ŠKODA

Onze uitgelichte ŠKODA-modellen

FABIA

Benzine
SKODA FABIA MIG motors salonactie 2022
CO2 113 g/km (NEDC) 104 g/km (WLTP)
Vanaf € 16.970,00 incl. BTW

SCALA

CNG
SKODA Scala MIG Motors
CO2 101 g/km (NEDC) 94 g/km (WLTP)
Vanaf € 20.380,00 incl. BTW

OCTAVIA COMBI

Benzine
Octavia combi MIG Motors SKODA Gent
CO2 121 g/km (NEDC) 107 g/km (WLTP)
Vanaf € 25.125,00 incl. BTW

ENYAQ iV

Elektrisch
SKODA ENYAQ IV MIG Motors salon 2022 actie voordeel Gent
CO2 0 g/km (NEDC) 0 g/km (WLTP)
Vanaf € 41.730,00 incl. BTW

Ontdek de salonactie van ŠKODA in 2022

Stevige salonkortingen, overnamecheques en de superuitgeruste uitvoeringen aan een zeer voordelige prijs.

Onderstaande acties zijn geldig tot en met 31 januari 2022. Aanbod geldig voor particuliere en professionele klanten zonder fleetconventie. 

Salonacties overzicht:

Kom langs en ontdek zelf de saloncondities. 

Onze Škoda-concessies

MIG Motors Aalter ŠKODA

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Eke ŠKODA

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth

MIG Motors Gent Noord ŠKODA

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Wetteren ŠKODA

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren
Enkel onderhoud en services

Wij zijn open op zondag!

MIG Motors is uitzonderlijk geopend op zondag 16/1/22, zondag 23/1/22 en zondag 30/1/22.

Persoonlijke cheques tot wel € 2.500 incl. BTW!

Het ideale middel om naast de saloncondities een extra korting bovenop de nettokorting te ontvangen.  De volgende overnamecheques zijn van toepassing op (klik op het model op uw cheque te downloaden) en zijn geldig op alle uitrustingsniveaus van het desbetreffende model. 

Kortingcheques

Extra complete Clever (+) uitvoeringen: klantvoordeel tot wel € 3.200

‘Simply Clever’ krijgt een luxe dimensie met de Clever(+)-uitvoeringen. De Clever(+)-modellen vallen op door hun extra complete standaarduitrusting, met onder meer touchscreen-navigatie en lichtmetalen velgen, én de scherpe prijsstelling – het voordeel kan oplopen tot zelfs € 3.200. 

Contacteer ons

Scala Sports edition: beter én goedkoper

Naast de speciale reeks CLEVER (+), wordt  ook de 'Scala Sports Edition' gelanceerd. Deze editie focust op een sportieve look en biedt een uitstekend (én goedkoper) alternatief voor de 'Monte Carlo'-versie.

De uitrusting baseert zich op het 'Ambition' afwerkingsniveau, aangevuld met het Pack Ambition GPS en het Pack Dynamic. Zo geniet u van o.a. donkergetinte ruiten achteraan, sportzetels, een multifunctioneel lederen sportstuur, sportpedalen, chrome lijsten enz.

Contacteer ons voor meer informatie

Extra voordelige oplossingen om uw voertuig te financieren

Geniet van een scherpe rentevoet in zowel AutoCredit als Klassieke financiering en Financial Leasing/Renting. Voor de 'New Fabia', 'Scala' en 'Kamiq' is er ook een specifiek aanbod op 48 maanden met een voorschot van 20%. Bovenop onderstaande aanbiedingen, genieten professionele klanten van een bijkomende bonus van €500 (ex. BTW) op alle motorisaties in Operationele Leasing

Autocredit op 48 maanden met JKP van 1,99%!

AutoCredit(3) is een flexibele financiering die u toelaat een lagere maandprijs te betalen. Bij afloop van het contract heeft u de keuze uit 3 mogelijkheden: u wordt eigenaar van de wagen door de laatste verhoogde maandaflossing te betalen, u kiest een nieuw model  en levert uw wagen terug in of u levert uw wagen in zonder verdere verplichtingen. Aanbod enkel geldig voor particulieren.

Maximale duur Percentage
36 maanden 1,49%
48 maanden (voorschot 20%*) 1,99%
48 maanden (zonder voorschot) 2,49%
60 maanden (voorschot 15%) 2,99%
60 maanden (zonder voorschot) 3,49%

* Enkel geldig op NEW FABIA, SCALA & KAMIQ
Let op, geld lenen kost ook geld.

Ontdek de voorwaarden bij uw Škoda-verkoper

Klassieke financiering op 36 maanden met JKP van 0%!

Wenst u onmiddellijk eigenaar te worden van uw Škoda? Met een Klassieke Financiering(1) spreidt u uw terugbetalingen in de tijd. Bovendien kent u onmiddellijk het bedrag van de maandelijkse afbetalingen. Resultaat: de aankoop van uw voertuig weegt minder op uw budget. Tijdens de saloncondities is er een JKP(2) van 0%!  toepassing op het hele Škoda gamma! Aanbod geldig voor zowel professionele klanten als particulieren.

Maximale duur Percentage
36 maanden 0%
48 maanden (zonder voorschot) 0,99%
60 maanden (voorschot 15%) 1,99%
60 maanden (zonder voorschot) 2,99%

Let op: lenen kost ook geld

Ontdek de voorwaarden bij uw Škoda-verkoper

Gratis laadstation & extra belastingsvoordeel

Bij aankoop van een ŠKODA ENYAQ iV 80 ontvangt u gratis een niet geconnecteerd laadstation of 576 € incl. BTW korting op het laadstation van uw keuze. Ideaal om thuis of ergens anders op elk moment en in alle veiligheid te laden.

Dit laadstation is beschikbaar met of zonder vaste laadkabel en kan zowel tegen de muur als op een paal gemonteerd worden.

Ten slotte geniet u ook van belastingvoordeel op de aankoop van uw elektrische wagen.

Contacteer ons voor meer info

Laat ons u helpen,
want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?  

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden. Onze verkopers laten u precies weten hoe verschillende modellen aan uw verwachtingen voldoen, op basis van veiligheids- en prestatiekenmerken, plus algemene wenselijkheid en tevredenheid.

Laat ons u helpen om slimmer te winkelen. Want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?  

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden. Onze verkopers laten u precies weten hoe verschillende modellen aan uw verwachtingen voldoen, op basis van veiligheids- en prestatiekenmerken, plus algemene wenselijkheid en tevredenheid.

Laat ons u helpen om slimmer te winkelen. Want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Bent u overtuigd?

Hoog tijd om deze voordelige saloncondities te komen ontdekken in één van onze Volkswagen-vestigingen in Gent en Meetjesland. Welke wagen u ook kiest om uw toekomst te bepalen, wij bij MIG Motors gidsen u steeds naar de juiste keuze.

De noden van elke persoon zijn uniek. Sommigen zijn liefst eigenaar van hun wagen, anderen veranderen graag eens van model. Gelukkig houden de financieringsformules van Volkswagen met alles rekening. Ontdek onze financieringsformules en bepaal hoe u uw wagen koopt. 

Let op: geld lenen kost ook geld.

Onze opties voor leasing en renting

Actievoorwaarden

Prijzen incl. BTW en aanbiedingen geldig voor particulieren van 04/01/2022 tot en met 31/01/2022 in het deelnemende ŠKODA-netwerk en zolang de voorraad strekt. Offerte onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt. De nieuwe aangekondigde totaalprijs alle mogelijk kortingen inbegrepen omvat het bedrag van de recyclagepremie. Afbeeldingen enkel ter illustratie. Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, is louter informatief en houdt geen contractueel verkoopaanbod van D'Ieteren in, noch van ons netwerk van ŠKODA concessiehouders. Deze informatie kan ten alle tijden worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving noch verplichting. De gebruiker erkent dat D'Ieteren het recht heeft om op om het even welk ogenblik de beschikbaarheid van de website te onderbreken omwille van onderhoud of actualisering. Gelieve contact te nemen met uw ŠKODA-concessiehouder teneinde de juiste informatie te bekomen met betrekking tot de prijzen, specificaties van de voertuigen, leveringstermijnen, algemene verkoopsvoorwaarden en toepassingsgebieden van onze waarborgen.

Alle ŠKODA modellen zijn WLTP gehomologeerd. Om meer te weten: http://nl.skoda.be/over-skoda/co2-informatie. Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

  1. Recyclagepremie voor de overname van uw oude wagen die minstens 6 maanden op naam van de laatste particuliere eigenaar staat geregistreerd.
  2. AutoCredit = Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag op maximum 36 maanden en met vaste debetrentevoet van 1,49 %, aangeboden door Volkswagen D'Ieteren Finance n.v. Op het moment van ondertekening van deze lening op afbetaling, zal D'Ieteren Lease n.v. (Leuvensteenweg 679 - 3071 Kortenberg - België - RPR Leuven - KBO 0402623937), een dochteronderneming van Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., u een verkoopoptie aanbieden waarmee zij zich ertoe verbindt om aan het einde van de lening en onder bepaalde voorwaarden, uw voertuig over te kopen voor een prijs die gelijk is aan het laatste termijnbedrag dat verschuldigd is onder de lening op afbetaling, en deze prijs aan Volkswagen D'Ieteren Finance te betalen als volledige of gedeeltelijke betaling van de nog verschuldigde laatste maandelijkse afbetaling.  Aanbod voorbehouden aan particulieren op alle nieuwe voertuigen van het -gamma van 04/01/2022 tot en met 31/01/2022. Maximum kilometeraantal per jaar: 15.000 km. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, rekening IBAN: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be