Škoda

Nieuw ontwerp, meer emotie

Dankzij het nieuwe ontwerp heeft de OCTAVIA nog meer emotie; het nieuwe interieurconcept combineert uitstekende functionaliteit met hoogwaardige materialen. De nieuwe generatie heeft Full-LED matrix koplampen en een nieuw stuurwiel met twee spaken.

Ook is de nieuwe OCTAVIA COMBI leverbaar met een head-up display. Deze projecteert informatie op de voorruit. Verder is de Virtual Cockpit uitgebreid en is de nieuwe OCTAVIA COMBI leverbaar met twee 10 inch schermen.

SKODA Octavia
SKODA Octavia

De OCTAVIA motorenreeks: schoner en zuiniger dan ooit

De OCTAVIA iV, een Plug-in Hybrid (PHEV), is zowel voorzien van een brandstof- als elektromotor. De accu heeft een grote capaciteit en kan worden opgeladen met een stekker. De OCTAVIA iV kan daardoor tot 60 km* volledig elektrisch rijden. Dit zorgt voor een zuinige en comfortabele rij-ervaring. De OCTAVIA met een G-TEC motor rijdt op aardgas (CNG) en is niet alleen milieu- maar ook budgetvriendelijk. Naast dat het een stillere motor is, rijd je ook schoner.

De ruimste in zijn klasse

Het is nauwelijks te geloven. En toch: de gloednieuwe OCTAVIA biedt nóg meer ruimte. Voor de bestuurder, de passagiers en voor alles wat ze willen vervoeren. Daarbovenop pakt de nieuwe OCTAVIA ook nog eens uit met van tal van handige en slimme opbergmogelijkheden. De volledig nieuwe, nog ruimere OCTAVIA COMBI bedient het hele gezin op zijn wenken. In de 640 liter grote kofferruimte kunt u alles kwijt wat u nodig hebt, zonder dat dit ten koste gaat van de zee aan ruimte voor de inzittenden voor- en achterin.

SKODA Octavia

Het gamma veiligheidssystemen

Uitgebreid met tal van hypergeavanceerde nieuwe systemen.

Travel Assist

Travel Assist verenigt diverse systemen en functies, die we op de volgende pagina’s afzonderlijk toelichten. Wanneer ze samenwerken, kan de auto het rijden sterk vereenvoudigen en het reiscomfort aanzienlijk verhogen

SKODA Octavia veiligheidssystemen

Veiligheidssystemen

Het gamma veiligheidssystemen werd uitgebreid met tal van hypergeavanceerde nieuwe systemen: front-assist met vooruitziende voetgangerdetectie, turn assist, side-assist, crew protect assist en anti-multicrashfunctie

SKODA Octavia veiligheidssystemen

Full-ledlichten

De hoogwaardige koplampen gebruiken leds voor al hun functies. In vergelijking met standaardkoplampen zijn ze krachtiger en bieden ze een zijverlichting en de baanbrekende matrixfunctie. LED heeft langere levensduur & lager energieverbruik.

SKODA Octavia veiligheidssystemen

Parkeren

Maak u geen zorgen meer over parkeermanoeuvres: voortaan parkeert u uw auto met een druk op de knop moeiteloos in de kleinste plaatsjes aan de hand van area view, park assist, manoeuvre assist én de achteruitrijcamera.

SKODA Octavia veiligheidssystemen

Dit alles en nog veel meer?

Ontdek het tijdens een proefrit.

Testrit