De SUV heruitgevonden. De nieuwe Audi Q5 Sportback.

De Audi Q5 Sportback koppelt de krachtige prestaties van een SUV aan zijn uitermate geschiktheid voor dagelijks gebruik. Zijn coupéachtige daklijn beklemtoont de nieuwe, sportieve designtaal, terwijl de permanente vierwielaandrijving quattro van iedere rit een fascinerende ervaring maakt.

 

Ontdek 'm in onze showroom

Audi Q5 Sportback TSFI e MIG Motors Gent

Ongeëvenaard zelfvertrouwen

De voorkant van de Audi Q5 Sportback, met zijn opvallende luchtinlaten en vlakke, brede Audi singleframe in honingraatlook, getuigt van een ongeëvenaard zelfvertrouwen.

Audi Q5 Sportback TSFI e MIG Motors Gent

Iedere rit is een statement.

Het design van de Audi Q5 Sportback verleent het voertuig een indrukwekkend, dynamisch en zelfverzekerd charisma. Een ander bijzonder kenmerk is de brede, vlak hellende achterkant, die de coupéachtige daklijn expressiever maakt en de aerodynamische look van de wagen versterkt. De diffusor met horizontale afwerking, de chroomstrip over de volledige voertuigbreedte en de sportieve dakrandspoiler ronden het dynamische design mooi af. De optionele S line voegt nog meer sportieve accenten toe.

Audi Q5 Sportback TSFI e MIG Motors Gent

Oled achterlichten met specifieke achterlichtsignatuur

De optionele oleds van de Audi Q5 Sportback bestaan uit kleine, afzonderlijk regelbare segmenten met een driedimensionale lay-out, die nieuwe verlichtingsscenario’s creëren dankzij hun indrukwekkende sequencingfunctie. Bij de aankoop van het voertuig kunt u kiezen uit drie verschillende achterlichtsignaturen. Bovendien verandert het karakter van de achterlichtsignatuur automatisch tijdens het rijden afhankelijk van de gekozen rijmodus. De optionele achterlichten met oledtechnologie zijn uitgerust met nabijheidsdetectie1: wanneer het voertuig stilstaat en een andere weggebruiker nadert tot op minder dan twee meter achter het voertuig, worden alle oledsegmenten automatisch geactiveerd om een grotere zichtbare zone te creëren.

Ledsignaturen van de Audi Q5 Sportback

Achterlichtsignatuur 1

1920x1080-audi-q5-sportback-oled-v1-my2021.jpg

Achterlichtsignatuur 2

1920x1080-audi-q5-sportback-oled-v2-my2021.jpg

Achterlichtsignatuur 3

1920x1080-audi-q5-sportback-oled-v3-my2021.jpg

Fascinerende rijdynamiek

De Audi Q5 Sportback biedt een indrukwekkende spontane, dynamische acceleratie en een uitgesproken wendbaarheid. De wagen is standaard uitgerust met een quattro-aandrijving met ultratechnologie, die de rijomstandigheden permanent monitort en de aandrijfkracht bijgevolg over de wielen verdeelt. Dat resulteert in een uiterst nauwkeurig en sportief, achterwielgericht rijgedrag. Om een rijgevoel te bekomen dat is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren biedt Audi drive select u een verscheidenheid aan modi waarmee u de gewenste voertuigkenmerken kunt instellen. Ga voor betere prestaties, meer comfort of een gepersonaliseerde combinatie van beide.

Audi Q5 Sportback TSFI e MIG Motors

Het interieur: sportief en elegant

Zelfs met zijn vlak hellende achterkant biedt de Audi Q5 Sportback meer dan voldoende ruimte voor vijf personen, inclusief een comfortabele hoeveelheid hoofd- en beenruimte. Volledig gefocust op sportiviteit voegt de optionele S line een aantal visuele highlights toe: de sportzetels voorin bieden de perfecte zitpositie met uitgesproken zijkussens in de zitting. De zetelbekleding in fijn nappaleder, criollobruin met contraststiksel in bijpassende kleur en de S-stempels op de rugleuningen van de voorzetels beklemtonen het sportieve karakter van de wagen.

Maak een testrit

Audi Q5 Sportback TSFI e MIG Motors interieur

Ervaar de voordelen van een plug-inhybride.

Uw dagelijkse korte ritten legt u af in aangename stilte en zonder enige lokale uitstoot dankzij de elektrische modus. Voor langere ritten kunt u vertrouwen op de actieradius die u gewend bent van een verbrandingsmotor, zodat u uw bestemming steeds probleemloos bereikt.

Met de Hold-modus blijft de batterij op zijn huidige laadniveau en vertrouwt de wagen hoofdzakelijk op zijn verbrandingsmotor. Zo kunt u op het einde van een lange rit over secundaire en snelwegen ontspannen door de stad rijden in volledig elektrische modus.

Lees meer over hybride en elektrische voertuigen

Lees meer over onze zakelijke oplossingen

Audi Q5 Sportback TSFI e MIG Motors Gent

Bekijk de video

Onze Audi-vestigingen

MIG Motors Aalter Audi

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Gent Zuid Audi

Achilles Heyndrickxlaan 3, 9050 Ledeberg (Gent)

MIG Motors Sint-Martens-Latem Audi

Kortrijksesteenweg 151, 9830 Sint-Martens-Latem

Contacteer een Audi-verkoper

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

1.Let op: de systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.