Audi

Een extraverte look - aan binnen- en buitenkant

De daklijn in coupéstijl benadrukt het sportieve karakter van de nieuwe Audi e-tron Sportback terwijl de dynamische Sportback-lijn progressieve passie uitstraalt. Het interieur van de auto is uitgesproken elegant en kan worden uitgerust met het optionele design selection interieurpack.

Sportieve elegantie

De nieuwe Audi e-tron Sportback maakt indruk met zijn sportieve elegantie. De atletische designelementen op de dorpel wijzen op de diepliggende positie van de batterij en creëren een optisch zwaartepunt. Vooraan valt de brede singleframe-achthoek met opstaande spijlen op, terwijl achteraan de zacht afhellende daklijn er geen twijfel over laat bestaan dat dit een Sportback is.

Audi e-tron sportback MIG Motors

Het interieur

Het interieur van de Audi e-tron Sportback biedt tal van digitale technologieën en een hoge mate aan comfort. De Audi virtual cockpit en de MMI ondersteunen intuïtieve bediening. Het optionele glazen panoramadak doet het interieur baden in het licht en de efficiënte ventilatie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

 

De Audi e-tron Sportback is uitgerust met tal van innovatieve technologieën. Die omvatten onder andere optionele virtuele buitenspiegels die de beelden van een klein cameraatje in de auto projecteren.

Contacteer een verkoper

Audi e-tron sportback MIG Motors interieur

Prestaties onder hoogspanning

De volledig elektrische aandrijving van de Audi e-tron Sportback omvat een elektrische motor voor de voor- en achteras. Dankzij het totale vermogen van maximaal 300 kW (408 pk) en de maximale koppel van 664 Newtonmeter versnelt het voertuig in 5,7 seconden van 0 tot 100 km/u (gecombineerd stroomverbruik¹: WLTP: 21,3-25,9 kWh/100 km (NEDC: 21,4 -23,6 kWh/100 km); gemiddelde CO₂ emissie¹ WLTP: 0 g/km). De topsnelheid is elektronisch beperkt tot 200 km/u.

 

Audi e-tron sportback MIG Motors exterieur

Contacteer een verkoper

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Onze locaties

MIG Motors Aalter Audi

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Gent Zuid Audi

Achilles Heyndrickxlaan 3, 9050 Ledeberg (Gent)

MIG Motors Sint-Martens-Latem Audi

Kortrijksesteenweg 151, 9830 Sint-Martens-Latem

1 De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

2 De maximumwaarde wordt bereikt in de modus efficiency, met airco en verwarming uitgeschakeld. Een andere vereiste is een gebruik in stadsverkeer bij temperaturen van meer dan 5 °C en 19-inch standaardbanden.

3 Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.