Top-SUV met karakter

Eén blik volstaat om het te zien: dit is een top-SUV met karakter. De nieuwe Touareg belichaamt echter niet alleen de symbiose van een perfect gevormd lijnenspel en luxueuze uitrusting, hij maakt ook indruk met zijn alledaagse praktische functionaliteit. Hebt u interesse in de Touareg eHybrid? Dan hebt u bovendien de zekerheid dat u op weg bent met toekomstgerichte aandrijftechnologie.

Contacteer de verkoopsdienst

Volkswagen Touareg

Park Assist Pro

Dubbele aandrijving. Dubbel rijplezier.

De Touareg eHybrid is een plug-inhybride die een elektromotor en een TSI-benzinemotor laat samenwerken. Met een voldoende opgeladen batterij start u in de lokaal CO₂-vrije en geluidsarme e-modus. Activeer de Hybridemodus en laat beide aandrijfsystemen samenwerken voor een maximaal systeemvermogen van 280 kW (381 pk)⁠. Een hoogtepunt in deze modus is de interactie tussen de navigatiebegeleiding en de aansturing van het hybridesysteem. Als u voor uw vertrek uw bestemming invoert in het navigatiesysteem en in de hybridemodus de routebegeleiding inschakelt, dan zorgt uw auto zelf de hele rit lang voor een optimaal samenspel van verbrandings- en elektromotor.

Volkswagen Touareg eHybrid

Details van de nieuwe Touareg

Inspirerende klankwerelden

Volkswagen DYNAUDIO

Met het optionele soundsysteem DYNAUDIO Consequence wordt de nieuwe Touareg een rijdende concertzaal.

  • 7.1 Dolby surround sound uit 14 luidsprekers in het interieur
  • Vier tweeters, twee luidsprekers voor middelhoge tonen, vier woofers en twee effectluidsprekers achterin
  • Een centrale luidspreker voorin en een subwoofer in de bagageruimte
  • Eindversterker van 730 watt
Innovision Cockpit

Digitale instrumentenbord Volkswagen Touareg MIG Motors

Het digitale instrumentenbord vormt samen met het 38,1 centimeter (15 inch) grote scherm van het infotainmentsysteem een gebogen glazen oppervlak: de Innovision Cockpit.

  • Bediening door aanraking, gebaren of spraak
  • Functies in grafieken en animaties
  • Startscherm kan individueel worden toegewezen
  • Vrij programmeerbare knoppen voor favorieten en snelkoppelingen
Altijd gezien

Volkswagen Touareg MIG motors licht

De HD-matrixkoplampen geven een voorproefje van hun kunnen zodra u ze inschakelt - met een onmiskenbare lichtprojectie. De lichtsignatuur van de Touareg wordt aangevuld met een lichtstrip oven het radiotorrooster en een omgevingsverlichting, di ehet merklogo op de grond projecteert wanneer de deuren worden geopend. Er loopt ook een lichtstreep op de achterkant, met in het midden het rood verlichte merklogo.

Volkswagen Touareg rood 2024

Details over het interieur

Wie in de Touareg plaatsneemt, merkt het meteen: het stijlvolle interieurdesign zet de toon. Een elegante dubbele stiknaad loopt nu van het dashboard tot aan de deurdrempel. De uitrustingsniveaus Elegance en R-Line zijn nu eens standaard en dan weer als optie uitgerust met fijne accenten zoals de sierlijsten in aluminium of openporig hout, afgewerkt met lichte lijnen. De hoogwaardige, harmonisch op elkaar afgestemde materialen zorgen onmiddellijk voor een aangename sfeer.

Maak een testrit

Volkswagen Touareg

Safety first

Travel Assist

Travel Assist Volkswagen Touareg

Met de optionele Travel Assist hebt u een bijzonder nuttige rijassistent aan boord. Het systeem kan de rijstrook, de afstand tot de voorligger en de door u ingesteld maximumsnelheid aanhouden.

ACC

Adaptieve cruise control ACC

De adaptieve snelheidsregelaar ACC helpt u om een vooraf ingestelde maximumsnelheid en een vooraf ingestelde afstand tot uw voorligger aan te houden. In combinatie met het navigatiesysteem wordt dit uitgebreid met vooruitziende snelheidsregeling en bochtenassistent.

Park Assist Pro

Park Assist Pro Volkswagen Touareg

Park Assist Pro vertelt u niet alleen in het voorbijrijden of een parkeervak groot genoeg is, hij parkeert er u ook in. Tot een snelheid van 40 km/u zoekt de Park Assist Pro voortdurend naar geschikte parkeerplaatsen. Manouvreren, in- en uitparkeren vanaf uw smartphone... Het kan allemaal.

Intersection Assist

Intersection Assist Volkswagen Touareg MIG MotorsIedereen heeft het wel eens voor: een blinde parkeerplaats of een moeilijk te overzien kruispunt waar u bijna op de tast moet voortrijden. De optionele Intersection Assist kan u helpen om dergelijke situaties meester te blijven dankzij radartechnologie en visuele en auditieve signalen.

Contacteer het sales team

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

MIG Motors Eke SEAT service naverkoop onderhoud

MIG Motors Aalter Volkswagen

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Eke Volkswagen

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth

MIG Motors Gent Noord Volkswagen

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Lievegem Volkswagen

Kruisstraat 10, 9930 Lievegem
Enkel onderhoud en services

MIG Motors Wetteren Volkswagen

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren