Ervaar elektrisch rijplezier dankzij de Volkswagen ID.4

Doe tijdens Gent Smaakt mee met onze wedstrijd en maak kans op een glamping vakantie voor 2 personen met de 100% elektrische Volkswagen ID.4. Deelnemen is mogelijk t.e.m. zondag 29/05/2022. Vul uw gegevens in en wij nemen persoonlijk contact op met de winnaar.

Volkswagen ID.4

Deelnameformulier

Win een glamping vakantie bij Leie Cabin

Een hippe en charmante cabin aan de Leie, omgeven door groen, met private toegang tot hottub en sauna. 

Oorspronkelijk deed de cabin dienst als woonwagen maar zij maakten er een hippe & charmante versie van die alles even doet vergeten.  De cabin is klein, maar heel erg fijn en staat net naast de Leie, op een erg unieke plaats.  De cabin is de ideale spot voor een avondje of weekendje weg, met superleuke activiteiten zoals bootje varen, gaan fietsen, suppen op de Leie,.. 

De prive toegang tot de hottub en  sauna uit cederhout maken jouw verblijf helemaal af. 

Ga naar de website van Leie Cabin

Leie Cabin MIG Motors wedstrijd

Ervaar het reizen met een daktent

Rooftoptravel is ontstaan vanuit een gedeelde passie voor avontuurlijk reizen zonder strikte planningen of bestemmingen. Het onderweg zijn en toevalligheden -on the road- primeren voor ons boven een definitief vastgelegde eindbestemming. Rooftoptravel heeft als doel daktenten toegankelijk te maken voor ieder type (auto)reiziger. 

Bent u op zoek naar de uitdaging van het autoreizen waarin agenda’s en vaste stopplaatsen achterwege kunnen gelaten worden? Opteer voor een daktent op uw wagen en geniet van de beste plekken waar je anders nooit zou komen!

Ga naar de website van Rooftop Travel

Audi Rooftop Travel MIG Motors
Banner logo gent smaakt rooftoptravel leie cabin mig motors

Wedstrijdreglement

Deelnemen is mogelijk tijdens Gent Smaakt 2022 (26/05/2022 t.e.m. 29/05/2022). De deelnemer maakt kans om te winnen indien alle persoonsgegevens en de schiftingsvraag zijn ingevuld. De winnaar wordt bepaald aan de hand van de schiftingsvraag (de persoon dichtst bij de schiftingsvraag wint). Deze gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld volgens onze privacy policy en geldende GDPR-normen. Deze wedstrijd is een samenwerking tussen MIG Motors NV, Gent Smaakt , Rooftop Travel en Leie Cabin. Door deel te nemen gaat u akkoord met onze voorwaarden en mogen wij uw gegevens gebruiken voor marketingdoeleinden. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd via e-mail tussen 01/06/2022 en 30/06/2022. Hij/zij mag zelf een beschikbare vakantie (2 nachten) voorstellen om de prijs in ontvangst te nemen. De vakantie bij leie Cabin kan niet geboekt worden in het weekend of tijdens vakanties. De wagen (Volkswagen ID.4) zal worden opgehaald in een van de Volkswagen-concessies van MIG Motors. De voucher voor de glamping vakantie wordt via e-mail opgestuurd. Door deel te nemen engageert de winnaar er zich toe om zich als ambassadeur van MIG Motors te gedragen. Deze prijs kan niet worden ingewisseld in een vakantie met een andere wagen, contanten, korting of enige andere vorm van waarde. De winnaar dient ten minste 18 jaar oud te zijn en is minstens 2 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij/zij zal dit rijbewijs samen met identiteitskaart moeten voorleggen bij het afhalen van de wagen. Verkeersovertredingen en ongevallen, net als de kosten voor het laden van de wagen, zijn ten koste van de winnaar. MIG Motors kan niet aansprakelijk worden gesteld. 

MIG Motors Aalter Volkswagen

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Eke Volkswagen

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth

MIG Motors Gent Noord Volkswagen

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Lievegem Volkswagen

Kruisstraat 10, 9930 Lievegem
Enkel onderhoud en services

MIG Motors Wetteren Volkswagen

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplicht veld
In welke merken bent u geïnteresseerd?
 
Door te abonneren gaat u ermee akkoord dat uw gegevens gebruikt mogen worden voor marketing-doeleinden. Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan is te vinden in onze Privacy Verklaring
 
 
 

Ontdek de 100% elektrische Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4 Wetteren MIG Motors wedstrijd

Meer info