Onze acties

Kies de juiste banden voor elk seizoen

winterbanden mig motors service

De rubberen samenstelling van zomerbanden is ontworpen voor warm weer. Bij lagere temperaturen wordt het rubber stijver. Zelfs wanneer er geen sneeuw of ijs ligt, hebben de banden minder tractie.

Zomerbanden lijden aan minder effectieve sneeuwtractie. Ze hebben een verhoogd risico op slippen bij draaien, versnellen, en remmen. Daarom raden we aan om de zomerbanden te vervangen door winterbanden.

Kort samengevat zijn er 6 grote voordelen:

  1. Hogere efficiëntie onder de 7°C

  2. Meer controle

  3. Betere grip

  4. Minder risico op slippen

  5. Kortere remafstand

  6. Veiliger in bochten

Gaat u op wintervakantie naar Frankrijk, Duitsland of Oostenrijk? Doe zeker een dubbelcheck. Want in sommige Europese landen zijn winterbanden verplicht.

Meer weten

Hou uw zomerbanden warm in het Tyre Hotel

Het Tyre Hotel is dé oplossing voor de opslag van uw zomerbanden. U laat ze veilig en netjes opbergen bij MIG Motors. Meer nog, u krijgt nu tot € 50 korting op het Tyre Hotel bij aankoop van nieuwe zomer- of winterbanden1. Een online afspraak is trouwens zo geregeld.

Maak een afspraak

Plan uw afspraak in

Express wisselPlan eenvoudig online

TijdswinstBinnen 3 minuten uw afspraak

 

Ruime keuze velgen36 maanden garantie op uw winterbanden voor totale veiligheid

  1. Actie geldig van 18/10 tot en met 18/12/2021. Ontvang een korting op de dienst “Tyrehotel” van € 25 bij aankoop van 2 zomer-of winterbanden of van € 50 bij aankoop van 4 zomer- of winterbanden van de merken Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin of Pirelli. Actie enkel geldig op zomer- en winterbanden en enkel voor particulieren. De korting geldt niet op aankoop van winter en zomerwielensets noch op all-seasons banden.