Audi

Uw officiële Audi verdeler geeft antwoord op al uw vragen:

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Testrit boeken

Hiermee doet u een aanvraag om een vrijblijvende testrit te boeken met een van modellen. Selecteer a.u.b. het model naar keuze:

Testrit maken

Audi Elektrisch

Ontdek alle 100% elektrische modellen, die kracht en autonomie combineren. En kies voor elektrisch rijden zonder compromissen. 

Ontdek het elektrische aanbod

De enige officiële Audi-verdeler in Meetjesland

Met het openen van de Audi Pop-up Store naast de concessie in Aalter (die de merken Volkswagen, Škoda & Volkswagen bedrijfsvoertuigen verdeelt) kunnen we nu ook met Audi inspelen op het meest noordelijk gelegen deel van Gent & Meetjesland.

U bent dus van harte welkom! Bovendien ontvangt iedere klant een leuk welkomstgeschenk bij aankoop.*

*Keuze uit fles champagne of Audi LEGO-bouwdoos. Actie geldig zolang de voorraad strekt.

Externe video URL

Geniet van alle voordelen bij uw officiële verdeler:

Erkend verdeler

Erkend verdeler
voor Gent en Meetjesland

Wij zijn als enige in Gent en Meetjesland nauw verbonden met D'Ieteren Auto, de Belgische invoerder en verdeler van Audi en de andere automerken zoals Volkswagen, SEAT, CupraŠKODA en Volkswagen bedrijfsvoertuigen. Om als officiële verdeler erkend te zijn moeten wij voldoen aan een heel aantal regels die opgelegd zijn door onze importeur. Daarom ziet u bijvoorbeeld ook maar één merk in een bepaalde ‘officiële’ showroom.

Configuratie op maat

Een configuratie
volledig op uw maat.

Het grote voordeel van een wagen kopen bij ons, als merkgebonden verdeler, is dat u de auto helemaal zelf naar keuze kan configureren. Wenst u een groene wagen met bruine zetels? Check! Die wordt speciaal voor u op de productielijn geplaatst.

Gegarandeerde fabriekswaarborgen

Gegarandeerde
fabriekswaarborgen.

Als officiële concessiehouder voeren wij het onderhoud steeds uit volgens de technische richtlijnen die de autofabrikant vooropstelt. Daarom geniet u steeds van het volledige garantieprogramma en kan de constructeur de waarborg niet weigeren. Kiest u voor een onafhankelijke garagist, dan kan u de fabriekswaarborg verliezen als de constructeur kan aantonen dat het onderhoud uitgevoerd werd door een onafhankelijke garagehouder die niet aan de voorschriften voldeed.

Een selectie stockwagens beschikbaar bij MIG Motors Aalter

Audi A3 Sportback Sport Edition S line 35 TFSI  110(150) kW(pk) S tronic
Totaalprijs
€37.705,00
Aanbevolen catalogusprijs
€48.570,00
Bekijk details
Audi Q2  Sport Edition 35 TFSI  110(150) kW(pk) S tronic
Totaalprijs
€38.665,00
Aanbevolen catalogusprijs
€49.850,02
Bekijk details
Audi A3 Sportback Sport Edition S line 35 TFSI  110(150) kW(pk) 6 versnellingen
Totaalprijs
€36.415,00
Aanbevolen catalogusprijs
€47.280,00
Bekijk details

Audi Elektrisch

Ontdek alle 100% elektrische modellen, die kracht en autonomie combineren. En kies voor elektrisch rijden zonder compromissen. 

Q4 E-tron

100% Elektrisch

Q4 e-tron

De Q4 E-tron is gericht op praktische bruikbaarheid en functionaliteit, waarvoor de daklijn langer horizontaal doorloopt om tot een zo groot mogelijke bagageruimte te komen.

Q4 E-tron Sportback

100% Elektrisch

Q4 e-tron

De Q4 Sportback oogt vlotter door een nadrukkelijke fastback- of coupélijn met een grote, schuin liggende achterklep. De aflopende daklijn gaat ten koste van zowel het laadvolume als van de bewegingsvrijheid op de tweede zitrij.

E-tron

100% Elektrisch

E-tron Classic

Met de Audi e-tron zet Audi de bakens uit van zijn elektrische ambities: een grote autonomie, een krachtige motor, rijcomfort, innovatieve technologie en een uniek design. Vergeet uw vooroordelen en stap vandaag al in de mobiliteit van morgen.

E-tron Sportback

100% Elektrisch

E-tron Sportback

Als sportieve coupé-versie van de Audi e-tron, maakt de SUV Audi e-tron Sportback de elektrische rijervaring nog opwindender, met nog sterkere prestaties.

E-tron S

100% Elektrisch

E-tron S

Iedere rit in de herontworpen, zuiver elektrische Audi e-tron S is fascinerend dankzij de dynamiek die alleen een krachtige elektrische aandrijving kan bieden. Zijn actieradius met één enkele lading is indrukwekkend, net als zijn opvallende wendbaarheid en tractie.

E-tron S Sportback

100% Elektrisch

E-tron S sportback

De 100% elektrische Audi e-tron S Sportback maakt indruk met drie krachtige elektromotoren, een sportief design en een maximale actieradius van 370 km (WLTP) met één lading. Zijn vermogen van 370 kW stelt de SUV coupé in staat in slechts 4,5 seconden op te trekken van 0 tot 100 km/h en garandeert maximaal rijgenot tijdens iedere rit.

E-Tron GT

100% Elektrisch

E-tron GT

Dynamische rijprestaties, emotioneel design en duurzaamheid vormen de hoekstenen van het deze GT.

Audi pop-up store Aalter
Audi pop-up store Aalter
Audi pop-up store Aalter
Audi pop-up store Aalter
Audi pop-up store Aalter
Foto 1 / 1