Audi

Altijd de juiste aandrijving

Rijden met de Audi Q5 TFSI e combineert de sterke punten van een elektromotor met de voordelen van een verbrandingsmotor voor efficiënt, comfortabel en sportief rijden. De ideale aandrijving hangt af van de situatie: elektromotor, verbrandingsmotor of een combinatie van beide (hybride). Dankzij de 7-speed S tronic-versnellingsbak inclusief quattro vierwielaandrijving gaan prestaties en efficiëntie hand in hand.

Audi Q5 TFSI e

Veel voordelen in één wagen

De elektromotor is perfect voor uw korte, dagelijkse ritten. En voor langere ritten kunt u rekenen op de actieradius die u gewend bent van een verbrandingsmotor, zodat u uw bestemming probleemloos bereikt. Deze modus spaart de batterij en laadt ze zelfs bij via recuperatie. Zo kunt u op het einde van een lange rit over autosnelwegen en landwegen overschakelen naar de volledig elektrische modus, om ontspannen door de stad te rijden.

Audi E-Tron Q5 TFSI e

De Audi Q5 55 TFSI e quattro in cijfers

500 Nm

Maximum koppel*

5,3 sec

Acceleratie 0 tot 100 km/u*

270 kW (367 pk)

Systeemvermogen*

* Gemiddeld brandstofverbruik* WLTP: Benzine : 1,8–1,5 l/100km | Stroomverbruik: 21,6–20,1 kWh/100 km (NEDC: ) | Gemiddelde CO2 emissie : WLTP: 42–34 g/km (NEDC: )
 

Een heldere blik op de weg

Dankzij de vermogensmeter links in de Audi virtual cockpit houdt u altijd een oog op het totale vermogen van het systeem, de rijmodus en het batterijniveau. In het midden ziet u de huidige resterende actieradius, zowel voor de elektromotor als de verbrandingsmotor. Bovendien heeft u in de myAudi App³ altijd een overzicht van uw bereik.

Audi Q5 TFSIe

Thuis opladen

Wilt u thuis opladen? Daarvoor is er het standaard e-tron compact laadsysteem. Dat bestaat uit een control unit, inclusief oplaadkabel en twee verschillende verlengkabels (met huishoudelijke en industriële stekkers).

Onderweg opladen

Geniet van de voordelen van de e-tron Charging Service: meer dan 200.000 oplaadpunten in 25 Europese landen, individuele tarieven voor pendelaars in de stad en voor wie veel rijdt, intelligente routebegeleiding en een overzicht van al uw laadprocessen en facturen.

Nieuwe verlichtingsscenario’s

Met de optionele oled-achterlichten kunt u één van drie achterlichtsignaturen kiezen als opvallend kenmerk om uw Audi Q5 TFSI e¹ te personaliseren. Bovendien verandert het karakter van de achterlichtsignatuur automatisch afhankelijk van de rijmodus die u kiest.

De digitale oleds zijn ook voorzien van nabijheidsdetectie³: wanneer het voertuig stilstaat en een andere weggebruiker nadert tot op minder dan twee meter achter het voertuig, worden alle oledsegmenten automatisch geactiveerd om een grotere zichtbare zone te creëren.

Externe video URL

De Q5 TFSI e biedt een royaal ruimteconcept met massa’s ruimte voor vijf mensen, inclusief veel hoofd- en beenruimte. De zitpositie verschaft een goed overzicht over de verkeerssituatie. De horizontale koetswerklijn van de wagen versterkt de indruk van breedte en comfort. Een markante sierstrip loopt over de volledige breedte van het instrumentenpaneel en rondt de globale indruk van elegantie op stijlvolle wijze af. Het nieuwe uitrustingslijn- en pakketconcept bevat een uitgebreid assortiment aan kleuren en materialen.

Audi Q5 TFSIe
Audi Q5 TFSIe

Contacteer onze verkoopsdienst

Hiermee doet u een aanvraag om een vrijblijvend informatief gesprek te houden met één van onze verkopers. Wij contacteren u zo snel mogelijk na ontvangst van de aanvraag.

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Audi Q5 TFSIe

MIG Motors Aalter Audi

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Gent Zuid Audi

Achilles Heyndrickxlaan 3, 9050 Ledeberg (Gent)

MIG Motors Sint-Martens-Latem Audi

Kortrijksesteenweg 151, 9830 Sint-Martens-Latem