Sportief en elegant design

Neem een duik in de boeiende wereld van de elektrische mobiliteit met de Audi e-tron. Met een maximaal vermogen van 300 kW (408 pk) en een rijbereik tot 437 kilometer² is onze eerste volledig elektrische SUV uw sportieve en veilige reisgezel. Hij neemt u mee op al uw dagelijkse verplaatsingen in dit nieuwe tijdperk.

Of u er nu een weekendje op uittrekt of een langere reis aanvat, met een maximumbereik van 437 kilometer² is de Audi e-tron perfect geschikt voor lange ritten. De grote hoogspanningsbatterij en een intelligent recuperatiesysteem vervullen hun plicht voorbeeldig.

Maak een testrit

Audi E-Tron elektrische SUV MIG Motors

Stap in en voel u goed

Welkom in uw tweede verblijf. De grote hoofd- en beenruimte staat garant voor comfortabel zitten, de hoogwaardige materialen voor exclusiviteit. Geniet van een gering geluidsniveau dankzij de zo goed als geruisloze elektrische aandrijving. Met intuïtief bediende instrumenten kunt u uw digitale dagelijkse leven gemakkelijk voortzetten in de Audi e-tron.

 

Audi E-Tron elektrische SUV MIG Motors

Lange laadtijden? Niet meer!

Met zijn eerste puur elektrisch aangedreven seriemodellen, de Audi e-tron, Audi e-tron Sportback, Audi e-tron GT, Audi Q4 e-tron, en zijn grote assortiment plug-in hybrides, heeft Audi zichzelf getransformeerd van een klassieke premiumfabrikant tot een systeemaanbieder voor elektromobiliteit. Dankzij een uitgebreide reeks laadmogelijkheden met intelligente oplossingen voor thuis en onderweg rijdt u elektrisch zonder compromissen sluiten.

Lees meer over elektrisch rijden
 

Audi e-tron opladen elektrisch rijden MIG Motors

De e-tron familie

Audi e-tron

Audi e-tron sportback

Audi e-tron GT

Audi e-tron GT MIG Motors

Audi Q4 e-tron

Audi Q4 Sportback e-tron

Contacteer een verkoper

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Onze Audi-locaties

MIG Motors Aalter Audi

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Gent Zuid Audi

Achilles Heyndrickxlaan 3, 9050 Ledeberg (Gent)

MIG Motors Sint-Martens-Latem Audi

Kortrijksesteenweg 151, 9830 Sint-Martens-Latem

1 De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

2 De maximumwaarde wordt bereikt in de modus efficiency, met airco en verwarming uitgeschakeld. Een andere vereiste is een gebruik in stadsverkeer bij temperaturen van meer dan 5 °C en 19-inch standaardbanden.