Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Nieuw design en nieuwe technologieën

De nieuwe Volkswagen Amarok is beter in alle opzichten. Verwacht je aan een reeks goed doordachte functies, meer dan 20 nieuwe rijhulpsystemen, twee vierwielaandrijvingstechnologieën en het duidelijke Volkswagen-design DNA. Deze premium pick-up komt vanaf het einde van het jaar op de markt.

Het vervolg op een succesmodel

Volkswagen Bedrijfsvoertuigen verkocht meer dan 830.000 exemplaren van de eerste Amarok. Met deze tweede generatie bouwt Volkswagen verder aan een geschiedenis van expressieve pick-upvoertuigen. De Amarok zal gelanceerd worden in vier verschillende varianten: 'Amarok', 'Life' en 'Style' evenals de topversies 'PanAmericana' (offroad-styling) en 'Aventura' (exclusieve styling).

Volkswagen Amarok 2022 MIG Motors

Designkenmerken van de nieuwe Amarok

Met zijn krachtige contouren meet de nieuwe Amarok zich het volledig herziene design van Volkswagen Commercial Vehicles aan: de iets bredere sporen zorgen voor een grotere oprijhoek die de offroadcapaciteiten ten goede komt en ook in de breedte heeft de auto een mannelijkere look dan het vorige model.

De moderne IQ.Light-ledmatrixkoplampen, de optionele velgen tot 21 duim en de volledig nieuwe stijlpacks voor het exterieur met hertekende stylingbars en treden zijn stilistische blikvangers, net als het radiatorrooster, dat – naargelang de uitvoering – individueel overgaat in een horizontale structuur van het frontgedeelte of in een X-vormig design in de hoogste uitrustingsniveaus.

Contacteer een verkoper

Volkswagen Amarok MIG Motors Eke

Bekijk de video

Ergonomisch interieur voor professionele taken

Het centrale aanraakscherm in de nieuwe Volkswagen Amarok springt onmiddellijk in het oog. Deze functionele en veelzijdige tool biedt een reeks van mogelijkheden om de Amarok volledig naar uw hand te zetten. Dankzij het soundsysteem van Harmon Kardon beleeft u niet enkel rijplezier maar ook luisterplezier.

Ervaar eersteklascomfort dankzij een resem aan luxueuze uitrustingsmogelijkheden zoals lederen stoelen, 10-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen, intelligente parkeerhulp, Deze combinate zorgt ervoor dat de cabine van de nieuwe Amarok uw favoriete werkplek wordt.

Maak een testrit

Volkswagen Amarok MIG Motors 2022

Het nieuwe terreingevoel:

Langere wielbasis

De nieuwe Amarok is 5.350 mm lang, dat is 96 mm langer dan zijn voorganger. De wielbasis van 3.270 mm komt neer op een toename van 173 mm, wat meer ruimte oplevert in de dubbele cabine. De wielbasis groeide dus meer dan de totale lengte, wat impliceert dat de overhangen van het koetswerk kleiner werden. En dat vertaalt zich in grotere af-en oprijhoeken en dus betere offroadcapaciteiten.

4x4 is hier niet 16, maar inschakelbaar of permane

De nieuwe Amarok biedt het juiste antwoord voor bijna elke rijsituatie. En daarom heeft hij voor bijna elke aandrijfvoorkeur de juiste transmissie: van achterwielaandrijving tot inschakelbare en permanente vierwielaandrijving. Drie verschillende dieselmotoren met vier tot zes cilinders en een cilinderinhoud van 2,0 tot 3,0 liter leveren steeds het gewenste vermogen.

Meer rijmodi, meer rijcomfort

De voorgeconfigureerde rijmodi zijn nieuw en gevarieerd: ze ondersteunen bestuurders in speciale offroadsituaties in verschillende fasen. Meer dan dertig hulpsystemen, waarvan er meer dan twintig volledig nieuw zijn, zijn als optie verkrijgbaar op de Amarok om het rijcomfort te verbeteren.

Doorwaaddiepte 800 mm

Maar liefst 300 mm meer dan het vorige model: dankzij een doorwaaddiepte van 800 mm kunnen offroadliefhebbers zich voortaan nog beter onderdompelen in de wereld van de offroadcapaciteiten.

De nieuwe Amarok: dat is veelzijdigheid

Betrouwbaarheid en veelzijdigheid voor bijna elk beroep? De nieuwe Amarok heeft het in zijn genen. En daar pronkt hij graag mee: het opschrift ‘AMAROK’ is in reliëf aangebracht over bijna de gehele breedte van de achterklep. Met zijn talrijke nieuwe mogelijkheden is hij bovendien nog beter inzetbaar voor intensievere toepassingen. Dat maakt hem tot een veelzijdig en betrouwbaar bedrijfsvoertuig.

Volkswagen Amarok MIG Motors pick up truck
Volkswagen Amarok MIG Motors pick up truck
Volkswagen Amarok MIG Motors pick up truck
Volkswagen Amarok MIG Motors pick up truck
Volkswagen Amarok MIG Motors pick up truck
Foto 1 / 1

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplicht veld
In welke merken bent u geïnteresseerd?
 
Door te abonneren gaat u ermee akkoord dat uw gegevens gebruikt mogen worden voor marketing-doeleinden. Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan is te vinden in onze Privacy Verklaring
 
 
 

Ontdek de 100% elektrische ID. Buzz en ID. Buzz Cargo

Volkswagen ID.Buzz elektrsich MIG Motors

Meer info