CUPRA

Strategische keuze

De keuze voor de CUPRA Born is strategisch; het sportieve karakter van de wagens sluit naadloos aan bij het dynamische imago van Basic-Fit. Dit, gecombineerd met de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maakt de CUPRA Born de ideale keuze. Duurzaamheid staat centraal bij Basic-Fit, wat de overstap naar elektrische voertuigen nog meer benadrukt. Het hoofdkantoor beschikt momenteel over 12 laadpalen, met toekomstige uitbreiding naar de clubs in overweging, wat de toewijding van Basic-Fit aan een groenere toekomst onderstreept.

Voor mij persoonlijk is het echt iets nieuws, om met een elektrische wagen te rijden is het niet enkel bewust rijden, maar ook soepel en stil rijden. We horen geen enkel geluid tijdens het rijden, alsof de auto niet aan staat. Het lijkt alsof de auto zichzelf bestuurt. Ik ben fan! 

CUPRA Born levering Basic Fit

Goede samenwerking

Elien Basteleus, HR Business Partner bij Basic-Fit, benadrukte de vlotte samenwerking met MIG Motors: "De samenwerking met MIG Motors verloopt heel goed en vlot. Als we vragen hebben of advies nodig hebben, kunnen we steeds bij Lorenzo (Fleet Business Unit Coördinator) terecht." De samenwerking tussen Basic-Fit en MIG Motors bestaat al zo'n twee jaar en wordt gekenmerkt door wederzijds vertrouwen en een constructieve relatie.

Duurzaamheidsiniatieven

Naast de elektrificatie van het wagenpark neemt Basic-Fit ook andere duurzaamheidsinitiatieven. Momenteel wordt onderzocht om zonnepanelen in clubs te plaatsen. Dit is echter een proces dat veel tijd in beslag neemt omdat niet alle gebouwen eigendom zijn van Basic-Fit. Desondanks hebben sommige eigenaars zelf al besloten om zonnepanelen te installeren. Bovendien streeft Basic-Fit ernaar om geen gas meer te gebruiken in de clubs. Laadpalen worden geïnstalleerd aan de clubs, en er wordt gewerkt aan vaste instellingen voor airconditioners en luchtbehandeling om het energieverbruik te verminderen. Timers worden ook ingezet voor GXR, virtual cycling, en andere apparaten om energie te besparen tijdens niet-operationele uren.

CUPRA Born stuur

Enkel nog 100% elektrische wagens

Het wagenpark van Basic-Fit bestaat momenteel uit benzine, diesel, hybride en elektrische voertuigen. Nieuwe bestellingen zullen echter uitsluitend 100% elektrische wagens betreffen. De medewerkers die met de CUPRA Born's zullen rijden, variëren van hoofdkantoormedewerkers tot cluster managers en Floaters, die flexibel worden ingezet waar nodig.

De keuze voor de CUPRA Born werd gemotiveerd door de aantrekkelijke combinatie van sportiviteit en prijs-kwaliteitverhouding. De levering van de elektrische wagens verliep volgens Basic-Fit uiterst soepel, waarbij alle bestuurders voorzien werden van de nodige uitleg om meteen klaar te zijn om met hun nieuwe wagen te vertrekken.

CUPRA Born levering MIG Motors elektrisch wagenpark

Advies nodig bij uw wagenpark?

U bent een*:

MIG Motors Fleet

Het fleetteam van MIG Motors is gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven om hun wagenpark te optimaliseren:

  • Het berekenen van de juiste TCO
  • Het mee uitwerken van een car policy
  • Het opstellen van Service Level Agreements
  • De meest accurate informatie op vlak van fiscaliteit en belastingen

Meer info

MIG Motors Eurofleet evenement Aalter