Audi

SUV met een scherp randje

Uitermate karaktervol – het nieuwe design van de voor- en achterbumpers en de dynamische, excentrieke carrosserielijnen verlenen de nieuwe Audi Q2 zijn krachtige uiterlijk. De advanced- en S line-uitrustingslijnen gecombineerd met nieuwe velgdesigns en koetswerkkleuren verlenen iedere nieuwe Audi Q2 zijn eigen unieke look.

De nieuwe Audi Q2 staat garant voor ultiem plezier aan het stuur dankzij zijn krachtige aandrijving en innovatieve technologieën: de standaard progressieve besturing biedt indrukwekkende rijeigenschappen dankzij een variabele stuuroverbrenging op basis van de stuurhoek en progressieve stuurbekrachtiging. De ophanging met adaptieve schokdempers past zich aan aan uiteenlopende rijsituaties dankzij de elektronische dempingsregeling.

Maak een proefrit

 

Audi Q2 compacte SUV MIG Motors

Het ruime interieur

Het ruime interieur van de Audi Q2 ontvangt vijf passagiers. Het interieurontwerp volgt de strakke designtaal van het koetswerk. De ventilatieroosters en de versnellingspookknop of de pook van de S tronic krijgen een nieuwe look. Q2-klanten kunnen het S line-interieur bestellen in plaats van de basisuitvoering en beide interieurs kunnen vrij worden gecombineerd met de drie koetswerkvarianten. Met het optionele pack sfeerverlichting plus krijgt de decoratiestrip op het dashboard en de kniepads op de middenconsole een elegante indirecte verlichting.

Audi Q2 MIG Motors interieur

Ontdek nieuwe verbindingen. Elke dag.

Audi virtual cockpit is een innovatief, volledig digitaal combi-instrument dat de door u gewenste informatie op flexibele wijze weergeeft. De 12,3” display heeft een hoge resolutie. De op de display weergegeven informatie kan worden aangepast aan de behoeften van de bestuurder, zoals snelheid, toerental, kaarten, Audi connect-diensten3, radio- en media-informatie en nog veel meer.

Audi Virtual Cockpit MIG Motors

Bekijk de video

Praktisch en ruim

De bagageruimte van de nieuwe Audi Q2 bedraagt 405 liter, wat oploopt tot een indrukwekkende 1050 liter met neergeklapte achterbankleuningen. Voor TDI-motoren met quattro-aandrijving bedragen deze waarden 50 liter minder. Het optionele opberg- en bagageruimtepakket zorgt voor nog meer gemak bij het in- en uitladen, net als de optionele achterklep die u elektrisch opent en sluit.

Contacteer een Audi-verkoper

Audi Q2 interieur 2 MIG Motors

Personaliseer uw Audi Q2

Dakrandspoiler in koetswerkkleur

Dakrandspoiler in koetswerkkleur

Buitenspiegels in carbon

Buitenspiegels in carbon

Decoratieve folie Audi ringen

Decoratieve folie Audi-ringen

Contacteer een verkoper

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

1 De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

2 Let op: De systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.

3 Bezoek www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over Audi connect.

4 Bij gebruik van deze uitrustingstekst voor klantcommunicatie in online- en/of gedrukte media, bepaalt de Europese, nationale en andere relevante wetgeving dat de bandparameters voor de vermelde wielen/banden moeten worden opgegeven. In de EU omvatten die de brandstofefficiëntieklasse, de klassen voor grip op nat wegdek en uitwendig rolgeluid, en het relevante grafische symbool.

5 Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over standaard- en optionele uitrusting.