Škoda

Nieuw momentum voor het iconische model van het merk

De vierde generatie van de nieuwe Škoda Octavia gaat zijn volgende productiefase in.

De opfrisbeurt omvat een nieuw, opgewaardeerd design met vernieuwde voor- en achterbumpers en een hertekend Škoda-radiatorrooster. Ook nieuw zijn de ledmatrixkoplampen van de tweede generatie, verbeterde ledachterlichten met geanimeerde richtingaanwijzers en een aantal nieuwe lichtmetalen velgen.

Testrit maken

Skoda Octavia Combi oranje MIG Motors

Verfijnde bumpers en Ruimere Carrosserie!

Met vernieuwde bumpers en een herontworpen Škoda-radiatorrooster krijgt de nieuwe Octavia een verfrissende uitstraling. De geavanceerde ledmatrixkoplampen van de tweede generatie, voorzien van nieuwe Crystallinium-elementen en 36 aparte matrixsegmenten, bieden verbeterde wegverlichting en beschermen tegemoetkomende weggebruikers tegen verblinding.

Škoda combi octavia grey

Nieuw: ChatGPT integratie en uitgebreidere uitrusting

De vernieuwde Octavia biedt een nog rijkere uitrusting, waaronder een groot infotainmentscherm en een Virtual Cockpit. Een primeur is de beschikbare 13-inch display. De op AI gebaseerde ChatGPT-chatbot wordt standaard geïntgreerd, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan. Andere toevoegingen zijn onder meer een Climatronic-systeem met twee zones, een Phone Box voor inductief laden en koeling, krachtigere USB-C poorten en een verbeterd sleutelvrij toegangssysteem.

octavia-combi-interior

Škoda Octavia RS: De sportieve topversie

 

''Krachtige motor en Sportieve uitrusting voor de Vernieuwde Škoda Octavia RS''

De vernieuwde Škoda Octavia RS wordt geleverd met een krachtige 2.0 TSI-motor met 195kW (265pk), een toename van 15kW ten opzichte van het vorige model. De standaard sportophanging zorgt voor uitstekende rijdynamiek, terwijl nieuwe software het motorgeluid versterkt voor een nog intensere rijervaring.

''Sportieve Accenten en Exclusieve Velgdesigns''

De RS-modellen zijn voorzien van talloze sportieve details, zoals zwarte accenten, een rode reflectorstrip op de achterklep en exclusieve lichtmetalen velgen van 18 of 19 inch.

skoda octavia rs

''Stijlvol Interieur met RS Design Selections''

Het interieur van de Octavia RS straalt sportiviteit uit, met sportstoelen, een centraal beeldscherm van 13 inch en een optionele RS Suite met geperforeerde bekleding van Suedia-microvezel en kunstleder.

Ontdek jouw ideale Škoda Octavia vandaag nog!