds over de nieuwste software-updates.

Ontdek in onze showroom

 

Gedurfd design

SKODA Kodiaq MIG Motors Gent Meetjesland

De nieuwe Škoda Kodiaq wordt gekenmerkt door een nieuw logo en impressionante hexagonale grille. Een nieuwe generatie full LED Matrix koplampen garandeert een feller en duidelijker licht met daarbij 36 individuele lichtsegmenten.

Aangepaste keuzehendel

SKODA Kodiaq MIG Motors Gent Meetjesland

De keuzehendel voor de automatische versnelling werd verplaatst naar de stuurkolom, resulterend in extra opbergruimte in de middenconsole.

Veilig en comfortabel

SKODA Kodiaq MIG Motors Gent Meetjesland

De tweede generatie van de Kodiaq steunt de bestuurder dankzij een uitgebreid aanbod rijhulpsystemen. Zo is het mogelijk om draadloos te parkeren via een app of om veilig een bocht te nemen aan een kruispunt dankzij Turn Assist. Het voertuig kan ook tot 5 parkeermanouvres onthouden en deze automatisch uitvoeren.

Dynamic Chassis Control

De Kodiaq krijgt voor het eerst toegang tot het optionele DCC (Dynamic Chassis Control) die de rijervaring naar een hoger niveau brengt. Het adaptieve chassiscontrolesysteem evalueert en reageert op verschillende rijomstandigheden (remmen, accelereren, bochten maken) door de demping aan te passen. De dempingskracht van elke schokdemper wordt continu geëvalueerd en aangepast in reactie op de inputdata en in lijn met de betreffende modus, onafhankelijk voor elk wiel. De belangrijkste inputparameter is de door de bestuurder ingestelde modus (Sport/Comfort/Normal) – de elektronica past het gedrag van de auto dienovereenkomstig aan.

Plan een testrit

Skoda Kodiaq interieur

Contacteer een verkoper

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Onze locaties

MIG Motors Aalter Škoda

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Eke Škoda

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth

MIG Motors Gent Noord Škoda

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Wetteren Škoda

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren
Enkel onderhoud en services

Mig Motors Lievegem Škoda

Kruisstraat 10, 9930 Lievegem
Enkel onderhoud en services
Skoda Superb Combi