Dynamische schoonheid

De emotieve en dynamische uitstraling van de Škoda Scala geeft deze vijfdeurs hatchback een sterke identiteit, die u nooit over het hoofd ziet in de massa. Elke dag opnieuw kunt u genieten van het moderne, tijdloze ontwerp dat verder rijpt naarmate de jaren verstrijken.

FULL LED-achterlichten

De Scala wordt standaard geleverd met ledachterlichten met dioden voor de rem-, achter- en mistlichten. U kunt deze vervangen door een ‘full led’-versie waarbij de dioden alle taken vervullen. Deze oogt bovendien nog aantrekkelijker dankzij de dynamische richtingaanwijzers en achterlichten, die doorlopen op de achterklep.

Maak een testrit

 

SKODA Scala MIG Motors

Toekomstige klassieker

Het interieur put inspiratie uit het dynamische koetswerkdesign. Het combineert de typische Škoda-ergonomie met een emotioneel geladen design met tal van elegante rondingen. De inzittenden worden omgeven door zachte materialen, het grootste scherm in deze klasse en een zee van ruimte in alle richtingen.

Een nieuw perspectief

Wie plaatsneemt aan het stuur van de Scala krijgt een heel nieuwe kijk op de notie ‘rijplezier’. U zit op comfortabele stoelen met een geraffineerde bekleding in Suedia-microvezel, kijkt uit over een multifunctioneel sportstuur en blijft op de hoogte van alle parameters via de personaliseerbare ‘Virtual Cockpit’. Bijkomende details, zoals informatie over parkeerplaatsen en weervoorspellingen voor uw route, vindt u in het infotainmentsysteem, dat pal in uw gezichtsveld staat.

SKODA Scala MIG Motors

Veiligheidssystemen in de Scala

Spitstechnologie

Scala veiligheidssysteem MIG Motors

Lane assist

Lane Assist merkt wanneer de auto onbedoeld van zijn rijstrook afwijkt en geeft een visuele boodschap weer alvorens bij te sturen. Het systeem werkt bij snelheden hoger dan 65 km/u, op voorwaarde dat er herkenbare rijstrookmarkeringen zijn en dat de richtingaanwijzer niet werd aangezet.

SKODA scala voetgangersdetectie

Front assist met voetgangersdetectie

Front Assist is een veiligheidssysteem dat waarschuwt voor dreigende aanrijdingen. Wanneer een aanrijding onvermijdelijk wordt, remt het de wagen af om de gevolgen van de aanrijding te beperken. Het systeem voert ook een noodstop uit wanneer een voetganger op gevaarlijke wijze de auto probeert te kruisen.

6 motoren, 1 wagen

1,0 TSI 95 pk Manuele versnellingsbak 5 v.

1,0 TSI 110 pk Manuele versnellingsbak 6 v.

1,5 TSI 150 pk Manuele versnellingsbak 6 v.

1,0 TGI 90 pk Manuele versnellingsbak 6 v.

1,0 TSI 110 pk Automatische versnellingsbak 7v.

1,5 TSI 150 pk Automatische versnellingsbak 7v.