Volkswagen
Volkswagen ID.5

 Nieuw! 

VW ID.5 MIG Motors

Voordeel van € 3.350 BTWi

Volkswagen Taigo

 5 jaar garantie 

VW Taigo MIG Motors

Voordeel van € 3.620 BTWi

Volkswagen Tiguan

 5 jaar garantie 

VW Tiguan MIG Motors

Voordeel van € 5.440 BTWi

Volkswagen Polo

 5 jaar garantie 

VW Polo MIG Motors

Voordeel van € 3.370 BTWi

De publieksfavoriet

Perfect voor dagelijks gebruik. Maar allesbehalve alledaags.
Ongekend veelzijdig. Ongeëvenaard compact. Gecombineerd met eigentijds crossover design en functionaliteit voor dagelijks gebruik. Kortom, de Volkswagen T-Cross is een moderne avonturier en meester in het transformeren, die de tekenen des tijds herinterpreteert.

Nu met een salonvoordeel tot € 3.620 BTWi

VW T-Cross

Ontdek de salonactie van Volkswagen in 2023

Stevige salonkortingen, 5 jaar garantie, overnamecheques en de superuitgeruste Business-uitvoeringen aan een zeer voordelige prijs.

Onderstaande acties zijn geldig vanaf 31 januari tot en met 27 februari 2023. Aanbod geldig voor particuliere en professionele klanten zonder fleetconventie. 

Salonacties overzicht:

Kom langs en ontdek zelf de saloncondities. 

Onze Volkswagen-concessies

MIG Motors Aalter Volkswagen

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Eke Volkswagen

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth

MIG Motors Gent Noord Volkswagen

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Lievegem Volkswagen

Kruisstraat 10, 9930 Lievegem

MIG Motors Wetteren Volkswagen

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren

De Business-uitvoering :
de perfecte deal voor iedereen !

Met onze Business-uitvoeringen bieden we exclusieve configuraties aan tegen de beste voorwaarden. Het gaat om de meeste gevraagde opties door onze veeleisende Belgische klanten. De Business-uitvoeringen zijn zowel beschikbaar voor particulieren als voor professionele klanten

De Business voordelen voor particulieren

 • Dankzij de Business-uitvoering rijdt u dagelijks met een royaal uitgeruste Volkswagen met meer rijcomfort en veiligheid tegen een voordelige prijs.
 • De keuze maken voor een Business–uitvoering is op langere termijn ook de garantie voor een betere restwaarde wanneer u van voertuig wilt veranderen.

Vragen? Contacteer ons.

Golf 8

De Business voordelen voor professionele klanten.

 • Met onze Business-uitvoeringen heeft u de garantie om in een royaal uitgeruste Volkswagen te rijden tegen de beste voorwaarden.
 • Een verminderd Voordeel Alle Aard.
 • Een hoge restwaarde en een positieve weerslag op uw maandelijkse aflossingen.
 • Een fiscaal aftrekbaarheid van 100%1 dankzij de Plug-In Hybrid motorisatie, die ook beschikbaar is in Business-uitvoering.

Vragen? Contacteer ons.

Klantenbonussen tot € 6.000 op het volledige gamma.

Genieten tijdens het Autosalon van mooie kortingen die van toepassing zijn op het volledige Volkswagen-gamma. Zowel voor particulieren als professionele 'Business customers'. Een bonus van minstens € 500BTWi tot € 6.000 BTWi op de Volkswagen Touareg.

Deze voorwaarde is geldig op voorwaarde dat het voertuig door een particuliere klant of Business customer wordt ingeschreven tussen 31/01/2023 en 27/02/2023.

Contacteer een verkoper om uw bonus te ontdekken

Volkswagen PHEV gamma

Overnamepremie tot wel € 2.500 incl. BTW!

Het ideale middel om bovenop de overige korting een extra bonus bij de overname van uw huidige voertuig te ontvangen. De volgende overnamecheques zijn van toepassing (klik op het model op uw cheque te downloaden):

 

Volkswagen voucher

Profiteer van 5 jaar garantie / 75.000km OF de waarde van de garantie uitbreiding als korting op weCare Gold of Platinum

Koopt u een nieuwe wagen tijdens de salonperiode? Dan geniet u niet alleen van straffe voordelen, wij bieden u een extra veiligheidsgevoel dankzij een garantieverlenging van 5 jaar /  75.000 km. Deze garantieverlening is een uniek voorstel en kan niet aangepast worden.

Echter kunnen wij u ook een vaste korting aanbieden op weCare Gold of weCare Platinum. Deze korting hangt af van het gekochte model en varieert tussen €290 BTWi en €750 BTWi

Bezoek een Volkswagen concessie

VW ID.5 MIG Motors garantie

Extra voordelige oplossingen om uw voertuig te financieren

Financiële Renting aan 5,99% zonder voorschot

Breng de huur als kosten in rekening en koop de wagen over tegen een vooraf vastgestelde prijs.

Wat is Financiële Renting? 

 • Maandelijkse aflossingen worden opgenomen als bedrijfslast, dus geen vastzetting van uw kapitaal

 • Verlaag de maandelijkse vaste bedragen door een eerste verhoogde huurprijs en een hogere aankoopoptie

 • Aan het einde van het contract kunt u het voertuig aankopen door de vooraf vastgelegde aankoopoptie te lichten

 • Voeg diensten toe uit ons Full Service-aanbod

Meer over financiering

CVI renting en financiering

Autocredit op 48 maanden met JKP van 4,99%!

AutoCredit(3) is een flexibele financiering die u toelaat een lagere maandprijs te betalen. Bij afloop van het contract heeft u de keuze uit 3 mogelijkheden: u wordt eigenaar van de wagen door de laatste verhoogde maandaflossing te betalen, u kiest een nieuw model  en levert uw wagen terug in of u levert uw wagen in zonder verdere verplichtingen.

Tijdens de saloncondities bieden wij in Autocredit een JKP(2) aan van 4,99% op 48 maanden. Zo is er al een Volkswagen Polo vanaf €209/maand (looptijd 48 maanden, JKP 4,99%, voorschot van €3.871,93).

Let op, geld lenen kost ook geld.

Private Lease Best Deals

Geniet van het gemak van Private Lease, de all-in huurformule voor particulieren.

Budget steeds onder controle:

 • Competitieve maandelijkse huur, inclusief diensten en exclusief verrassingen
 • Betaal enkel voor het reëel gebruik van uw voertuig
 • Belastingen gespreid over de looptijd van het contract
 • Verzekering: geen extra premie voor jonge bestuurders

Gemoedsrust

 • Slechts één factuur/maand, alle diensten inbegrepen
 • Slechts één aanspreekpunt (one-stop shopping)
 • Behoud van leencapaciteit voor de klant
 • Inclusief aanloopwagen

Bekijk onze Best Deals

Volkswagen T-Roc Life Business private lease

Korting van €610 op een EDI laadstation

In de ID.-familie profiteert u van een korting van € 610 incl. BTW bij aankoop van een EDI laadpaal (4). Deze actie is geldig voor particuliere klanten.

Sinds 1 september 2021 wordt een belastingvermindering toegekend aan particulieren die thuis een laadpaal plaatsen. Er moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

 • Belastingvermindering van toepassing voor uitgaven in verband met de aankoop, de installatie en de controle van een nieuwe laadpaal.
 • Geconnecteerde laadpaal: de oplaadtijd en -capaciteit moeten beheersbaar zijn.
 • Maximumbedrag van € 1.500 per laadpaal en per belastingplichtige.
 • Belastingvermindering van 30% in 2023 en 15% van 1/1/2024 tot 31/8/2024.
 • Installatie op het thuisadres van de belastingplichtige.
 • Groene stroom (via een contract voor groene stroom en/of hernieuwbare energie die ter plaatse wordt geproduceerd).

Meer informatie bij uw Volkswagen-verkoper

Laat ons u helpen,
want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?  

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden. Onze verkopers laten u precies weten hoe verschillende modellen aan uw verwachtingen voldoen, op basis van veiligheids- en prestatiekenmerken, plus algemene wenselijkheid en tevredenheid.

Laat ons u helpen om slimmer te winkelen. Want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?  

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden. Onze verkopers laten u precies weten hoe verschillende modellen aan uw verwachtingen voldoen, op basis van veiligheids- en prestatiekenmerken, plus algemene wenselijkheid en tevredenheid.

Laat ons u helpen om slimmer te winkelen. Want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Bent u overtuigd?

Hoog tijd om deze voordelige saloncondities te komen ontdekken in één van onze Volkswagen-vestigingen in Gent en Meetjesland. Welke wagen u ook kiest om uw toekomst te bepalen, wij bij MIG Motors gidsen u steeds naar de juiste keuze.

De noden van elke persoon zijn uniek. Sommigen zijn liefst eigenaar van hun wagen, anderen veranderen graag eens van model. Gelukkig houden de financieringsformules van Volkswagen met alles rekening. Ontdek onze financieringsformules en bepaal hoe u uw wagen koopt. 

Let op: geld lenen kost ook geld.

Onze opties voor leasing en renting

Actievoorwaarden

Alle bovenstaande acties zijn geldig tussen 31/01/2023 en 27/02/2023. Aanbod voor particulieren en niet-geconventioneerde professionele klanten. Vraag naar de voorwaarden in de showroom.

(1) Klassieke financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen, een product afgesloten bij Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50, KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, verbonden agent (FSMA 109705A) van Cardif Assurance Via (code 979), IBAN rekening: BE 97 4829 0680 3149.

(2) JKP = Jaarlijks kostenpercentage, Dit percentage omvat alle verplichte kosten om een lening te verkrijgen.

(3) AutoCredit = lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag voorgesteld door Volkswagen D'Ieteren Finance n.v.,Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715. RPR Brussel, FSMA 109705A. IBAN rekeningen : BE 97 4829 0680 3149 Op het ogenblik van de ondertekening van de lening, Volkswagen D’IeterenFinance. Bij ondertekening van de lening op afbetaling, zal Volkswagen D'Ieteren Finance via zijn dochteronderneming D'Ieteren Lease (Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - België - RPM Leuven - BCE 0402623937) u een aankoopoptie aanbieden waarmee het zich ertoe bindt om aan het einde van de lening en onder specifieke voorwaarden, uw voertuig terug te kopen voor de bedrag gelijk aan de laatste maandaflossing die nog verschuldigd is. Dit bedrag wordt aan Volkswagen D'Ieteren Finance betaalt als de volledige of gedeeltelijke laatste maandelijkse aflossing die nog verschuldigd is.

(4) Aanbod geldig van 31/12/2023 tot 27/02/2023 inbegrepen, alleen bij installaties in Belgie, voor de nieuwe 100% elektrische voertuigen van Volkswagen die zijn aangekocht bij de erkende deelnemende dealers in België: de modellen ID.3, ID.4 en ID.5. De waardebon van €610 (excl. BTW) kan uitsluitend worden gebruikt op de installatiefactuur van Electric by D’Ieteren NV (EDI). De waardebon zal door Electric by D’Ieteren NV (EDI) van de factuur van EDI worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon van het voertuig dat tussen 31/01/2023 tot 27/02/2023 is ondertekend en met vermelding van dit voordeel. Slechts één voucher is geldig per voertuigbestelling. Het BTW -stelsel dat op de installatie van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke voorwaarden, volgens de FOD Financiën (https://finances.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning ten minste tien jaar oud is, (ii) uw woning uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning wordt gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) rechtstreeks aan u, de 'eindverbruiker' (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening worden gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar in contanten of contant geld.