Volkswagen

Golf 8 Life Business

Benzine
Golf 8
CO2 123 g/km (NEDC) 105 g/km (WLTP)
Vanaf € 29.460,00 incl. BTW

Tiguan Life Business

Benzine
Tiguan Business
CO2 35 g/km (NEDC) 42 g/km (WLTP)
Vanaf € 45.470,00 incl. BTW

ID.4 Pro

Elektrisch
ID.4
CO2 0 g/km (NEDC) 0 g/km (WLTP)
Vanaf € 47.015,00 incl. BTW

Arteon Elegance Business

Benzine
Elegance Business
CO2 142 g/km (NEDC) 120 g/km (WLTP)
Vanaf € 47.490,00 incl. BTW

Ontdek de salonactie van Volkswagen in 2022

Stevige salonkortingen, Overnamecheques en de superuitgeruste Business-uitvoeringen aan een zeer voordelige prijs.

Onderstaande acties zijn geldig tot en met 31 januari 2022. Aanbod geldig voor particuliere en professionele klanten zonder fleetconventie. 

Salonacties overzicht:

Kom langs en ontdek zelf de saloncondities. 

Onze Volkswagen-concessies

MIG Motors Aalter Volkswagen

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Eke Volkswagen

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth

MIG Motors Evergem Volkswagen

Jacques Paryslaan 18, 9940 Evergem

MIG Motors Gent Noord Volkswagen

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Lievegem Volkswagen

Kruisstraat 10, 9930 Lievegem

MIG Motors Wetteren Volkswagen

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren

Wij zijn open op zondag!

MIG Motors is uitzonderlijk geopend op zondag 16/1/22, zondag 23/1/22 en zondag 30/1/22.

De Business-uitvoering :
de perfecte deal voor iedereen !

Met onze Business-uitvoeringen bieden we exclusieve configuraties aan tegen de beste voorwaarden. Het gaat om de meeste gevraagde opties door onze veeleisende Belgische klanten. De Business-uitvoeringen zijn zowel beschikbaar voor particulieren als voor professionele klanten.

 • De Golf-, Tiguan- (behalve PHEV), Passat- en Arteon-families genieten van een specifieke bonus voor Business Editions.
 • Voor de Golf Life Business, Tiguan Life Business (exclusief PHEV) en Tiguan Allspace Life Business wordt de meerprijs van de Business Editions volledig gratis aangeboden tijdens deze actieperiode!

De Business voordelen voor particulieren

 • Dankzij de Business-uitvoering rijdt u dagelijks met een royaal uitgeruste Volkswagen met meer rijcomfort en veiligheid tegen een voordelige prijs.
 • De keuze maken voor een Business–uitvoering is op langere termijn ook de garantie voor een betere restwaarde wanneer u van voertuig wilt veranderen.

Vragen? Contacteer ons.

Golf 8

De Business voordelen voor professionele klanten.

 • Met onze Business-uitvoeringen heeft u de garantie om in een royaal uitgeruste Volkswagen te rijden tegen de beste voorwaarden.
 • Een verminderd Voordeel Alle Aard.
 • Een hoge restwaarde en een positieve weerslag op uw maandelijkse aflossingen.
 • Een fiscaal aftrekbaarheid van 100%1 dankzij de Plug-In Hybrid motorisatie, die ook beschikbaar is in Business-uitvoering.

Vragen? Contacteer ons.

Overnamepremie tot wel € 2.500 incl. BTW!

Het ideale middel om bovenop de overige korting een extra bonus bij de overname van uw huidige voertuig te ontvangen. De volgende overnamecheques zijn van toepassing (klik op het model op uw cheque te downloaden):

 

Extra voordelige oplossingen om uw voertuig te financieren

Financiële Renting aan 0%¹

Breng de huur als kosten in rekening en koop de wagen over tegen een vooraf vastgestelde prijs.

Wat is Financiële Renting? 

 • Maandelijkse aflossingen worden opgenomen als bedrijfslast, dus geen vastzetting van uw kapitaal

 • Verlaag de maandelijkse vaste bedragen door een eerste verhoogde huurprijs en een hogere aankoopoptie

 • Aan het einde van het contract kunt u het voertuig aankopen door de vooraf vastgelegde aankoopoptie te lichten

 • Voeg diensten toe uit ons Full Service-aanbod

Meer over financiering

CVI renting en financiering

Autocredit op 48 maanden met JKP van 1,99%!

AutoCredit(3) is een flexibele financiering die u toelaat een lagere maandprijs te betalen. Bij afloop van het contract heeft u de keuze uit 3 mogelijkheden: u wordt eigenaar van de wagen door de laatste verhoogde maandaflossing te betalen, u kiest een nieuw model  en levert uw wagen terug in of u levert uw wagen in zonder verdere verplichtingen.

Tijdens de saloncondities bieden wij in Autocredit een JKP(2) aan van 2,49% op 48 maanden. Voor de Polo, T-Cross & Taigo verlagen we de JKP tot 1,99% op 48 maanden. Op 36 maanden bedraagt de JKP zelfs 1,49% op alle modellen!

Let op, geld lenen kost ook geld.

Gratis laadstation én extra voordelig pack 'Design'

In de ID.-familie profiteert u van een extra voordelig Design Pack dat tijdelijk aan € 750 incl. BTW wordt aangeboden (wat een voordeel van € 1.300 in ID.3 en € 1.420 in ID.4/ID.5 betekent). Het Pack Design omvat:

 • dynamische grootlichtregeling ‘Dynamic Light Assist’
 • verlichte LED-strip in het radiatorrooster
 • 3D LED-achterlichten met dynamische knipperlichten
 • zijruiten achteraan en achterruit verdonkerd
 • LED-Matrix-koplampen met automatische rijlichtschakeling

Heeft u geen interesse in het Design Pack, dan kan u  opteren voor een bonus van € 500,00 incl. BTW (niet cumuleerbaar met de actie op Design Pack).

U ontvangt tevens gratis een niet-geconnecteerde laadpaal t.w.v. € 610 of een geconnecteerde laadpaal aan de prijs van € 465 (in plaats van € 1.075). Ten slotte geniet u ook van belastingvoordeel op de aankoop van uw elektrische wagen.

Meer informatie bij uw Volkswagen-verkoper

Laat ons u helpen,
want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?  

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden. Onze verkopers laten u precies weten hoe verschillende modellen aan uw verwachtingen voldoen, op basis van veiligheids- en prestatiekenmerken, plus algemene wenselijkheid en tevredenheid.

Laat ons u helpen om slimmer te winkelen. Want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?  

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden. Onze verkopers laten u precies weten hoe verschillende modellen aan uw verwachtingen voldoen, op basis van veiligheids- en prestatiekenmerken, plus algemene wenselijkheid en tevredenheid.

Laat ons u helpen om slimmer te winkelen. Want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Bent u overtuigd?

Hoog tijd om deze voordelige saloncondities te komen ontdekken in één van onze Volkswagen-vestigingen in Gent en Meetjesland. Welke wagen u ook kiest om uw toekomst te bepalen, wij bij MIG Motors gidsen u steeds naar de juiste keuze.

De noden van elke persoon zijn uniek. Sommigen zijn liefst eigenaar van hun wagen, anderen veranderen graag eens van model. Gelukkig houden de financieringsformules van Volkswagen met alles rekening. Ontdek onze financieringsformules en bepaal hoe u uw wagen koopt. 

Let op: geld lenen kost ook geld.

Onze opties voor leasing en renting

Actievoorwaarden

Alle bovenstaande acties zijn geldig tussen 03/12/2021 en 31/01/2022. Aanbod voor particulieren en niet-geconventioneerde professionele klanten. Vraag naar de voorwaarden in de showroom.

(1) Klassieke financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen, een product afgesloten bij Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50, KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, verbonden agent (FSMA 109705A) van Cardif Assurance Via (code 979), IBAN rekening: BE 97 4829 0680 3149.

(2) JKP = Jaarlijks kostenpercentage, Dit percentage omvat alle verplichte kosten om een lening te verkrijgen.

(3) AutoCredit = lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag voorgesteld door Volkswagen D'Ieteren Finance n.v.,Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715. RPR Brussel, FSMA 109705A. IBAN rekeningen : BE 97 4829 0680 3149 Op het ogenblik van de ondertekening van de lening, Volkswagen D’IeterenFinance. Bij ondertekening van de lening op afbetaling, zal Volkswagen D'Ieteren Finance via zijn dochteronderneming D'Ieteren Lease (Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - België - RPM Leuven - BCE 0402623937) u een aankoopoptie aanbieden waarmee het zich ertoe bindt om aan het einde van de lening en onder specifieke voorwaarden, uw voertuig terug te kopen voor de bedrag gelijk aan de laatste maandaflossing die nog verschuldigd is. Dit bedrag wordt aan Volkswagen D'Ieteren Finance betaalt als de volledige of gedeeltelijke laatste maandelijkse aflossing die nog verschuldigd is.