Een elegante coupé

Na de succesvolle lancering van de Enyaq voegt Škoda nu een elegante coupé toe aan het gamma. Het aanbod zal ook een sportieve RS-variant bevatten. De Škoda Enyaq Coupé heeft een nog emotiever design en biedt ondanks de sportieve lijnen veel ruimte en een kofferinhoud van 570 liter. Ook de weerstandscoëfficiënt (cd) is verbeterd in vergelijking met de Enyaq en heeft een waarde van 0,234. Afhankelijk van de specificatie maakt dit een rijbereik tot 545 km in de WLTP-cyclus mogelijk, waardoor de auto zich perfect leent om lange afstanden te rijden.

SKODA Enyaq Coupé MIG Motors Aalter

Een combinatie van functionaliteit met emotief design

De Enyaq Coupé combineert emotie perfect met efficiëntie door de royale hoeveelheid ruimte, die kenmerkend is voor Škoda, zelfs in een bijzonder elegant koetswerk aan te bieden. Dit model heeft een sportieve voorbumperschort en zijschorten in koetswerkkleur, en is uitgerust met lichtmetalen velgen die tussen 19 en 21 duim groot zijn. De daklijn loopt vanaf de B-stijl lichtjes af naar de achterkant en vloeit voort in de kofferklep met uitgesproken randen. De lijnen van het voertuig worden ook benadrukt door het donker getinte panoramisch glazen dak, wat een standaarduitrusting is voor de coupé.

Testrit inplannen

SKODA Enyaq Coupé MIG Motors Eke interieur SUV

Crystal face

Net als bij de Enyaq, is de coupé beschikbaar met de optionele Crystal Face, waarbij verticale lamellen van het opvallende Škoda-radiatorrooster verlicht worden door 131 leds, terwijl een horizontale lichtstrip de prachtige uitstraling van de auto afwerkt. De Enyaq Coupé RS komt standaard met de Crystal Face op de markt.

Contacteer een verkoper

SKODA Enyaq Coupé iV Wondelgem Gent MIG Motors

Nog dynamischer

De Škoda Enyaq Coupé heeft een head-updisplay met augmented reality, full-ledmatrixkoplampen en een hoog niveau van passieve veiligheid met maximaal negen airbags. Travel Assist 2.5 biedt ondersteuning met besturing in lengte- en dwarsrichting, terwijl andere slimme rijhulpsystemen waarschuwen voor potentiële botsingen of parkeren gemakkelijker maken.

Het head-updisplay geeft de bestuurder nog meer gerichte informatie zodat deze de ogen op de weg kan houden, terwijl de full-ledmatrixkoplampen zorgen voor meer veiligheid wanneer de zichtbaarheid slecht is, aangezien ze de bestuurder de mogelijkheid bieden de grootlichten te allen tijde te laten branden.

SKODA Enyaq Coupé iV interieur MIG Motors Gent

Bekijk hieronder de video

Bezoek onze showroom

MIG Motors Aalter Škoda

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Eke Škoda

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth

MIG Motors Gent Noord Škoda

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Wetteren Škoda

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren
Enkel onderhoud en services

Mig Motors Lievegem Škoda

Kruisstraat 10, 9930 Lievegem
Enkel onderhoud en services

Contacteer een verkoper

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Onze andere modellen

Enyaq

SKODA ENYAQ

Kodiaq

SKODA KODIAQ mig motors

Karoq

SKODA KAROQ MIG Motors