Nieuwe Elektrische Innovatie

De Audi Q6 e-tron biedt meer dan enkel design en prestaties. Met actieve lichtsignaturen, een primeur van Audi, die niet alleen esthetisch indruk maken, maar ook bijdragen aan verhoogde verkeersveiligheid. Het interieur is ontworpen met aandacht voor ervaring, inclusief een 'Digitaal Podium' dat de weg op een unieke manier zichtbaar maakt voor bestuurder en passagiers. Esthetiek, technologie en duurzaamheid komen samen in dit model, met een functioneel ontwerp en gerecyclede materialen voor een topkwaliteit resultaat.

Contacteer een Sales Advisor

Audi Q6 e-tron MIG Motors

Innovatie en Comfort in Harmonie

Ervaar indrukwekkende functies met de Audi Q6 e-tron, belichaamd door innovatie en comfort. Met een krachtige 270 kW DC-laadmogelijkheid wordt opladen snel en efficiënt. Het hill hold assist-systeem biedt extra gemak, terwijl de warmtepomp en Comfortklimaatregeling zorgen voor optimale temperatuurcontrole.

De Audi Q6 e-tron biedt geavanceerde technologieën, waaronder LED-achterlichten voor een opvallend design en MMI-navigatie voor naadloze connectiviteit. De Audi Smartphone-interface maakt integratie met uw digitale leven moeiteloos, terwijl APS aan de achterzijde en Cruise Control verdere rijgemak en veiligheid bieden.

Deze uitgebreide lijst van functies benadrukt de compromisloze benadering van Audi om luxe, prestaties en duurzaamheid te verenigen in de Audi Q6 e-tron, waardoor elke rit een buitengewone ervaring wordt.

Audi Q6 e-tron MIG Motors

Details van de nieuwe Q6 e-tron

Digital Stage

Audi's nieuwe Q6 e-tron introduceert Digital Stage, een geconnecteerd en digitaal interieurconcept. Het omvat het slanke, gebogen MMI-panoramadisplay met oledtechnologie en het MMI-passagiersdisplay. Deze schermen bieden een ruimtelijk gevoel en zijn perfect geïntegreerd in het interieur. Het MMI-passagiersdisplay van 10,9 inch heeft een Active Privacy Mode, waardoor de bestuurder niet wordt afgeleid terwijl de voorpassagier van entertainment kan genieten en kan helpen met navigatie.

 

Advanced Head-up display

Met het optionele head-updisplay met augmented reality, een kernfunctie van de Digital Stage, biedt Audi een geavanceerde displaytechnologie. Het projecteert belangrijke informatie, zoals snelheid, verkeersborden, rijhulp en navigatiesymbolen, op de voorruit, waardoor het lijkt alsof ze tot 200 meter vooruit zweven. Dit zorgt voor een naadloze integratie van virtuele content in de echte wereld, waardoor de informatie snel en gemakkelijk te begrijpen is zonder de bestuurder af te leiden.

Bang & Olufsen Audio-systeem

Het optionele Bang & Olufsen Premium-audiosysteem in de Audi Q6 e-tron bevat een krachtige versterker met 830 watt vermogen en 20 luidsprekers. Vier daarvan zijn geïntegreerd in de hoofdsteunen van de voorstoelen, waardoor geluidszones mogelijk zijn. Het dynamische interactielicht (IAL) biedt verschillende communicatiefuncties en omhult het interieur als een brede boog.

Revolutionaire Verlichting

Bewonder de fascinerende animaties van de koplampen en achterlichten van de Audi Q6 e-tron prototype, die lijken tot leven te komen. Dit baanbrekende fenomeen wordt mogelijk gemaakt door de actieve lichtsignaturen, een primeur van Audi. Hiermee introduceert Audi een nieuw tijdperk van verlichting, waarbij de lichten niet alleen opvallen door hun design, maar ook door een breed scala aan functies. Dit wordt gerealiseerd dankzij de ontwikkeling van de tweede generatie digitale OLED-lichten.

Zowel aan de voorkant als aan de achterkant kunnen de lichtsignaturen gepersonaliseerd worden, met keuze uit acht variaties. Dit zorgt niet alleen voor een beter zicht op de weg, maar waarschuwt ook andere weggebruikers voor potentieel gevaar, een belangrijke vooruitgang op het gebied van verkeersveiligheid.

Een Nieuw tijdperk in Aantocht

De Audi Q6 e-tron wordt de pionier op het nieuwe technologieplatform, het Premium Platform Electric (PPE). Dit platform, al gebruikt in verschillende conceptauto's, omvat een 800 volt-systeem. Het resultaat? Een SUV met het kenmerkende Audi-design, aangedreven door krachtige en efficiënte elektromotoren. Om optimaal te profiteren van zijn bijna 625 km aan autonomie (WLTP), vertrouwt de Q6 e-tron op een innovatief batterij- en laadbeheersysteem, ondersteund door een volledig nieuwe elektronische architectuur. Met de Audi Q6 e-tron begint een nieuw hoofdstuk in de elektrificatie en digitalisering van het Audi-gamma.

Audi Q6 e-tron MIG Motors

Ontdek de volledige Audi e-tron familie

Audi Q4 e-tron MIG Motors
Q4 e-tron
Audi Q8 e-tron MIG Motors
Q8 e-tron
Audi RS e-tron MIG Motors
RS e-tron GT

Meer info verkrijgen over de Q6 e-tron?

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

MIG Motors Aalter Audi

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Gent Zuid Audi

Achilles Heyndrickxlaan 3, 9050 Ledeberg (Gent)

MIG Motors Sint-Martens-Latem Audi

Kortrijksesteenweg 151, 9830 Sint-Martens-Latem