Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Volledig nieuw ontwikkeld

Het nieuwe zelfbewustzijn.

De nieuwe Caddy werd van kop tot teen herwerkt. Zo kreeg hij een nieuw, opwindend design maar ook ultramoderne rijhulpsystemen, een hoogwaardige Digitale Cockpit en vooruitstrevend infotainment (Innovision Cockpit) met mobiele onlinediensten.

Natuurlijk blijft de nieuwe Caddy zoals u gewoon bent: betrouwbaar, flexibel en geschikt voor elk dagelijks gebruik – alleen is hij nu nóg beter voorbereid op alles wat het leven kan brengen.

Belastbaar intelligent

Slimme oplossingen voor dagelijkse klussen

In de nieuwe Caddy Cargo steekt meer dan op het eerste gezicht lijkt: tot 723 kg1 vervoert hij zonder morren, 100 kg daarvan zelfs op zijn dak. Voor een bijzonder comfortabele toegang zorgen de extrabrede maxischuifdeuren en het innovatieve sleutelloze sluit- en startsysteem Keyless Advanced2

1.Het toegelaten laadvermogen varieert in functie van de uitrusting.
2.Optionele uitrusting tegen meerprijs.
Foto 1 / 1

Eerst zien en dan geloven.

Boek een proefrit

Interieur

Comfort binnen handbereik

Vanbinnen overtuigt de vijfde generatie van de allrounder door nieuwe hightech oplossingen en duidelijk meer ruimte.

In uw toch al drukke werkleven hebt u geen zin om tijd te verspillen met het zoeken naar uw spullen. Dankzij het weldoordachte opbergsysteem hebt u al wat u nodig hebt binnen handbereik. De nieuwe ergoComfort-zetels2 en de armsteunen voor bestuurder en passagier vooraan zorgen dat u ook na langere ritten ontspannen op uw bestemming aankomt. De neerklapbare passagiersstoel vooraan is bovendien uitgerust met een nieuw backpanel2 , dat gebruikt kan worden als praktische schrijftafel en gemakkelijk vanaf de bestuurdersstoel te bereiken is. Ledkoplampen met nieuwe slechtweerverlichting en een 230 V-stopcontact maken rijden en werken in de nieuwe Caddy Cargo nog aangenamer.

Externe video URL

Aandrijving/motor

Voelbaar krachtig

Ongeacht waardoor u gedreven wordt, de krachtige motoren van de nieuwe Caddy Cargo brengen u veilig en wel waar u moet zijn. Alle motoren voldoen al aan de Euro 6-emissienorm. Ze zijn standaard uitgerust met fijnstoffilters en zijn zuiniger in verbruik dan hun voorgangers. De vier verbrandingsmotoren van de nieuwe Caddy Cargo behoren tot de efficiëntste en zuinigste TSI- en TDI-motoren die ooit in een voertuig van deze klasse werden ingebouwd. Met de TDI-motoren stoot u tijdens uw verplaatsingen bovendien aanzienlijk minder NOx uit.

Benieuwd naar meer? Ervaar de nieuwe Caddy Cargo zelf tijdens een proefit.

Proefrit boeken

Gratis Business Pack*

Dit houdt in dat u de rubberen vloerbedekking voor in de bestuurdersruimte aangeboden krijgt, maar ook de "Climatic" airconditioning zodat u het hoofd koel weet te houden bij onverwachte gebeurtenissen.

Contacteer een verkoper

*Aanbiedingen geldig van 03/09/2021 t.e.m. 28/10/2021. Voertuigen afgebeeld met opties. Neem contact op met uw Volkswagen-verdeler voor meer informatie over de standaarduitrusting en beschikbare opties. Aanbiedingen niet geldig voor klanten met een fleetconventie.