SEAT

Onze uitgelichte SEAT-modellen

SEAT Ibiza

 Move! 

SEAT Ibiza MIG Motors

Voordeel van € 3.620 BTWi

SEAT Arona

 Move! 

SEAT Arona MIG Motors

Voordeel van € 3.610 BTWi

SEAT Ateca

 FR Edition 

SEAT Ateca MIG Motors

Voordeel van € 3.500 BTWi

SEAT Tarraco

 Move! 

SEAT Tarraco MIG Motors

Voordeel van € 4.400 BTWi

Onze publieksfavoriet

Klaar om te vertrekken met jouw nieuwe Ibiza? Kies dan voor Private Lease en geniet van een volledige ontzorging via een all-in maandprijs vanaf €215/maand (36m/30.000km/15% voorschot).

De nieuwe SEAT Ibiza, via Private Lease
SEAT Ibiza MIG Motors private lease

Ontdek de salonactie van SEAT in 2023

Op zoek naar een nieuwe wagen? Bekijk onze SEAT promoties en geniet van een fikse korting op de aankoop van uw nieuwe auto. 

Onderstaande acties zijn geldig van 2 december 2022 tot en met 31 januari 2023. Aanbod geldig voor particuliere en professionele klanten zonder fleetconventie. 

Salonacties overzicht:

Kom langs en ontdek zelf de saloncondities. 

Onze SEAT-concessies

MIG Motors Eke SEAT

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth
Enkel onderhoud en services

MIG Motors Gent Noord SEAT

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Wetteren SEAT

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren
Enkel onderhoud en services

Overnamepremie van €1.500 incl. BTW of optiebonus van €750,00

Geniet van een overnamepremie bonus (4) van €1.500 BTWi op alle modellen. Deze bonus komt bovenop de koopwaarde van het over te nemen voertuig.  De overnamepremie is geldig voor particuliere klanten en de minimale inschrijvingsduur op naam van de eigenaar-aanvrager van de overnamepremie in het kader van het aanschaffen van een nieuwe SEAT is minium 6 maanden.

Heeft u geen overname? Geen probleem! Dan ontvangt u een bonus op opties ter waarde van € 750. De bonussen zijn niet cumuleerbaar en zijn enkel geldig voor particuliere klanten.

Vragen? Contacteer ons.

Salonbonus op het volledige gamma

Bovenop de overnamepremie stellen wij u ook een salonbonus van €750,00 BTWi voor, die geldig is op de Ibiza, Arona en Leon. Op de SEAT Ateca en SEAT Tarraco ontvangt u een salonbonus van €1.000!

Daarnaast ontvangen klanten een bonus op de Move! tot €1.900 of een bonus van €1.000 op de FR Edition (geldig op het volledige gamma, enkel voor particulieren).

Meer informatie bij uw SEAT-verkoper

Speciale stockbonussen op de Ibiza & Arona

Zelfs bovenop de overnamepremie én de salonbonus, kan u genieten van verschillende zéér interessante bonussen op stockmodellen van Ibiza en Arona:

  • De Move! ontvangt een stockbonus van €500
  • De FR Edition ontvangt een stockbonus van €500

Bijgevolg kan in totaal het klantenvoordeel op een Arona of Ibiza oplopen tot wel €3.620!

Vraag naar uw totale klantenvoordeel

SEAT Arona Ibiza MIG Motors

Sterke financieringscondities

 

Klassieke financiering 5,99% JKP zonder voorschot op het hele gamma!

Voor klassieke financiering² bieden wij een overslaanbaar JKP¹ aan: 0% op 36 maanden, zonder voorschot, geldig op het hele gamma!

Maximale duur Tarief Voorschot
36 maanden 5,99% /
48 maanden 5.99% /
60 maanden 6.99% 15%
60 maanden 7.49% /
72/84/96 maanden 7.49% /

Let op: lenen kost ook geld

Meer over financiering

Autocredit aan 4,99% zonder voorschot op het hele gamma!

Voor AutoCredit3 stellen wij een zeer interessant tarief voor van 4.99% (36m), eveneens zonder voorschot, geldig op het volledige gamma!

Maximale duur Tarief Voorschot
36 maanden 4.99% /
48 maanden 4.99% /
60 maanden 5.99% 15%
60 maanden 6.49% /

Let op: lenen kost ook geld

Meer over AutoCredit

Laat ons u helpen,
want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?  

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden. Onze verkopers laten u precies weten hoe verschillende modellen aan uw verwachtingen voldoen, op basis van veiligheids- en prestatiekenmerken, plus algemene wenselijkheid en tevredenheid.

Laat ons u helpen om slimmer te winkelen. Want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?  

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden. Onze verkopers laten u precies weten hoe verschillende modellen aan uw verwachtingen voldoen, op basis van veiligheids- en prestatiekenmerken, plus algemene wenselijkheid en tevredenheid.

Laat ons u helpen om slimmer te winkelen. Want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Bent u overtuigd?

Hoog tijd om deze voordelige saloncondities te komen ontdekken in één van onze Volkswagen-vestigingen in Gent en Meetjesland. Welke wagen u ook kiest om uw toekomst te bepalen, wij bij MIG Motors gidsen u steeds naar de juiste keuze.

De noden van elke persoon zijn uniek. Sommigen zijn liefst eigenaar van hun wagen, anderen veranderen graag eens van model. Gelukkig houden de financieringsformules van SEAT met alles rekening. Ontdek onze financieringsformules en bepaal hoe u uw wagen koopt. 

Let op: geld lenen kost ook geld.

Onze opties voor leasing en renting

Actievoorwaarden

Alle bovenstaande acties zijn geldig tussen 02/12/2021 en 31/01/2023. Aanbod voor particulieren en niet-geconventioneerde professionele klanten. Vraag naar de voorwaarden in de showroom. SEAT Import behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de commerciële actie.

(1) Klassieke financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen, een product afgesloten bij SEAT D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50, KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, verbonden agent (FSMA 109705A) van Cardif Assurance Via (code 979), IBAN rekening: BE 97 4829 0680 3149.

(2) JKP = Jaarlijks kostenpercentage, Dit percentage omvat alle verplichte kosten om een lening te verkrijgen.

(3) AutoCredit = lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag voorgesteld door SEAT D'Ieteren Finance n.v.,Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715. RPR Brussel, FSMA 109705A. IBAN rekeningen : BE 97 4829 0680 3149 Op het ogenblik van de ondertekening van de lening, SEAT D’IeterenFinance. Bij ondertekening van de lening op afbetaling, zal SEAT D'Ieteren Finance via zijn dochteronderneming D'Ieteren Lease (Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - België - RPM Leuven - BCE 0402623937) u een aankoopoptie aanbieden waarmee het zich ertoe bindt om aan het einde van de lening en onder specifieke voorwaarden, uw voertuig terug te kopen voor de bedrag gelijk aan de laatste maandaflossing die nog verschuldigd is. Dit bedrag wordt aan Volkswagen D'Ieteren Finance betaalt als de volledige of gedeeltelijke laatste maandelijkse aflossing die nog verschuldigd is.

(2)(3).  Dit tarief is uitsluitend van toepassing voor aanvragen via “Credit online” bij SEAT Financial Services. De tarieven gelden voor Autocredit en klassieke financiering van zowel nieuwe bestellingen als van stockvoertuigen.

(4). Voorwaarden overnamepremie:
a] De overnamepremie wordt enkel toegekend  wanneer vermeld op de door de klant getekende bestelbon.
b] De overname uitgevoerd wordt door de concessie.
c] Het overgenomen voertuig moet ingeschreven zijn binnen 6 maanden.
d] Om te kunnen genieten van de overnamepremie moet het voertuig ingeschreven en klantgeleverd worden aan een particuliere klant (zonder BTW- nummer] tussen 11 januari 2023 en 31 mei 2023.
e] Om te kunnen genieten van de overnamepremie moet het dossier volgens de onderstaande  procedure ingediend worden ten laatste 3 maanden voor effectieve levering van de wagen.