Škoda

Dynamisch design voor de Scala, Robuuste SUV-uitstraling voor de Kamiq

Beide compacte modellen herdefinieerden van bij hun lancering hun segment voor Škoda en daarbuiten. Zowel de Scala als de Kamiq werden verfijnd door het design, interieur en de functionaliteit naar een hoger niveau te tillen.

Nadruk op veiligheid

De uitgebreide veiligheidsuitrusting omvat nu ook ledmatrixkoplampen als optie - een primeur voor deze modellen. In lijn met het internationale Vision Zero-initiatief wil Škoda Auto actief bijdragen tot het terugdringen van het aantal verkeersdoden. Daarom bieden de opgewaardeerde modelreeksen Kamiq en Scala een breed scala aan geavanceerde rijhulpsystemen, waarvan sommige doorgaans in hogere segmenten te vinden zijn.

Skoda Kamiq facelift 2024

Scala: opvallender uiterlijk voor de gamechanger van het merk in de compacte klasse

Het expressieve design van de compacte Scala is nu nog markanter. Een hertekende Škoda-grille en herziene skirts voor en achter doet het opgefriste hatchbackmodel nog meer denken aan de spectaculaire conceptcar Vision RS. Zijn dynamische uitstraling wordt versterkt door de afgeslankte koplampen, die voor het eerst bestelbaar zijn met ledmatrixtechnologie en ledmodules die doen denken aan ijsblokjes.

Daarnaast werd het velgengamma herzien met maten van 16 tot 18 duim. De karakteristieke verlengde achterruit van zwart glas, die doorloopt tot aan de vernieuwde achterlichten, blijft als optie leverbaar. Škoda biedt in totaal negen lakkleuren voor de nieuwe Scala.

Skoda Scala achterkant facelift 2024 MIG Motors Gent Aalter Eke

De upgrades van de Scala in één video

Kamiq: robuuster uiterlijk en nog meer SUV-allure

De grondige update voor de Kamiq geeft deze compacte SUV een stoerdere look, terwijl de grotere en meer rechtopstaande grille bijdraagt tot de krachtige uitstraling van de auto. Hertekende koplampen onderstrepen de nieuwe look, waarbij optioneel gebruik wordt gemaakt van ledmatrixtechnologie met opvallende zeshoekige ledmodules.

Onder de grille benadrukken een gelakt deel van de nieuwe voorskirt en een brede lunchtinlaat met driedimensionaal gaas de breedte van het voertuig. Bovendien bevatten de grote 'air curtains' ledmistlampen die vanaf nu standaard zijn vanaf het uitvoeringsniveau Selection.

Vraag een offerte

Skoda Kamiq voorkant MIG Motors

De upgrades van de Kamiq in één video

Meer weten over de Kamiq en Scala?

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?