Verlengde Saloncondities op je toekomstige Volkswagen

Bezoek onze showroom Vraag een offerte op maat

De nieuwe T-Cross United

Vanaf € 23.060 inclusief overnamepremie van € 2.500¹

Compact, veelzijdig en eigentijds. De nieuwe T-Cross is een moderne avonturier die zich helemaal aanpast aan je dagelijkse leven. En z’n trendy cross-overdesign ziet er ook nog eens goed uit …

 • Specifieke uitrusting van de gelimiteerde United-serie: metaalkleur, 17-inch lichtmetalen velgen, getinte achterruiten, achteruitrijcamera en handsfree toegang.

 • 5 jaar garantie 3

 • Nu in onze showrooms

EV-premie op de nieuwe ID.3

Vanaf 32.490 euro,  da’s simpelweg 100% elektrische mobiliteit op ‘t scherpst van de snede.

Tijdens de saloncondities wordt de basisprijs van de ID.3 met maar liefst 5.500 euro verlaagd. Hierdoor bedraagt de prijs van de elektrische ID.3 nu 39.990 euro, waardoor het voertuig net betaalbaar genoeg wordt om in aanmerking te komen voor de EV-premie.

Met de toepassing van de EV-premie van 5.000 euro, komt de aankoopprijs van de ID.3 in 2024 op 34.990 euro. Als u bovendien de overnamecheque van 500 euro en de extra bonus van 2.000 euro voor particulieren tijdens de 'Salonactie' in mindering brengt, wordt het toch wel een zeer aantrekkelijke deal.

Vraag een Salonofferte op maat aan

Ook de ID.4 en ID.5 ondergaan aanzienlijke prijsdalingen

Zoek je een 100% elektrische Volkswagen die ruim, comfortabel én elegant is? Dan is de ID.4 of ID.5 zeker iets voor jou. Bovendien is de ID.4 al ván jou vanaf € 39.649! De basisversie, de 'Pure', is nu beschikbaar in de configurator vanaf 39.649 euro (catalogusprijs van 51.680 euro - 5.341 euro salonkorting). Hij is uitgerust met een elektromotor van 170 pk en een 52 kWh-accu, goed voor een theoretisch rijbereik van 363 kilometer. Daarnaast onvangt u voor 6.990 euro aan uitrusting gratis, 5 jaar garantie én tot 555 km rijbereik.

Vraag een Salonofferte op maat aan

Nieuwe, gelimiteerde United-serie voor onze SUV's met uitzonderlijke voorwaarden

Tiguan United

Vanaf € 34.460 inclusief overnamepremie van € 2.5001

De ruime en dynamische Tiguan – die trouwens krachtiger, comfortabeler en geconnecteerder is dan ooit – is verkozen tot 'de favoriete SUV van families’. Hoog tijd om de proef op de som te nemen, nietwaar?

 • Specifieke uitrusting van de gelimiteerde United-serie: metaalkleur, 17-inch lichtmetalen velgen, getinte achterruiten, achteruitrijcamera en handsfree toegang.
 • 5 jaar garantie

Er is al een nieuwe Tiguan vanaf € 29.990  inclusief overnamepremie van € 2.5001

Download uw overnamecheque t.v.w. € 2.500
Contacteer onze verkoopsdienst

Volkswagen Tiguan

Taigo United

Vanaf € 22.725 inclusief overnamepremie van € 2.5001

Deze sportieve SUV met een dynamisch charisma voegt gegarandeerd een buitengewone touch toe aan je dagelijkse leven.

 • Specifieke uitrusting van de gelimiteerde United-serie: metaalkleur, 17-inch lichtmetalen velgen, getinte achterruiten, achteruitrijcamera en handsfree toegang.
 • 5 jaar garantie 3

Download je overnamecheque t.v.w. € 2.500

Vraag een Salonofferte op maat aan

Volkswagen Taigo MIG Motors voorkant suv coupe gent meetjesland merelbeke eke

T-Roc United

Vanaf € 25.570 inclusief overnamepremie van € 2.5001

De T-Roc moeten we eigenlijk niet meer voorstellen, maar we doen het tóch … voor de fun. En voor zij die op zoek zijn naar een dynamische, comfortabele en geconnecteerde crossover die vertrouwen uitstraalt.

 • Specifieke uitrusting van de gelimiteerde United-serie: metaalkleur, 17-inch lichtmetalen velgen, getinte achterruiten, achteruitrijcamera en handsfree toegang.

 • 5 jaar garantie 3

Download je overnamecheque t.v.w. € 2.500

Vraag een Salonofferte op maat aan

Volkswagen T-Roc MIG Motors Gent

Overnamecheque ter waarde van € 2.500 1

Tot over je oren verliefd op een van onze Volkswagens? Goed nieuws: voor élk model kan je een overnamecheque van € 2.500 inzetten.

Download uw overnamecheque

5 jaar garantie op het hele gamma

Wat denkt u van 5 jaar garantie op uw nieuwe Volkswagen ?

Dankzij onze Saloncondities geniet u van 5 jaar garantie op alle Volkswagen modellen. Wie wil dat niet?

Duurzaamheid en de kwaliteit zijn belangrijke aspecten voor Volkswagen. Bij MIG Motors willen we jou echter nog meer zekerheid bieden bij de aankoop van uw nieuwe auto. Daarom verlengen we standaard de fabrieksgarantie van uw nieuwe auto naar 5 jaar, zodat u extra gerustgesteld bent. 

Contacteer onze Volkswagen verkoper

Volkswagen Sales Advisor Arne

Ook saloncondities op deze modellen

De Polo

Vanaf € 18.835 inclusief overnamepremie van € 2.5001

Intelligente technologieën en een modern design vól charme. Wie zegt dat je van een kleine auto geen grootse dingen kan verwachten?

 • LED IQ.LIGHT-koplampen, Travel Assist IQ.DRIVE, Digital Cockpit
 • 5 jaar garantie 3

Download uw overnamecheque t.v.w. € 2.500 1

Vraag een offerte op maat aan

Volkswagen Polo MIG Motors Gent & Meetjesland

De Touran

Vanaf € 31.530 inclusief overnamepremie van € 2.500 1

Heb je 7 zitplaatsen of meer ruimte nodig? Kruip achter ‘t stuur van de Touran en sta versteld van z’n mateloze veelzijdigheid.

 • Panoramisch schuifdak, 7 zitplaatsen, R-Line
 • 5 jaar garantie 3

Download je overnamecheque t.v.w. € 2.500 1

Vraag een offerte op maat aan

Volkswagen Touran

De Caddy Maxi

Vanaf € 25.760 inclusief overnamepremie van € 2.0001

Met z’n 7 volwaardige zitplaatsen en grote kofferbak maakt de Caddy Maxi je (gezins)leven makkelijker. En dankzij z’n kleinste details ga je zelfs de grootste uitdagingen vol vertrouwen aan.

 • Front Assist met voetgangers- en fietsersherkenning, Cruise Control met snelheidsbegrenzer, elektrische en verwarmbare buitenspiegels

 • 5 jaar garantie 3

Download uw overnamecheque t.v.w. € 2.000

Vraag een offerte op maat aan

Overnamevoordeel tot wel € 2.500 incl. BTW!

Wie nu zijn wagen inruilt voor een nieuwe Volkswagen, krijgt bovenop de waarde van z'n huidige wagen een voorwaardelijke overnamepremie van € 2.500 1 bovenop. De enige vraag die nog rest: voor welke model kiest u?

Download uw overnamecheque

VW ID.7

Extra voordelige oplossingen om uw voertuig te financieren

Financiële renting

Breng de huur als kosten in rekening en koop de wagen over tegen een vooraf vastgestelde prijs.

 • Maandelijkse aflossingen worden opgenomen als bedrijfslast, dus geen vastzetting van uw kapitaal
 • Verlaag de maandelijkse vaste bedragen door een eerste verhoogde huurprijs en een hogere aankoopoptie
 • Aan het einde van het contract kunt u het voertuig aankopen door de vooraf vastgelegde aankoopoptie te lichten
 • Voeg diensten toe uit ons Full Service-aanbod

Let op, geld lenen kost ook geld.

Contacteer ons voor meer informatie

Autocredit

AutoCredit is een flexibele financiering die u toelaat een lagere maandprijs te betalen. Bij afloop van het contract heeft u de keuze uit 3 mogelijkheden: u wordt eigenaar van de wagen door de laatste verhoogde maandaflossing te betalen, u kiest een nieuw model  en levert uw wagen terug in of u levert uw wagen in zonder verdere verplichtingen.

Contacteer ons voor meer informatie

Laat ons u helpen,
want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Bent u overtuigd?

Hoog tijd om deze voordelige saloncondities te komen ontdekken in één van onze Volkswagen-vestigingen in Gent en Meetjesland. Welke wagen u ook kiest om uw toekomst te bepalen, wij bij MIG Motors gidsen u steeds naar de juiste keuze.

De noden van elke persoon zijn uniek. Sommigen zijn liefst eigenaar van hun wagen, anderen veranderen graag eens van model. Gelukkig houden de financieringsformules van Volkswagen met alles rekening. Ontdek onze financieringsformules en bepaal hoe u uw wagen koopt. 

Let op: geld lenen kost ook geld.

Onze opties voor leasing en renting

Actievoorwaarden

1.

De voorwaardelijke overnamepremie wordt toegevoegd aan de inruilwaarde van uw huidige voertuig, ongeacht het merk. Het overgenomen voertuig moet compleet zijn en ten minste 6 maanden op naam van de koper staan en een minimale marktwaarde hebben van € 500 incl. btw, afhankelijk van het gekochte model. Eén premie per aankoop. Het nieuwe voertuig moet geleverd en ingeschreven zijn vóór 30 september 2024.

2.

Het bedrag van de gratis uitrustingen op de United Limited Edition is het verschil tussen het supplement op de prijs die de klant betaalt voor de uitrusting van de speciale serie en de som van de aanbevolen catalogusprijzen van elke optie in de uitrusting van de speciale serie. Enkel geldig bij deelnemende concessiehouders en zolang de voorraad strekt.

3.

5 jaar garantie (2 jaar fabrieksgarantie + verlenging van 3 jaar of 90.000 km op het Volkswagen Passenger Cars-gamma, of 120.000 km op het Volkswagen Commercial Vehicles-gamma, zodra één van de plafonds is bereik). Het aanbod is afhankelijk van het afsluiten van een uitgebreid garantie contract uiterlijk binnen 30 dagen na levering van het voertuig. Actie niet geldig op de ID.4 Pure Limited Edition.

4.

Regionale premie geldig voor inwoners van Vlaanderen en onder voorwaarden. Meer informatie op www.vlaanderen.be/premie-voor-aankoop-van-een-elektrische-wagen.

5.

5 jaar Garantie (2 jaar wettelijke garantie + verlenging van 3 jaar) of 120.000 km zodra één van de plafonds is bereikt. Het voordeel van deze garantieverlenging kan worden omgezet in een korting op een nieuw WeCare contract. Deze actie is voorbehouden aan de onderschrijving van een garantieverlengingscontract of WeCare contract, uiterlijk binnen 30 kalenderdagen na levering van het voertuig. Actie onder voorbehoud van aanvaarding. weCare is een product van D'Ieteren Automotive S.A./N.V., maatschappelijke zetel : Maliestraat 50 - 1050 Brussel - België - RPR Brussel, KBO 0466 909 993, FSMA 047196cA. Raadpleeg op 'vdfin.be' de algemene voorwaarden van een weCare contract voor meer informatie. De aanbieding is geldig voor particulieren bij aankoop van een nieuwe Volkswagen ID. Buzz tijdens de periode van 1 februari tot 29 february inbegrepen, bij de deelnemende erkende Volkswagen-concessiehouders in België. Het nieuwe voertuig moet geleverd en ingeschreven zijn vóór 30/09/2024.