Sportieve elegantie

Het sportieve uiterlijk van de Audi Q8, met zijn nieuwe, achthoekige Singleframerooster, wijst duidelijk de weg naar de toekomst. En ook binnenin is de Audi Q8 helemaal klaar voor de digitale toekomst, dankzij de optionele MMI navigatie plus, de optionele Audi virtual cockpit en tal van andere communicatie- en entertainmentsystemen zoals de Audi Music-interface en de Audi phone box². Bovendien staan de ophanging en motor in voor de nodige beweeglijkheid en aanzienlijke zelfvertrouwen.

Audi Q8 voorkant MIG Motors

Het vooruitstrevende exterieurdesign

Het radiatorrooster van de Audi Q8 benadrukt in combinatie met de naar voren getrokken spoiler en de brede luchtinlaten het onwankelbare zelfvertrouwen van de auto. De elegant aflopende daklijn leidt tot licht hellende D-stijlen en rust op de quattro-blisters boven de wielkasten waaronder wielen tot 23 duim kunnen worden gemonteerd. De doorlopende lichtstrip achteraan is voorzien van een zwarte achtergrond.

Maak een testrit

 

Audi Q8 MIG Motors achterkant

Flexibel en veelzijdig: het ruimteconcept

De achterbank waarop drie personen comfortabel kunnen plaatsnemen kan voor- of achteruit worden geschoven afhankelijk van de bagage of het aantal passagiers dat u meeneemt. Met de rugleuning neergeklapt neemt het koffervolume toe tot een genereuze 1.755 liter en dankzij de elektrisch bediende kofferklep is de koffer in- en uitladen een fluitje van een cent.

Offerte aanvragen

 

Audi Q8 interieur MIG Motors

Bekijk de video

Beschikbaar als 100% fiscaal aftrekbare plug-in hybride

Goed nieuws! De Audi Q8 heeft sinds kort een verbeterde CO²-uitstoot! Zo begint de Audi Q8 55 TFSI e bij 49g CO². Zelfs het Platinum Pack (met schuifdak), adaptieve luchtvering en 20"-wielen met trekhaak zorgen ervoor dat de 55 TFSI e onder de grens van 50g blijft.

 

Audi Q8 plug-in hybride

Audi-Q8-migmotors-gif

Contacteer een Audi-verkoper

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Onze Audi-locaties

MIG Motors Aalter Audi

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Gent Zuid Audi

Achilles Heyndrickxlaan 3, 9050 Ledeberg (Gent)

MIG Motors Sint-Martens-Latem Audi

Kortrijksesteenweg 151, 9830 Sint-Martens-Latem

Onze andere Audi-modellen die u kunnen bekoren

De Audi Q7

Audi Q7 MIG Motors

De Audi A8

De Audi e-tron

1 De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

2 Neem contact op met uw Audi verdeler voor informatie over compatibele mobiele telefoons

3 Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.

4 Beschikbaarheid afhankelijk per land.

5 Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.