Time to explore

Nu onthaasten niet langer een modewoord is, nu staycation nieuwe kansen biedt, nu vrije tijd gelijk staat met quality time, is er Volkswagen California. Geen huis, eerder een thuis op wielen. Op avontuur gaan met een Volkswagen is als een grote sleutelbos. Gebruik elke sleutel, unlock de eindeloze mogelijkheden, de open weg die voor u ligt, het avontuur dat wacht achter de volgende bocht.

Om u te inspireren voor een volgende Volkswagen-vakantie, nodigen we u tussen 25 maart 2024 en 13 april 2024 uit in uw dichtsbijzijnde Volkswagen-concessie voor de 'Unlock Adventure' roadshow. Mis deze kans niet en schrijf u alvast in. 👇

Volkswagen Multivan California
MIG Motors Gent Noord

Roadshow: 25.03.2024 - 30.03.2024

MIG Motors Gent Noord

MIG Motors Eke

Roadshow: 02.04.2024 - 06.04.2024

MIG Motors Eke

MIG Motors Aalter

Roadshow: 08.04.2024 - 13.04.2024

MIG Motors Aalter

ID. Buzz Roadtripper

Alsof de nieuwe 100% elektrische Volkswagen ID. Buzz nog niet opvallend genoeg was, maakt deze unieke Roadtripper-versie een echt statement.

Transformeer de achterzijde tot een comfortabele slaapruimte. Rust onder de sterren of neem een pauze tijdens je roadtrip zonder compromissen op comfort.

Uitgerust met een EGOE Nestbox HIKER 460 (dubbel gasvuur, 2 watertanks met pomp - kraan - doucheslang, compressorfrigo van 25L), een krachtige mobiele powerstation met diverse aansluitingen (12v, 220v, usb, usb C) en een volledige kampeeruitrusting.

Ontdek deze Bulli in zijn natuurlijke habitat tijdens de Roadshow bij MIG Motors.

ID. Buzz Roadtripper

Mogelijk gemaakt door:

Rooftoptravel Logo MIG Motors Logo VW CVI

Kom langs & win een roadtrip

Kom tijdens de roadshow langs in onze showroom en maak kans op een roadtrip-vakantie met de ID. Buzz Roadtripper, inclusief laadpas en uitgestippelde route.

Daarnaast ontdekt u er op zaterdag 30/03,  06/04 en 13/04 telkens een kookdemonstratie waarbij u zich in de voormiddag kan verwennen met heerlijke toast en avocado, en in de namiddag aan lekkere poffertjes.

Inschrijven en deelnemen

De California-reeks

California 6.1

California 6.1

Grand California

Grand California

Caddy California

Caddy California MIG Motors

Wenst u meer informatie?

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief