Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Gerust dankzij 5 jaar garantie

 Bij Volkswagen Bedrijfsvoertuigen weten we dat het leven van een zelfstandige niet altijd gemakkelijk is. U krijgt vaak te maken met onvoorziene kosten, en een nieuw bedrijfsvoertuig betekent een belangrijke investering. Ontvang tijdens het Autosalonperiode 3 jaar extra garantie gratis bovenop de reeds 2 jaar standaard garantie . De komende 5 jaar kan u dus naar de excellente bouwkwaliteit gegarandeert rondrijden zonder zorgen. 

Contacteer onze Volkswagen verkoper

Caddy Cargo

De compacte bestelwagen voor iedere Koerier, vakman, bezorger of aannemer: voor uw werk houdt u uw blik steeds op de toekomst gericht.

 • Nettoprijs zonder opties vanaf € 19.930 excl. BTW2
 • € 2.210 excl. BTW Salonkorting 3
 • 5 jaar garantie4

Maak een afspraak om uw Caddy Cargo te configureren

Caddy Cargo MIG Motors

De Transporter

De iconische middelgrote bestelwagen. Met zijn aanzienlijke laadhoogte, zeeën van ruimte en moderne rijhulpsystemen brengt hij u, uw team en uw materiaal iedere dag opnieuw veilig naar uw werkplek. Nu snel leverbaar uit stock, onderstaande acties zijn van toepassing op stockvoertuigen:

 • Nettoprijs zonder opties vanaf € 27.795 excl. BTW2
 • € 4.069 excl. BTW salonkorting3
 • 5 jaar garantie4

Vrijblijvende offerte op maat

Transporter

De Crafter

Deze grote bestelwagen helpt u vooruit in uw dagdagelijkse taken met de beste laadcapaciteit en de hoogste veiligheid in zijn klasse.

 • Nettoprijs zonder opties vanaf € 29.140 excl. BTW2
 • € 10.426 excl. BTW Salonkorting3
 • 5 jaar garantie4

Verzilver uw salondeal

Transporter CVI 2024

Nieuwe ID. Buzz (Cargo)
100% elektrisch

Deze 100% elektrische middelgrote bestelwagen is uniek in zijn categorie en heeft een rijbereik van meer dan 400km.

 • Nettoprijs zonder opties vanaf € 46.650 excl. BTW2
 • € 3.226 excl. BTW Salonkorting3
 • 5 jaar garantie4

Ontdek alles over de nieuwe ID. Buzz

Vrijblijvende offerte op maat

VW ID. Buzz Cargo

Nieuwe Amarok

Deze pickup werd compleet nieuw ontwikkeld. Met zijn moderne techniek en het nieuw ontworpen design combineert hij de gewende robuustheid met nieuw comfort uit het premiumsegment. Zijn veelzijdigheid maakt hem bijzonder.

 • Nettoprijs zonder opties vanaf € 43.250 excl. BTW2
 • € 5.796 Excl. BTW Salonkorting3
 • 5 jaar garantie4

Maak een afspraak bij MIG Motors

VW Amarok pick-up 2024 MIG Motors

Voordelige financiering bij MIG Motors

Breng de huur van uw wagen in en koop de wagen later over tegen een vooraf afgesproken prijs.

•    Breng de maandelijkse kosten eenvoudig in als bedrijfslast 
•    Geen vastzetting van uw kapitaal 
•    Liever lage maandelijkse vaste bijdragen? Kies voor een eerste verhoogde huurprijs en hogere aankoopoptie
•    Koop uw auto over aan het einde van het contract tegen een voorafgesproken prijs
•    Voeg eenvoudig diensten toe uit ons Full Service-aanbod

Contacteer onze verkopers

Ben je overtuigd?

Hoog tijd om deze straffe actie te komen ontdekken in één van onze Volkswagen Bedrijfsvoertuigen-vestigingen in Gent en Meetjesland. Welke wagen je ook kiest om je toekomst te bepalen, wij bij MIG Motors gidsen je steeds naar de juiste keuze.

De noden van elke persoon zijn uniek. Sommigen zijn liefst eigenaar van hun wagen, anderen veranderen graag eens van model. Gelukkig houden de financieringsformules van Volkswagen Bedrijfsvoertuigen met alles rekening. Ontdek onze financieringsformules en bepaal hoe jij je wagen koopt. 

Let op: geld lenen kost ook geld.

Onze opties voor leasing en renting

Actievoorwaarden

1.

De aanbiedingen zijn geldig voor professionelen bij aankoop van een nieuw Volkswagen bedrijfsvoertuig tijdens de periode van 01/02/2024 tot en met 29/02/2024, bij de deelnemende erkende Volkswagen Bedrijfsvoertuigen-verdelers in België.

2.

Nettoprijs zonder optie vanaf: de prijs van het vermelde voertuig zonder bijkomende opties na aftrek van de aan voorwaarden onderworpen vermelde premies en kortingen.

3.

De uitzonderlijke korting: de handelskorting geldig voor professionals bij de aankoop van het vermelde nieuwe Volkswagen bedrijfsvoertuig tijdens de periode van 01/02/2024 tot en met 29/02/2024, bij de deelnemende erkende Volkswagen Commercial Vehicles concessiehouders in België. De uitzonderlijke korting is de som van de cash bonus en van de aanbevolen dealerkorting voor de professionele VS klant. Het nieuwe voertuig moet geleverd en ingeschreven zijn vóór 30/09/2024 om te kunnen genieten van dit aanbod. Korting uitsluitend beschikbaar op een geselecteerd aantal voertuigen. Vraag er nu naar bij uw Volkswagen bedrijfsvoertuigen consessiehouder.

4.

5 Jaar garantie (2 jaar wettelijke garantie + uitbreiding van 3 jaar of 120.000 km, afhankelijk van de eerst bereikte limiet) of WeCare garantie. Deze actie is geldig voor elke particuliere klant, Business Customer, fleet conventie FA, FB, FC of FD dewelke zijn voertuig aankoopt in eigen naam van 01/02/2024 tot en met 29/02/2024. Het voordeel van deze garantieverlenging kan worden omgezet in een korting op een nieuw WeCare contract. Deze actie is voorbehouden aan de onderschrijving van een garantieverlengingscontract of WeCare contract, uiterlijk binnen 30 kalenderdagen na levering van het voertuig. Actie onder voorbehoud van aanvaarding. weCare is een product van D'Ieteren Automotive S.A./N.V., maatschappelijke zetel : Maliestraat 50 - 1050 Brussel - België - RPR Brussel, KBO 0466 909 993, FSMA 047196cA. Raadpleeg op www.vdfin.be de algemene voorwaarden van een weCare contract voor meer informatie.

5.

U geniet van een korting van € 4.000 Excl. BTW op een selectie van ID. Buzz Cargo voertuigen uit stock.Bezoek onze website met alle stockwagens, online te bestellen en onmiddellijk beschikbaar : https://stock.volkswagen-commercial-vehicles.be/nl/stock/id-buzz-cargo. Reserveer zonder zorgen, de vermelde prijzen zijn reeds onderhandeld en u geniet onmiddellijk van alle condities die nu beschikbaar zijn in het officiële Volkswagen dealernetwerk. De aankoop is niet onderhevig aan extra kosten en is volledig veilig. De Volkswagen bedrijfsvoertuigen concessiehouders blijven beschikbaar voor reservaties en/of bijkomende inlichtingen.