Accelereer naar nieuwe avonturen

Is het onmogelijk om de high performance van een sportwagen te combineren met de functionaliteit van een gezinswagen? Toch niet. Dat bewijst de Audi RS 4 Avant. Zijn onconventioneel design en compromisloos silhouet maken het duidelijk: hier is sportiviteit standaard. Daarom is de Audi RS 4 Avant de ideale wagen voor moderne gezinnen.

Audi RS4 Avant MIG Motors Sint-Martens-Latem Ledeberg

Progressief interieur met plaats voor ontplooiing

De Audi RS 4 Avant overtuigt niet alleen aan de buitenkant met zijn sportief karakter, maar ook in het interieur. Hiervoor zorgen het standaard onderaan afgevlakte, multifunctionele lederen RS-sportstuur met aluminium schakelpeddels en RS-sportzetels vooraan in zwart fijn nappaleder met honingraatpatroon in Crescendorood. Wie wil, legt met het als optie verkrijgbare RS-designpakket rood bijkomende accenten of benadrukt het stijlvolle totaalplaatje met het optionele meerkleurige sfeerverlichtingspakket.

Maak een testrit

Audi RS4 Avant interieur

Gespierd exterieurdesign

Grenzeloze power en overweldigende prestaties. Daarop wijst de gespierde look van de Audi RS 4 Avant al bij stilstand. Hiervoor zorgen RS-specifieke designkenmerken zoals de gebalde, volledig herwerkte RS-voorkant met nieuw Singleframe-rooster, nieuw geïnterpreteerde honingraatstructuur en de RS voorbumper met nieuw ontwikkelde opbouwdelen. Achteraan benadrukken de RS bumper en de opvallende diffusor de sportieve look. Het nieuwe velgontwerp en de verbrede wielkasten leggen opvallende accenten. Net zoals de verschillende exterieurdesignpakketten in zwart, koetswerkkleur of carbon.

 

Audi RS4 voorkant MIG Motors Gent kopen

Nieuwe Competition Packs voor de RS 4 Avant en RS 5

Het nieuwe competition pack zit boordevol extra's die zowel het uiterlijk van de auto's aanscherpen als voor een emotionelere rijervaring zorgen. Met zijn optionele schroefsetophanging (RS sport suspension pro) biedt het competition plus pack een maximum aan dynamiek en rijplezier zonder dat de sportieve auto’s aan geschiktheid in dagelijks gebruik moeten inboeten. Soms geldt less is more: dankzij minder isolatie tussen het motorcompartiment en het interieur zullen de RS 4 Avant en RS 5 de klanten in vervoering brengen met een opwindende geluidservaring van een nieuw niveau. De krachtige biturbo V6 heeft een vermogen van 331 kW (450 pk) en een koppel van 600 newtonmeter van 1.900 tot 5.000 t/min. 

Het resultaat: bestuurders genieten een preciezer en wendbaarder rijgedrag. Bij beide competition packs is ook de maximumsnelheid verhoogd naar 290 km/u.

Audi RS 4 Avant Dynamic Pack Plus
Audi RS4 Avant MIG Motors Gent

Contacteer een Sales Advisor

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Ontdek de 100% elektrische Audi RS e-tron GT

 

Audi RS e-tron GT

Meer info