ŠKODA

Onze uitgelichte ŠKODA-modellen

ŠKODA FABIA

 City 

SKODA Fabia MIG Motors

Voordeel van € 5.560 BTWi

ŠKODA SUPERB

 Onmiddellijk leverbaar! 

SKODA Superb berline MIG Motors

Voordeel van € 9.985 BTWi

ŠKODA KAROQ

 Nieuw! 

SKODA KAROQ MIG Motors

Voordeel van € 7.740 BTWi

ŠKODA ENYAQ COUPÉ

 100% elektrisch 

SKODA ENYAQ coupé MIG Motors

Voordeel van € 1.800 BTWi

De publieksfavoriet

Dankzij het nieuwe ontwerp heeft de OCTAVIA nog meer emotie; het nieuwe interieurconcept combineert uitstekende functionaliteit met hoogwaardige materialen. De nieuwe generatie heeft Full-LED matrix koplampen en een nieuw stuurwiel met twee spaken.

Ook is de nieuwe OCTAVIA COMBI leverbaar met een head-up display. Deze projecteert informatie op de voorruit. Verder is de Virtual Cockpit uitgebreid en is de nieuwe OCTAVIA COMBI leverbaar met twee 10 inch schermen.

Profiteer van € 8.670 korting op de CLEVER-uitvoering dankzij onze Saloncondities

Vanaf €410/maand via Private Lease
skoda octavia MIG Motors 2023

Ontdek de salonactie van ŠKODA in 2023

Stevige salonkortingen, overnamecheques en de superuitgeruste uitvoeringen aan een zeer voordelige prijs.

Onderstaande acties zijn geldig vanaf 9/12/2022 tot en met 05/01/2023. Aanbod geldig voor particuliere en professionele klanten zonder fleetconventie. 

Salonacties overzicht:

Kom langs en ontdek zelf de saloncondities. 

Onze Škoda-concessies

MIG Motors Aalter ŠKODA

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Eke ŠKODA

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth

MIG Motors Gent Noord ŠKODA

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Wetteren ŠKODA

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren
Enkel onderhoud en services

Salonbonus tot wel € 6.500 incl. BTW!

Het ideale middel om naast de saloncondities een extra korting bovenop de nettokorting te ontvangen.  De volgende salobonussen zijn van toepassing op de CLEVER(+)-reeksen.

Model

Salon Bonus (BTWi)

FABIA

€ 2.100

SUPERB

€ 6.500

ENYAQ iV

€ 1.000

SCALA

€ 4.755

KAMIQ

€ 5.150

OCTAVIA

€ 6.670

KAROQ

€ 5.740

KODIAQ

€ 4.280

Salonbonus SKODA 2023

Geniet van een overnamepremie tot € 2500 BTWi

Klaar om de stap te zetten naar een nieuw tijdperk en uw wagen in te ruilen voor een nieuwe ŠKODA? Nú is het moment, dankzij een overnamepremie tot € 2500 inclusief BTW.

Het overgenomen voertuig moet volledig zijn en minstens 6 maanden zijn ingeschreven op naam van de koper. De waarde van het overgenomen voertuig moet min € 500 incl. btw zijn. Eén overnamecheque per aankoop.

Contacteer ons

SKODA ENYAQ IV coupe mig motors

Voordeel op DSG-motorisaties

Voor de DSG-motorisaties en hogere uitrustingsniveaus worden eveneens aantrekkelijke bonussen voorzien. Profiteer dus van het gemak van een automatische versnellingsbak en profiteer van een voordeel van € 1.000BTWi op de SCALA, KAMIQ, OCTAVIA, KAROQ en KODIAQ. 

De Monte Carlo, Sportline, L&K en RS-uitvoeringen krijgen hierbovenop een bonus die varieert tussen € 1.2000 en € 3.000BTWi.

Contacteer ons voor meer informatie

Uitgebreide garantie voor particulieren tot 5 jaar

Profiteer van een verlengde garantie van 5 jaar met een kilometerbeperking van 15.000km per jaar op het volledige gamma! 

Deze uitgebreide garantie is ook omzetbaar naar een korting op een WeCare Gold of Platinum contract van minimum dezelfde looptijd. Voor Private Lease is onderhoud en herstelling reeds inbegrepen in de financieringsformule en is de uitgebreide garantie niet van toepassing.

Bezoek een concessie

Skoda enyaq coupé mig motors iv

Extra voordelige oplossingen om uw voertuig te financieren

Geniet van een scherpe rentevoet in zowel AutoCredit als Klassieke financiering en Financial Leasing/Renting. Voor de 'New Fabia', 'Scala' en 'Kamiq' is er ook een specifiek aanbod op 48 maanden met een voorschot van 20%. Bovenop onderstaande aanbiedingen, genieten professionele klanten van een bijkomende bonus van €500 (ex. BTW) op alle motorisaties in Operationele Leasing

Autocredit op 48 maanden met JKP van 4,99%!

AutoCredit(3) is een flexibele financiering die u toelaat een lagere maandprijs te betalen. Bij afloop van het contract heeft u de keuze uit 3 mogelijkheden: u wordt eigenaar van de wagen door de laatste verhoogde maandaflossing te betalen, u kiest een nieuw model  en levert uw wagen terug in of u levert uw wagen in zonder verdere verplichtingen. Aanbod enkel geldig voor particulieren.

Maximale duur Percentage
36 maanden (zonder voorschot) 4,99%
48 maanden (zonder voorschot) 4,99%
60 maanden (zonder voorschot) 6,49%
60 maanden (voorschot 15%) 5,99%

Let op, geld lenen kost ook geld.

Ontdek de voorwaarden bij uw Škoda-verkoper

Klassieke financiering op 36 maanden met JKP van 5,99%!

Wenst u onmiddellijk eigenaar te worden van uw Škoda? Met een Klassieke Financiering(1) spreidt u uw terugbetalingen in de tijd. Bovendien kent u onmiddellijk het bedrag van de maandelijkse afbetalingen. Resultaat: de aankoop van uw voertuig weegt minder op uw budget. Tijdens de saloncondities is er een JKP(2) van 5,99%!  toepassing op het hele Škoda gamma! Aanbod geldig voor zowel professionele klanten als particulieren.

Maximale duur Percentage
36 maanden (zonder voors 5,99%
48 maanden (zonder voorschot) 5,99%
60 maanden (voorschot 15%) 7,49%
60 maanden (zonder voorschot) 6,99%

Let op: lenen kost ook geld

Ontdek de voorwaarden bij uw Škoda-verkoper

Ontdek de gelimiteerde FABIA CITY en SUPERB COMBI ULTIMATE

Tijdens de Salonperiode bieden wij u een speciale reeks aan van de nieuwe ŠKODA FABIA en de ruime ŠKODA SUPERB.

Op de FABIA CITY ontvangt u een extra bonus t.w.v. € 1.300 BTWi en zijn hierdoor uiterst voordelig beschikbaar aan € 19.490 BTWi (inclusief overnamepremie). Daarnaast kan u voordeel slaan uit de SUPERB COMBI ULTIMATE OF DE ULTIMATE+ (tot €13.770 klantenvoordeel inclusief BTW).

SKODA FABIA City

Korting op een EDI laadstation & extra belastingsvoordeel

Bij aankoop van een ŠKODA ENYAQ iV ontvangt u een korting van €620 (inclusief 6% BTW) op een EDI-laadstation van uw keuze. Ideaal om thuis of ergens anders op elk moment en in alle veiligheid te laden.

Ten slotte geniet u ook van belastingvoordeel op de aankoop van uw laadstation.

Contacteer ons voor meer info

Stockbonus van €1.750 BTWi op een selectie modellen

Bovenop de aantrekkelijke ŠKODA-condities bieden wij ook nog een extra bonus op SCALA, KAMIQ, KAROQ en KODIAQ stockvoertuigen t.w.v. € 1.750 BTWi.

Deze wagens moeten ingeschreven en geleverd zijn tussen 9/12/2022 en 5/1/2023 en is cumuleerbaar met de algemene commerciële actie.

Octavia Combi Clever 1,0 TSI 81 kW 6-speed mech.
Totaalprijs
€33.216,45
Aanbevolen catalogusprijs
€40.600,01
Bekijk details
Octavia Combi Clever 1,0 TSI 81 kW 6-speed mech.
Totaalprijs
€33.216,45
Aanbevolen catalogusprijs
€40.600,01
Bekijk details
Octavia Clever 1,0 TSI 81 kW 6-speed mech.
Totaalprijs
€31.398,07
Aanbevolen catalogusprijs
€38.930,00
Bekijk details

Laat ons u helpen,
want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?  

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden. Onze verkopers laten u precies weten hoe verschillende modellen aan uw verwachtingen voldoen, op basis van veiligheids- en prestatiekenmerken, plus algemene wenselijkheid en tevredenheid.

Laat ons u helpen om slimmer te winkelen. Want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?  

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden. Onze verkopers laten u precies weten hoe verschillende modellen aan uw verwachtingen voldoen, op basis van veiligheids- en prestatiekenmerken, plus algemene wenselijkheid en tevredenheid.

Laat ons u helpen om slimmer te winkelen. Want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Bent u overtuigd?

Hoog tijd om deze voordelige saloncondities te komen ontdekken in één van onze Volkswagen-vestigingen in Gent en Meetjesland. Welke wagen u ook kiest om uw toekomst te bepalen, wij bij MIG Motors gidsen u steeds naar de juiste keuze.

De noden van elke persoon zijn uniek. Sommigen zijn liefst eigenaar van hun wagen, anderen veranderen graag eens van model. Gelukkig houden de financieringsformules van Volkswagen met alles rekening. Ontdek onze financieringsformules en bepaal hoe u uw wagen koopt. 

Let op: geld lenen kost ook geld.

Onze opties voor leasing en renting

Actievoorwaarden

Prijzen incl. BTW en aanbiedingen geldig voor particulieren van 09/12/2022 tot en met 05/01/2023 in het deelnemende ŠKODA-netwerk en zolang de voorraad strekt. Offerte onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt. De nieuwe aangekondigde totaalprijs alle mogelijk kortingen inbegrepen omvat het bedrag van de overnamepremie. Afbeeldingen enkel ter illustratie. Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, is louter informatief en houdt geen contractueel verkoopaanbod van D'Ieteren in, noch van ons netwerk van ŠKODA concessiehouders. Deze informatie kan ten alle tijden worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving noch verplichting. De gebruiker erkent dat D'Ieteren het recht heeft om op om het even welk ogenblik de beschikbaarheid van de website te onderbreken omwille van onderhoud of actualisering. Gelieve contact te nemen met uw ŠKODA-concessiehouder teneinde de juiste informatie te bekomen met betrekking tot de prijzen, specificaties van de voertuigen, leveringstermijnen, algemene verkoopsvoorwaarden en toepassingsgebieden van onze waarborgen.

Alle ŠKODA modellen zijn WLTP gehomologeerd. Om meer te weten: http://nl.skoda.be/over-skoda/co2-informatie. Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

  1.  

    De overnamepremie is onderworpen aan voorwaarden. Het bedrag van de premie zal aan de overnamewaarde van uw huidige voertuig toegevoegd worden. Het overgenomen voertuig moet volledig zijn en minstens 6 maanden zijn ingeschreven op naam van de koper. De waarde van het overgenomen voertuig moet min € 500 incl. btw zijn. Eén overnamecheque per aankoop.

  2. AutoCredit = Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag op maximum 48 maanden en met vaste debetrentevoet van 4,99 %, aangeboden door Volkswagen D'Ieteren Finance n.v. Op het moment van ondertekening van deze lening op afbetaling, zal D'Ieteren Lease n.v. (Leuvensteenweg 679 - 3071 Kortenberg - België - RPR Leuven - KBO 0402623937), een dochteronderneming van Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., u een verkoopoptie aanbieden waarmee zij zich ertoe verbindt om aan het einde van de lening en onder bepaalde voorwaarden, uw voertuig over te kopen voor een prijs die gelijk is aan het laatste termijnbedrag dat verschuldigd is onder de lening op afbetaling, en deze prijs aan Volkswagen D'Ieteren Finance te betalen als volledige of gedeeltelijke betaling van de nog verschuldigde laatste maandelijkse afbetaling.  Aanbod voorbehouden aan particulieren op alle nieuwe voertuigen van het -gamma van 09/12/2022 tot en met 31/12/2022. Maximum kilometeraantal per jaar: 10.000 km. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, rekening IBAN: BE 97 4829 0680 3149.